Bucurii de sept-oct 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Mda, mi-a luat-o inainte Itzy cat ma hlizeam eu pe mess...nu ai somn doamna?

Ioanaaaa , La multi ani! fericiti si sanatosi alaturi de familia frumoasa si iubitoare si alaturi de noi .

Edit: sper ca nu se supara cineva ca am "modificat" un pic titlul subiectului

ANDRA si gargaritza (10oct2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

'neatza

MamiLili, ma uitam pe sport.ro dar nu am reusit sa vad scorul decat la pauza (scuze ca nu am stat pe mess aseara, dar sotul meu cand doarme nu suport sa-i tastez in creieri...de...stam la 2 camere si nu am unde sa fug de el)

LA MULTI ANI SEPHORA ! sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de multe bucurii alaturi de familia ta

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata si la noi.

Sephora LA MULTI ANI! multa sanatate , fericire si sa iti aduca Matty numai bucurii..

Lili intra pe mess sa incercam sa iti mai dau pozele, daca nu sa aduci stickul afara.

Roxana ce face Daria ca nu ne-ai mai spus ce ati facut la dr.

Ce credeti ca am patit aseara ..... m-am trezit cu politia la usa pt ca vecina de sub mine o baba care are "probleme cu capu" a facut reclamatie ca cica fac eu galagie iar ei i se misca lampa. Si le-am spus sa dea amenda unui copil de un an jumate ca alerga prin casa si ii mai cade cite ceva din mina. Saracii ei au inteles dar o sa am probleme cu ea in continuare ca doar nu pot tine copilul legat de calorifer.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Intrucat ati intrebat, iata care sunt ultimele noutati despre noi.

Incepand de duminca am facut aerosoli cu antiinflamatoare. Ieri trebuia sa ne spuna pediatra daca mai continuam sau nu cu acest tratament, dar intrucat nu ne-a raspuns la telefon, am apelat la sotul unei colege, medic in spital la Timisoara, pentru o a doua parere. Se pare ca pediatra noastra a avut o atitudine mai mult decat precauta: daca organismul a "raspuns" bine la tratamentul cu antibiotice (cum a fost cazul nostru) si nu a avut complicatii (gen otita supurata) este semn de vindecare (si asta se face in timp, cam intr-o luna) si nu ar mai necesita vreun alt tratament. Oricum tratamentul cu antiinflamatoare puternice (cortizon si adrenalina) trebuie facut, de regula, cu precautie. In cazul nostru, se pare ca doza de adrenalina a fost cam mare si putea provoca tahicardie (deci nu mi se parea, chiar era putin agitat dupa aerosoli!).

In concluzie, noi am oprit tratamentul cu aerosoli pana discutam din nou cu pediatra si reconfirmam dozele si / sau necesitatea de a mai continua. Oricum, Dudu se simte bine, curatam in continuare nasucul in fiecare seara si ne-am programat vineri la impedanta, ca sa evaluam starea timpanului (daca va sta cuminte!). Vom merge in continuare pe mana pediatrei, dar macar m-am mai linistit; sotul colegei mele chiar s-a mirat ca ne agitam "inutil" (si noi, dar mai ales pediatra noastra) pentru o "simpla otita".

Sephora, La Multi Ani sanatosi alaturi de Ste si Matti!

Andra, eu chiar am niste poze de genul celor pe care le colectionezi. Le-am gasit la bunicul meu, tata nici macar nu isi mai aminteste cine este in poze (poate strabunicul...). Am o multime de acte vechi: livrete militare, carti postale. Din pacate, nu le pot scana...

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata tuturor!
Eu sunt la capitolul lenevit, stau in pat si ma uit la tv, Narcisa e tot calare pe lego.
Multa sanatate lui Dudu!
Multa sanatate si lui Sebicu!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

La multi ani, draga Ioana! Iti dorim multa sanatate si fericire, cat mai multe realizari personale si profesionale si o viata frumoasa alaturi de cei dragi!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Sephora, la multi ani si din partea noastra si numai bine alaturi de sot si Matti!
Sandra, multumesc mult pentru pontul cu micsorarea filmuletelor! Asa ceva cautam! Cum ajung acasa, ma apuc sa descarc programul. Inca o data multumesc.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eloise, foarte interesante pozele tale. Chiar ai un hobby deosebit! Eu singurul lucru pe care l-am colectionat vreodata a fost in copilarie: ambalaje de dulciuri. Aaa, si incepusem la un moment dat sa colcetionez si cartele Romtelecom dar dupa ce am inceput sa utilizez mai des mobilul, am renuntat la colectie.
MamiLili, cred ca oamenii in trecut pareau mai urati in primul rand din cauza tunsorii. In pozele Andrei apar o gramada de persoane uratite de felul in care erau tunse/coafate. Mie asa mi se pare. Ca sa nu mai spun de accesoriile care noua azi ni se par cel putin caraghioase, gen pampoane si funde maaari in par.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

LA MULTI ANI FERICITI, SEPHORA!

Sa ai parte de tot binele din lume!

Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ziua buna la amiaza fetele

Am reusit sa recuperez cat ati scris in astea 2 zile de absenta...motivata de lipsa netului o zi si inca una pe motiv de grasan rasfatat

Ioana - LA MULTI ANI!!! sa iti dea Dzeu tot ce-i mai bun in viata si sa te bucuri in continuare de cei dragi!!!

Ramo - tu unde esti??nu ai ajuns acasa???

Cristina - dar chiar ca ne-ai cam facut pofta cu clatitele...si reteta???

Adriana - ma bucur ca e spre bine totul, si poate chiar nu e asa grav, am Dudu sa fie cuminte la controlul timpanului si sa se faca bine!

Roxana - ce face Daria??? a mai scazut febra??ce-a zis pediatra???

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput