Bucurii de sept-oct 2006 (110)
Raspunsuri - Pagina 6
MamiLili spune:
La multi ani
Sephora
Adriana, ma bucur ca Dudu e mai bine.
La Mexxa am sunat dar "sunt in reteaua Orange". I-am scris si-un sms acum cateva zile, inca n-am primit raspuns.
Xandrutza, wow ce tort ai pregatit pentru Sephora. Tine-mi si mie o felie!
Ramo e back in business, s-a intors aseara in Ro.
Pedeapsa pentru cele ce-au ras de colectia mea de zahar: cate un pliculetz de caciula ca sa va iert!
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Mirabelac spune:
La multi ani SEPHORA!
Am lipsit cateva zile pt. ca oricum nu aveam nik nou de spus in afara sa ma plang, copilu tot nu doarme, de azi are muci, ma gandesc serios la o metoda de imunizare.
Lili cum se da sinupretul? Ultima data nu mi l-a recomandat pediatra si nici farmacista, de data asta as vrea sa-i dau si nu stiu cum. Ce sa-i pun in nas care sa dea rezultate bune?
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara
Hai sa slabim! Greutate: 63 kg (1.70 m)
Deadline: 1 martie 2008, Target: 3 kg.
CristinaGoji spune:
LA MULTI ANI SEPHORA!!!
Itzy - da, sunt pancakes americane
MamiLili - deci tu zahar colectionezi? Si eu care imi imaginam ca e vorba de pliculetele de hartie dupa ce zaharul din ele a fost folosit! Mii de scuze! In cazul asta e o colectie cat se poate de serioasa
Alexutza - reteta am luat-o de aici
Mami 32+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
Roxana01 spune:
Buna fetelor!
Multumesc tare mult tuturor celor care s-au interesat de daria si va raportam: amigdale purulente. Deci, amigdale foarte inflamate, trecut deja pe augmentin. Ce sa fac, povestea vietii dariei, pana acum. Ieri cand am venit de la medic m-am speriat ca plangea intr-una si se tragea de urechi. aoleu, mi-am zis, stai c-o facem si de-o otita! am sunat-o de doctora din nou, dar mi-a zis sa mai astept pana azi. avea dreptate, daria cred ca era doar obosita, ca dupa n-a mai dat semne de durere urechi. In schimb azi-noapte iar cu febra 40.1, cu supozitor novocalmin, cu transpirat si schimbat la piele de 2 ori. saracutza, mi-e o mila de ea! ma consoleaza gandul ca pana s-o marita uita.... sa speram ca in noaptea asta incepe sa-si faca efectul si antibioticul.
Sephora, la multi ani, multa sanatate si sa fii fericita! La fel si pt sotiorul meu, care azi implineste 20 ani... de la majorat!!!
nu stiu, mai aveam chestii de spus, dar acum am un mare gol in minte... ah, am fost la medic, deja se pare ca Victorasul va fi si el maricel, asa ca cezariana ma pandeste.
va pupam si speram ca sapt viitoare sa fie la fel de frumos afara, sa putem si noi iesi in parc, sa ingrosam numarul prietenelor lui Vladone!
Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe
lilina spune:
Am venit si noi de afara, unde m-am enervat la culme, Vlad a lins toate gardurile...m-a disperat copilul asta
Ne-am intalnit cu Cosmina si Dudu si am vazut-o si pe Ana-Maria cum se plimba cu bunicii ei.
Am culcat maimutza si am bagat o tzigara ca sa ma linistesc (mai nou m-am apucat de fumat dar si din cauza sotzului, ca si el s-a apucat si m-a corupt, dupa ce m-a batut la cap ani de zile ca sa nu mai fumez chiar si ocazional).
MamiLili si eu am colectie de pliculetze de zahar si brichete/chibrite(uri)
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
ramomar spune:
Salutareeeeeee,
I'm back in business, deci:
Va multumesc din suflet ca ati fost cu gandul alturi de mine!!! M-am simitit tare bine sa stiu ca mamici minuntate se gandesc la mine, dar sa stiti ca si eu m-am gandit la voi si v-am dus dorul. Pupici multi si multe . Mai am mult de recuperat, sper sa reusesc "intr-o zi"
LA MULTI ANI SEPHORA!!! Sa ai parte de multa sanatae, fericire, impliniri alaturi de baietii tai!!
La multi ani si pentru sotiorii Alinei, lilinei si Adrianei! Sa fiti fericite alaturi de ei si de bucuriile voastre!!
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Roxana01 spune:
ah, asta utasem sa va spun: colectionez magneti de frigider. prietenii nostri stiu ca daca pleaca in strainatate tr sa ne aduca un magnet cu tara sau orasul in care au fost. nu e o pasiune veche, asa ca avem magneti doar din, nu stiu, vreo 8-9 tari. dar tintim spre mai mult
Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe
lilina spune:
Roxana, pupam Daria sa se faca bine. Si noi colectionam magneti de frigider
Monique, ce ti-e si cu vecinii astia. La mine s-au pus acum pe gaurit peretii si Vladone abia a adormit. Vad ca nu s-a trezit.
ramo
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
In cazul asta e o colectie cat se poate de serioasa
Daaaa te-ai scos!
Mira, Sinupret 10-15 pic de 3 ori/zi, ptr nas curgator. Ptr nas infundat spray cu apa de mare.
Lilina, . Poate te lasi...
Roxana01, LMA sotului. Biata fetita, cat are de suferit!
Ramo, welcome back!
Beatrix?
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
CristinaGoji spune:
Roxana - sa se faca Daria bine cat mai repede!
Beatrix e plecata in Spania la fratele ei, sa-si vada nepotelul si sa-i sustina moral pe parinti.
Ramomar - bine ai revenit!
Si eu vreau sa fac azi o tentativa de iesit in parc cu Vladic, tineti-mi pumnii. Ca Vladut al meu sta in carucior numai cand ii vorba de somn, si acum doarme in casa, iar pana in parc facem cam 40 minute de mers, asa ca sper sa reusesc sa-l tin in carucior pana acolo.
Mami 32+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza