Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(103)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Da, Ioana, chiar ieri vorbeam cu roxana ce importanta e perceptia noastra asupra doctorului. Ok, poate poti zice obiectiv ca e "bun" sau "prost" dar de fapt conteaza enorm si ce ASTEPTARI avem de la el; si el de la noi, de ce nu? E f important sa mergi pe incredere, in fond nu o cunosti de ieri ci, deja, de ceva vreme. Mi s-a parut deranjanta trambalarea dar in fond are dreptate, daca lucrurile nu erau pregatite acolo in interior, cred ca o nastere indusa ar fi fost mai mare chinul...
Da, Stela, fetele aveau solutia proprie de sterilizat (normal, la cine era cazul)si cutia alimentara ermetica. Da, pompa se sterilizeaza de fiecare data DACA o folosesti ca sa strangi lapte pt bebe. daca e doar ca sa scapi de exces/sa desfunzi canalele nu e nevoie, doar te speli tu bine si musai garmastan sau bepanthene-da, da, e f bun si pt sani!Toata lumea foloseste Sanosan la giulesti; in reanimare la prematuri nici nu vezi altceva, si ei sunt cel mai bine ingrijiti din toti. Crema-lotiune e mai buna decat uleiul, confirm. Baneocin e antibiotic, dai daca apar bubite, dar nu asa, de rutina.

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Doinita, multumesc!

Ioana, e bine atunci ca nu era aglomerat! Pana nasc eu...cine stie cum va fi...

Ali, mai stii??? hai ma, daca a vazut ca e fata, e fata! e-adevarat ca mai sunt erori, dar poate nu la tine!

Oana 30+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

doinita si eu sunt incantata de bustiere. si inainte de sarcina purtam numai bustiere si tin minte ca in perioada alaptarii lui alex tot bustiere am avut. numai ca acum nu prea gasesc ceva in care sa ma simt confortabil, nu ca as avea cine stie ce....dotari:)

ali si eu sunt rezervata in privinta sexului bebeului:))) ma intreaba toti ce va fi si le zic ca va fi teodor(a)....s-au mai vazut surprize. mie una, mi-e chiar indiferent. inainte sa-mi zica la echo ca voi avea baietel imi doream tare mult sa fie asa, iar cand mi-a zis dr. atunci, am simtit ceva ciudat....o tristete, parca, ca nu va fi tot fetita, dar cred ca as fi fost trista si daca mi-ar fi zis ca e fetita si nu e baiat:))) un sentiment tare ciudat. cred ca as fi fost multumita sa fie gemeni de sex diferit:))).

alexutza 4 ani + si 32 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

He he... cu schimbarile de sex... la noi la zuze... s-au intamplat destule. Intrati si intrebati daca nu ma credeti.
Chiar incepuseram sa avem emotii de fiecare data cand vreuna din noi mergea la ecograf.
Mie in sapt. 17 mi-a zis ca e fetita... in proportie de 70%.
Am mers apoi in vacanta in Romania pt 2 saptamani.. timp in care am prins si Baby Expo si-am mers si luat lui bebe-fetita...rochite si chestii roz...
La intoarcere, mers iarasi la control Lui bebe-fetita...ii crescuse putzulica.

Asa ca...acum ... trebuie neaparat sa fac si-o fetita. Caci am hainute.

bebe de Honey
Pozici de tot felu'

40+ sapt Andrew - John

Vali

AMR : Pana Joi,21 Februarie 2008 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

bubu ma uitam acum si la burtica ta si pare mai rotunda decat a mea:)))
aoleeeuuuuu...la ce ma gandesc eu ..de asta ma doare inima
mie nu mi-e de mine sau sot ..mi-e de Bianca ca nu vrea baiat ..a zis ca-l arunca pe geam

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina32+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-8 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Naty, ai mare dreptate in privinta doctorului! Eu am incrdere in ea si este cel mai important lucru! Increderea mea si-a castigat-o in timp, ca merg la ea de peste un an, lunar.

Se pare ca Tutu avea vreo 2 cezariene azi... si dr. mea intra in operatie...

Monica, felicitari pentru fetita care s-a cam grabit!Nu e lenesa ca puiul meu!! Refacere rapida iti doresc!!

Zozelina, cum te simti? Sper ca ti-ai mai revenit!!

Ioana
39+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ioana, bine-ai revenit pe crenguta chiar daca tot 2 in 1. Intr-o saptamana te pregatesti si mai bine sufleteste ,de o sa te duci la maternitate fluierand!
Si eu cred ca este esential sa ai incredere in doctorul tau! Cred ca numai in felul asta poti merge linistita sa nasti, fara sa te gandesti la alte grozavii!!!

Am vazut burtici de Lyvy si Ali, foarte, foarte frumoase!

Stela, eu am luat toata gama Sanosan, nu m-am speriat de ea!

Doinita, multumesc tare mult, sper si eu sa fie un inceput de saptamana bun! De obicei, lunea nici iarba nu creste, dar eu aduc bebelina pe lume, trebuie sa fie o zi frumoasa!

Olgutz, am scris de consultul preanestezic, nu stiu daca ai vazut...

Bubu, da, e super, am cunoscut-o tot pe forum , la NAsterea unei stele..., subiectul cu Nasterea la Medlife, apoi am luat legatura pe mess si tot asa... Acum vorbim zilnic si ne-am si intalnit.

Nu mai stiu ce voiam sa scriu...Ba da, galerie pentru Honey:

HAI HONEY

SA AI O NASTERE SUPER USOARA SI RECUPERARE LA FEL!

POZE

CLAU 38 + cu Rebecca

AMR 5 ZILE!!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

No,scriu acum,desi nu am apucat sa citesc tot ce ati scris, dar imi face figuri netul de ieri, dar si memoria face figuri mai mari ca si netul, asa ca sigur pana termin de recuperat o sa uit tot ce am vrut sa scriu.

In primul rand VA MULTUMESC la toate care ne-ati apreciat pozele!!!

Delph - vazutsi pozele de la munte! Ramas super impresionata de Seb pe schiuri! Vreau si eu sa-mi vad copiii pe schiuri, dar la cat is de paranoia, ced ca n-o sa-mi rabde inima mea slaba o asemenea incercare.

Ioana - ambitios David al tau! Vazut si camera lui, si camera de bebe de Ursuleata! Tare mi-i drag sa vad camere amenajate special pentru bebei! Noi din pacate inca nu avem camera special pentru bebelusi. Amm putea amenaja in apartamentul asta in care stam acum, dar am zis ca totusi mai asteptam sa ne fie gata casa (dar si asta cred ca numai prin vara va fi gata), asa ca numai cu privitul la camerele bebeilor vostri raman deocamdata. Dar macar iau idei de la fiecare

Carucior eu am Graco Ultima Plus pentru Vladic, pe care-l voi folosi si la Daria. Mi se pare super, chiar daca in caraceristici scrie ca are 9 kg si un pic, mie nu mi se pare deloc greu. Cu manerul, intr-adevar nu e reversibil si e o problema cand e soare prea mare, dar am intotdeauna ceva in cosul de bagaje si daca e musai, pun peste copertina sa nu-i bata soarele cand doarme.

Biberoane Chicco - am avut unul singur, cu tetina de latex, dar la Vladut nu i-a placut deloc! Asa ca nu am mai experimentat. Noi avem Avent si Dr.Brown's. De ultima firma sunt foarte satisfacuta. La Avent se deterioreaza foarte repede tetinele.

Bubu - mama da ce burtica faina ai si tu! Si un VLadut entuziasmat de burtica lu mami, sau de continutul acesteea Al meu prunc nu intelege daca-i zic ca e bebe acolo. Cum ii arat burta, cum baga degetele in buric. Altceva nu-l intereseaza la burta mea.

MONICA - FELICITARI! BINE AI VENIT PE LUME REBECCA!

No, ma duc sa citesc mai departe...Sigur am uitat sa scriu multe din ce am vrut sa scriu, dar no...greu ii sa fii

Mami 32+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Stiam eu ca am uitat ceva - cu luna plina!

Mie cu VLadic mi s-au rupt membranele in noaptea cu luna plina, si tot in noaptea aia au mai venit la maternitatea la care nasteam eu inca 9 mamici, toate cu membranele rupte acasa.

Mami 32+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Am gasit zilele trecute un post tare dragut,al unei mamici..Iata ce spunea ea:
Am invatat ca..nimeni nu este perfect...Pina cind nu te indragostesti!Am invatat ca..viata e dura...Dar eu si mai si!!! Am invatat ca..sansele nu trebuie niciodata sa le pierzi...Acelea pe care le pierzi tu le prinde din zbor o alta persoana!!Am invatat ca atunci cind porti pica si amaraciune,fericirea se duce in alta parte...Am invatat ca..ar trebui mereu folosite vorbe bune...Asta pentru ca maine poate va trebui sa le retragi..Am invatat ca un suras e un mod economic pentru a-ti imbunatati aspectul..Am invatat ca nu pot sa aleg cum sa ma simt...Dar-pot mereu sa fac cate ceva... Am invatat...ca atunci cind fiul tau nou nascut iti tine degetul in micul lui pumn...s-a lipit de tine pentru toata viata...
Fug inapoi in pat..burticile!!

Ela.. in 35+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos-Camera mogaldetei

Mergi la inceput