Bucurii de sept-oct 2006 (110)
Raspunsuri - Pagina 7
floricel79 spune:
La multi ani SEPHORA!!!
Ramomar, bine ai revenit! Cum a reactionat Patri cand te-a vazut?
Lilina se pare ca la cei nascuti pe 23 le place sa linga gardurile ca si Roxana gaseste foarte interesanta activitatea asta. Mai nou, baga toate pietrile din parc in gura si e atat de rapida ca de multe ori nu apuc sa o impiedic si cand ii cer piatra nu vrea sa o scoata si fuge cu ea in gura.
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
ramomar spune:
quote:
Originally posted by floricel79
wow floricel a fost o reintalnire tare emotionanta,pe moment chiar m-am speriat. Bineinteles ca eu cand am intrat in casa plangeam si radeam in acelasi timp, de bucurie. Ea a venit la mine doar pentru putin timp, iar apoi s-a retras in camera la dulapul cu jucarii si carti si se tot uita cu coada ochiului la mine, parca vroia sa ma intrebe: "mami unde ai fost atat timp?", iar eu am simtit ca ma pedepseste. Asta a durat cam 5 minute, ca apoi sa nu ma mai piarda din ochi, sa ma stirge tot la 2-3 minute, iar chiar inainte de culcare nu se mai dezlipea de gatul meu si am primit la pupicuri ca nici nu mai avea aer saracuta. A mai fost tare frumoasa faza cand mi-a dat sotul un buchet de flori, l-a luat repede de la el si mi i-a dat ea, am ras de nu am mai putut
pupici multi Roxanei
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
GETY spune:
quote:
Originally posted by microbu
[size=3]Ioanaaaa ,
ANDRA si gargaritza (10oct2006)
[b]Poate ai vrut sa scrii "Cuscraaaa"
Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.
floricel79 spune:
quote:
Originally posted by ramomarquote:
Originally posted by floricel79
wow floricel a fost o reintalnire tare emotionanta,pe moment chiar m-am speriat. Bineinteles ca eu cand am intrat in casa plangeam si radeam in acelasi timp, de bucurie. Ea a venit la mine doar pentru putin timp, iar apoi s-a retras in camera la dulapul cu jucarii si carti si se tot uita cu coada ochiului la mine, parca vroia sa ma intrebe: "mami unde ai fost atat timp?", iar eu am simtit ca ma pedepseste. Asta a durat cam 5 minute, ca apoi sa nu ma mai piarda din ochi, sa ma stirge tot la 2-3 minute, iar chiar inainte de culcare nu se mai dezlipea de gatul meu si am primit la pupicuri ca nici nu mai avea aer saracuta. A mai fost tare frumoasa faza cand mi-a dat sotul un buchet de flori, l-a luat repede de la el si mi i-a dat ea, am ras de nu am mai putut
pupici multi Roxanei
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
ce draguuutz.
asa reactioneaza toti, am inteles, in primele minute sunt putin bulversati si dupa aia iti sar de gat si nu se mai dezlipesc de tine.
cred ca realizeaza mai greu ce se intampla de fapt.
uite o si de la noi.
lilina spune:
ramo, ce emotionant !!!
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
GETY spune:
Ca sa nu fie totul bine si ca-mi era cred ca prea bine cu fetita sanatoasa, dupa baia de aseara (la care nu avea nimic) m-am trezit pe la 2 noaptea cu Maria harcaind din piept si fierbinte toata.
Si cu ocazia asta am aflat ca se poate face 39 cu 2 si fara sa urmeze rubeola.
Am chemat dr. acasa, i-a pus un diagnostic care incepe cu faringita.
Deocamdata ne-a prescris antitermice si Mucosolvan jr. Si sa mai asteptam cu antibioticul.
Eu mi-s ocupata si cu usile, ca azi le monteaza.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Hai, ca m-am inmuiat mai tare citind ce a scris Ramomar.
Asa creste Maria Diana
lilina spune:
Gety, multa sanatate Mariei
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
microbu spune:
Salutare si de la noi azi, am fost numai pe drumuri.
Am intrat sa va transmit din partea Sephorei un mesaj: va multumeste mult pt urari si va pupa, va intra abia diseara pe DC, i-a "imprumutat" sotul laptopul tocmai azi.
Va pup si va doresc o zi buna, revenim.
ANDRA si gargaritza (10oct2006)
eloise spune:
LA MULTI ANI, IOANA! Sa ai o viata lunga si frumoasa, plina de bucurii de la Matti si Ste!
Andra, ce idee faina ai avut cu titlul subiectului !
Roxana01, imi pare asa rau ca e bolnavioara Daria! Pupici si insanatosire grabnica!
Ramona, bun venit acasa! Ce emotionanta a fost revederea vostra
Lilina, si eu m-am re-apucat de fumat , 2/zi, la cafea, pe balcon. Dar cand ies cu prietenii in oras nu ma intreba cate tigari dau gata. Noroc ca ies destul de rar.
Va multumesc ca v-ati facut timp sa va uitati la fotografiile mele si ca mi-ati scris aprecieri.
Lili, da, erau cam uratei unii dintre ei, si pe mine ma fascineaza cum se schimba, la modul global, genul de fizionomii de-a lungul epocilor, oare ce influenteaza schimbarea asta? Cu Charlotte aia e ciudat, ca am 2 poze cu numele asta, ambele facute la Viena, in 1886, dar nu mi se pare ca e aceeasi persoana. In schimb pe verso-ul pozelor e acelasi handwriting. A! Dupa 1900 apar fizionomii mai placute, am cateva frumuseti in colectie (postate mai demult in albumul vechi-de exemplu Rora, prima poza din albumul "My dear old pics" mi se pare foarte frumoasa si melancolica) si cativa barbati chipesi
Gety, poza cu plinutza incorsetata e retusata/trucata astfel incat sa apara cu o talie incredibila. In original se vede binisor ca e trucata.
Xandrutza, am si o Alexandrina (ma rog, cu cs era numele ei) in colectie, uite-o, iti place de ea? Nu are data, dar eu o plasez undeva intre 1900-1910 maxim.
Cam jumatate din poze sunt datate pe verso si au si nume, dedicatii catre persoanele carora le-au fost oferite. In general prefer sa nu le dau eu nume si nu o fac decat rarisim, desi fiecare are o poveste in imaginatia mea. Unele au texte intregi pe spate, ceea ce e foarte interesant si ma ajuta in munca de "reconstituire".
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~