Bucurii de sept-oct 2006 (110)
Raspunsuri - Pagina 8
Sephora spune:
Va pup fetelor!
Va multumesc din suflet ptr urari.La fel si voua va urez!
Scuze ca n-am fost pana acum dar sotu mi-a luat compiu ca sa mi-l upgradeze,aveam 265 mega si acum 1,5 giga.Deci merg cu viteza luminii.
Azi am primit vizita nurori si a cuscrei,tare dragute mai sunt,asa mi-au umplut sufletul de bucurie!
Sa va spun ca au fost si singurele care m-au vizitat......!
In rest telefoane,mesaje si de la cei de la servici multe flori (chiar nu ma asteptam ca dupa atata timp de absenta sa fie chiar asa multi care sa-si aduca aminte)
Va pun cateva poze 21.02si daca vresti sa vedeti un Lampadarul 3 p
microbu spune:
Sephora, te iertam ca ai latit pagina in halul asta dar numai pt ca e ziua ta .
ANDRA si gargaritza (10oct2006)
CristinaGoji spune:
Ce dezmat alimentar!!! Saru'mana Sephora de tratatie! Vazut si pozele, si florile, si tortul si felicitarea!!!
Mami 32+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by eloise
si eu m-am re-apucat de fumat , 2/zi, la cafea, pe balcon. Dar cand ies cu prietenii in oras nu ma intreba cate tigari dau gata.
M-am intristat.
Sephora, foarte faine pozele: florile, felicitarea, voi, tortul! Sa nu razi dar cand am vazut linkul "lampadar" am crezut ca ti-ai luat ceva de ziua ta de la Ikea...apoi am observat ca-i bietul Igor. Saracul, ce zona mare i-a fost afectata. Multumim de ospatz!
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
itzy-bitzy spune:
SAL'TARE
Eu ca de obicei in crucea noptii...nu am mai reusit sa va scriu de la birou...nici sa va citesc...iar acum dupa ce mi-am culcat odorul...am recuperat ca ati fost harnicute...pupa-le-ar mama pe ele
Ramooooo welcome back in bussines!!! Ce draguta trebuie sa fi fost Patri...exact asa a reactionat Ana-Maria cand a venit tati dupa o saptamana ...
Gety sanatate Mariei...cum mai este acum?
Roxana la multi ani fericiti sotului tau si clipe fericite impreuna cu cele doua comori ale voastre!!!M-ai facut sa rad...magneti de frigider avem si noi....si la fel ma oftic deoarece am facut 3 tururi prin Europa cand nu eram casatoriti si nu am niciun magnet de atunci... avem doar 23... de curand ...insa cele mai exotice sunt din Singapore , Malaysia si Dubai
Adriana ma bucur ca Dudu este spre bine...sanatate multa in continuare si insanatosire grabnica
Xandruta pai cum ramane cu dieta noastra? iar tort?
Sephora ...te-am lasat ...cea din urma dar nu ultima...foarte frumoase cadourile si florile...mi-au placut pozele cu voi 3...esti asa fericita!!! sa nu te mai aud ca zici ca esti cu c..u' in sus
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Pedeapsa pentru cele ce-au ras de colectia mea de zahar: cate un pliculetz de caciula ca sa va iert! [/font=Arial][/limegreen]
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
[/b]
thanks but no thanks...doar daca e brown sugar
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)