Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(103)
Raspunsuri - Pagina 10
doinita_g spune:
Ali,
burticutza ta frumoasa si sa nu-ti ofere surprize la marea intalnire...Dar nu se stie...
si eu iau in calcul o eventuala schimbare![]()
Lyvy, am admirat si balonasul tau
Stii, conteaza perspectiva din care privesti...
Mamip, nici la mine nu merg link-urile sa-ti vad noile achizitii
Ioana, bine ai revenit acasa
. O saptamana linistita iti doresc.
Ariel, sunt mai usor de manevrat si la cat de speriata ma simt nu prea stiu daca oi nimeri sa mai deschid sutienul...asa ca am luat bustiera 
Despre baneocin asa am citit si eu ca trebuie folosit doar la nevoie ca s-ar distruge nu stiu ce flora...dar l-am cumparat pt. orice eventualitate.
P.S. Am schimbat si noi semnatura 
Doinita
36+
Teodora-Stefania
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
doinita_g spune:
Fac si eu galerie pt. Honey!
HAI HONEY!!! 
Sa-ti dea Dumnezeu nastere usoara, recuperare rapida, BB sanatos, cuminte, norocos!
Doinita
36+
Teodora-Stefania
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
bitza037 spune:
Salutare si de la noi!!!
In sfarsit am resusit si eu sa recuperez ce ati scris de iei si pana acum.Mai fetelor dar voi ati stat si azi noapte pe net???ca am vazut mesaje scrise toata noaptea!!!!!!
Elara am vazut pozici...frumoase lucrusoare.....mi-a palcut in mod special prosopelul de baita ca mi s-a parut mai gosut si ca ar absoarbe apa mai bine...fata de ce am vazut eu pana acum.
Kitzy vreau sa vad sie u ce patut ai luat si de unde???pune poza...si ce aia Polus???...magazin....firma ce anume?????
Naty legat de achizitionarea caruciorului.Poti sa-ti iei un carut care sa fie cat mai aproape de cerintele tale....si in privinta caratului 2 etaje poti sa procedezi ca si AncaDragoman...ea lasa carutul jos la uscatorie ca este foarte greu si nu-l poate cara.Trebuie sa ai jos la bloc un spatiu ca sa nu te chinui cu el.Pune-l pe randunoi sa vorbeasca cu administratora!!!!
Aaaaaaa era sa uit: Fiana titulatura!!!!!!
Bubule frumoasa surpriza si burticutza la fel

Olgutza de unde ai luat caciulitele cu inscriptia Just born????....ca vreau si eu si body cu Tweety mi-a palcut mult...si cercelusii....vreau sie u cercelusi la fel!!!!!!
Mstela suna la magazinul Chicco si acolo iti spune ce pret vrei sa aflii.Intrii pe site-ul lor si gasesti numarul de tel..
Crisscris noua la cursul First bebe ne-a spus clar ca nu trebuie sa asteptam sa-i cada buricul ca sa-i facem baita.Chair trebui o igiena stricta in zona aceasta.Si bineinteles stres buricul cu alcool alb sau spirt.
Monica felicitari pentru bebelina!!!!Asteptam poze!!!!
Honey din cate stiu eu in noptile cu luna plina se declanseaza multe nasteri...dar am vazut ca ai citit si tu pe net.
Ioana eu sunt perfect de acord cu doctora ta...cum sa nu-l deranjezi pe bebe pana ce nu incepe el sa dea semne ca vrea sa vina pe lume!!!!
IRINA 
+32

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
ariel_7000 spune:
mie dr. pediatra a lui alex, mi-a spus sa o dau mereu cu baneocin, pana cade buricul
, v-am zis eu ca e obsedata cu antibioticele!!! ei bine, nu am dat-o!:))) in schimb am tamponat locul cu spirt, de 2-3 ori pe zi, nu va faceti probleme ca nu ustura, e tesut mort! nu am pansat zona, am lasat-o cat mai mult la aer. acum am luat scutece happy new born, decupate in zona buricului. am evitat baita in cadita pana a picat buricul, am spalat-o cu buretel umed, iar la fundulet in chiuveta.
v-am mai zis si in alte randuri, am testat o gramada de marci de cosmetice de bb, am fost tare dezamagita de Johnson,la nivea nu-mi place mirosul, ma face sa
, am fost foare incantata de SANOSAN si am incredere ca sunt bune. atentie la ulei, ca rancezeste! (asta pt mine a insemnat ca nu are conservanti;))). eu am folosit lotiunea pt bb si pe mine si pe alex:). pudra nu am folosit pt ca se face cocoloase in contact cu urina si cu kk si plus ca poate fi aspirata in plamanii lui bb, asa ca, o cumparasem si m-am dat eu cu ea la subtiori:))
acum va las. ma duc sa-mi iau portia de fericire. plimbarica prin parc cu alexutzul si cu buni. revin pe la 2 juma:)
alexutza 4 ani + si
32 +
Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
natynic spune:
cu luna plina...dovada ca la iulesti in week-endul asta s-au nascut...59 de bebelusi (am sunat-o ieri pe dr mea)!!! (culmea e ca din astia 17 erau prematuri...am vazut eu ca avea Iulia alti vecini, noi)
Bitza, la noi spalatoria e...la ultimul nivel ![]()
. Deja ma gandeam ca daca nu gasesc ceva usor o sa las naibii jos in hol caruciorul, duc copilu si cumparaturile si fug repede si bag caruciorul in masina, afara...dar cine sta cu copilul intre timp? Ca masina nu e chiar in fata scarii...
. vezi, imi trebuie musai unul usor!
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
bubu05 spune:
Si eu l-am dat pe Vladut cu Baneocin pudra in burtic, il stergeam intai cu alcool medicinal apoi uscam si dadeam cu pudra. Cam greu i-a cazut lui buricutul(si acum il am
), dar n-am avut nici o problema, infectii sau altceva.
Cristina, Vladut al meu stie ce in burtica, intelege. ieriii explicam ca dupa ce o sa nasc nu o sa mai am burta mare, sa stie copilul. Si ce credeti ca zice el: "atunci o sa poti sa ma iei in brate? si o sa ma pui si in carucior la supermarket?"
Lui ii place sa stea cocotat in carut la supermarket cand mergem la cumparaturi, dar de ceva vreme nu l-am mai ridicat, ca-i greu tare. 
Ieri i-am zis ca ma duc la control, la doctor si m-a intrebat:"iti rupe cumva burtica?" 

Bitzule, sar'na!
Si eu am auzit ca sunt bune produsele Sanosan, eu insa am folosit Nivea si tot din astea iau si acum: sampon cu musetel, sapun lichid(ca-i mai comod), ulei de masaj, pudra de talc am, dar o foloseam vara pt. bubitele de transpiratie, nu la fund.
Eu(de fapt tati, el era responsabil
) lui Vladut ii faceam masaj la inceput cu ulei de masline, fiert la bain-marie(pusesem intr-o sticluta mica), apoi am luat ulei Nivea.
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Wow, Naty, 59 de bebei!!
Zoze, frumos a spus! 
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bitza037 spune:
NAty.....sau fa si tu rost de un furtun din ala cu lacatel care exista pentru biciclete sa nu le fure si-l legi de calorifer jos...si-l iei mai tarziu....sau il ia sotul tau.
Bine, tu faci cum crezi ca este mai bine...eu veneam cu variante...poate ti se potriveste vreuna.
Iar in privinta bebelinei nu-ti fa griji ca sigur ai sa o aduci cu bine acasa.Sora mea este nascuta la 7 luni si tot cu perfuzii in picioruse si in cap i se puneau....si asta acum 30 de ani.Acum exista aparatura ce nu exista atunci si medicamente la fel.pupici multi
IRINA 
+32

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
mstela spune:
Merci pt lamuriri,draga d-na dr de inimi
!E clar ca sol.sterilizatoare voi folosi si eu.Asadar,uleiul ar fi in plus.Inteles.Cam e problema cu carutul,intr-adevar.

Hopa,ia-uite clau zice ca a luat sanosan.Cum mi-o fi scapat?
Ca eu concluzionasem ca se fuge de gama asta.Si ariel!ok
zoze,ce frumoss.
ms fetelor cu sfaturi.
Stela
30+
Teodora
Traseul in burtica
Pozici
http://www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url] Povestea noastra..[/URL]
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
clauclau spune:
Apropo de copii, mie Razvanel mai nou imi zice cand ma vede ca ma incordez ( de la burta cand se intareste ) sa ma asez repede in pat, ca de ce nu o ascult pe doctorita, vrei sa nastem mai repede , mami??? E asa de grijuliu cu mine, aseara intr-una ma trimitea sa stau in pat ca vedea ca nu ma simt prea bine.
Desi are 6 ani, e foarte protector cu mine. Daca vede ca vreau sa ma aplec sa iau ceva de jos, imediat ma opreste el si-mi zice : iau eu mami! nu te mai apleca ca nu poti, ai bebeu in burta! Si cate si mai cate, in fiecare zi ma uimeste.
POZE
CLAU
38 + cu
Rebecca
AMR 5 ZILE!!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!