Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(103)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sa va dau un sfat pe viitor, cand veti fi cu puiutii in brate, unii bebelusi sunt foarte plangaciosi dupa baita, asa a fost si inca mai este Vladicul meu, si este imposibil sa le faci masaj dupa. E ok si daca le faceti masaj inainte de baita (eu nu foloseam lotiune pentru masaj,il masa pe uscat), iar cu lapte de corp il dadeam repede, repede dupa baita, fara masaj.

Mami 32+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by clauclau

Apropo de copii, mie Razvanel mai nou imi zice cand ma vede ca ma incordez ( de la burta cand se intareste ) sa ma asez repede in pat, ca de ce nu o ascult pe doctorita, vrei sa nastem mai repede , mami??? E asa de grijuliu cu mine, aseara intr-una ma trimitea sa stau in pat ca vedea ca nu ma simt prea bine.
Desi are 6 ani, e foarte protector cu mine. Daca vede ca vreau sa ma aplec sa iau ceva de jos, imediat ma opreste el si-mi zice : iau eu mami! nu te mai apleca ca nu poti, ai bebeu in burta! Si cate si mai cate, in fiecare zi ma uimeste.

POZE

CLAU 38 + cu Rebecca

AMR 5 ZILE!!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mami 32+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Clau,m-ai dat gata cu asa baiat!!
cristina si restul randunicilor.Sa ne mai pove!

Stela 30+Teodora
Traseul in burtica
Pozici http://www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url] Povestea noastra..[/URL]
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Clau, e un scump Razvanelul tau, un copil de pus la gazeta de perete a randunicilor!
AM GASIT O CUTIE DE USCOSIN; o pastrez pt cine va mai avea vreo nevoie si nu gaseste la farmacii, doar sa-mi ziceti.

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna dimi si de la noi ...pe la pranz dar ce sa facem ne-am trezit pe la 5 de dim cu o durere la piciorul drept la incheietura nu stiu ce naiba are...imi venea sa plang de durere...apoi incet incet ne-am masat am mers pana la baie si am adormit si ne-am trezit pe pa 8 cand a plecat puiul la serv,ne-am uitat la razvan si dani si am adormit bineinteles pe la 9.30 si ne-am trezit pe la 11...pana am mancat pana ne-am baut iaurtelul s-a facut 12.30...
naty-reporterita noastra multam pentru vestile despre roxi,ma bucur ca este bine si o asteptam cu detalii si pozici...imi pare rau ca nu ai putut petrece mai mult timp cu mogaldeata ta dar e bine ca ai tinut-o la pieptul tau...auzi si tu deja ii duce dorul mamicii ei...dar ma bucur ca e papacioasa si cu ajutorul lu DD o sa o iei cat mai repede acasa..
bubu-felicitari pt bebe grasan
olga-bafta luni si nastere usoara...iti tinem pumnii si ne rugam pt tine..si frumoase sunt pozicile tale cu fluffy-bunny..
violeta-felicitari pt bebe grasunel...
monica-FELICITARI PT FETITA SA FIE SANATOASA SI PAPACIOASA...AUZI TU SA NASTI ASA FARA SA NE ANUNTI....
zoze-merci pt msg de la ioana...dar ce s-o fi intamplat?...asteptam sa ne zica ea...tu cum te mai simti?si eu am momente,asta se intampla cel mai mult seara,cand ma dau jos din pat simt o apasare si imi vine sa strang din ca sa nu-l scap pe bebe..asta e senzatia ..nu stiu sper ca bebe sa mai stea la mine in burtica ...sa reziste firul de la cerclaj la asemenea apasari...ieri am fost f molesita,aseara am adormit pe la 12.30 fara frichineli si uitat pe pereti...
vad ca avem si o sarbatorita....
la multi ani oana...sa fii sanatoasa,fericita si sa ai o nastere usoara...
nicol-uff ce spui tu acolo de elias?da cred si eu sa se poarte asa e sp cu renume si li s-a urcat la cap...eu am auzit si lucruri bune si lucruri proaste despre sp elias...acum naiba stie ...o asteptam pe ioana sa vedem ce zice...vb lui naty ...oare la drumul care l-a facut dr de ce nu s-a gandit?
ali,lyvy-ptiu ce burtici aveti...
ioana-bine ca e bebe bine....davidelu se lasa asteptat...asta e las'ca vine el cand e momentul potrivit...
honey-uff ce zici tu acolo de cerclaj..nu ma speria ca eu am cerclaj si sper sa nu am parte de asa ceva...
zoze-f frumos msg
clau-chiar ca e grijuliu puiul tau
gata v-am citit si eu...
uff cand vad ca vb de cumparaturi...eu n-am cumparat nimic nimic...nici pt mine nici pt bebe...m-am tot uitat pe net am avut de cateva ori tendinta sa comand dar am zis ca ar fi mai bine sa studiez si piata si apoi vedem ce gasim ce nu comandam pe net...
acum va las si va pupicesc mult

rami26 + 32 sapt

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Multumesc fetelor, sunt tare mandra de baietelul meu!!! Cum o sa fie mamici, pe Rebecca o s-o iubesc la fel de mult ca pe Razvan??? Cum o sa fac, oare imi mai creste inca o inima si pentru ea, atunci cand o sa o tin in brate , cand o sa o vad prima oara???? Sau inima asta se imparte in doua acum...

Offf, abia astept sa vad cumo sa fie...

Stela, acum am vazut povestea vostra! Este superba, sunteti amandoi niste frumosi si va sta foarte bine impreuna! Abia astept sa va vad in 3!!! Si sa vad continuarea povestii...

POZE

CLAU 38 + cu Rebecca

AMR 5 ZILE!!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Monica, felicitari! Sa va traiasca minunea, sa fiti sanatoase!!!

Sovi, Mami, nu iau pernutza. Mi se pare scumpa si foarte grea..5 kg...pai e mai greau decat cupilu' ce fac?!? Tin 5 kg in plus pe mine pentru ce? Cand poate sta foarte bine pe o perna normala, pana la urma, sau doar pe bratul meu...Nu stiu ce sa zic, mai sap!!!

Ela, cum te simti? Clau? Delph? Stati cumintzele la patut, luati exemplu de la Simo, Stela, Pucca si nu in ultimul rand, Naty ( sunt datoare cu PM la PM )!!! Pup Iulia!!!!

Ioana, reluam galeria, no problem, nuuu?

Oana, La multi ani!!! Te asteptam la loc pe crenguta!! Sper ca esti bine !

Kitzy, eu zic ca are un rost si aparatoarea aia a caruciorului...Impotriva soarelui, cel putin. Vantul nu e o constanta in vremea de la noi, si nu l-as scoate sincer pe copil pe vant...Landoul obligatoriu se monteaza cu fata spre mama, deci problema e ca si rezolvata, daca ii iei si landou. In plus, chiar nu vreau sa feresc copilul si de soare si de vant si de tot. Exista in vietile noastre, si eu am aviut soarele in ochi si vantul in freza, si uite ca fac 30 de ani...Habar nu am, oricum, tu fa cum te simti mai impacata!!!! Vezi insa ca si Cristina, mamica cu experienta, spune acelasi lucru....

Ali, gigea!!!

Ariel, de acord cu tine cu luna plina!!! Si eu sufar din cauza ei...

Alina, nu nasc cu Nayel, nasc la Municipal, cu Monica Cirstoiu. Mi-a fost frica de CF2 din cauza neonatologiei...

Honey, incepem galeria?

Nicol, Ramo, mulsumesc !

Doinitza ! Multumesc mult!!!

Clau, vazut-am, normal, descrierea! Iar de TNS...ce sa zic?!? Bine ca a iesit bine la urma! Multumesc mult pentru relatare, probabil ca o sa am ceva pe aproape si eu inainte de operatie...ce ma distreaza este insa ca mizam pe tine sa imi povestesti cum a fost anestezia, insa se pare ca nu o sa am noroc !!! Dar ne aniversam noi fetele impreuna!?!? Le aniversam!! Pup Razvanelul dulce!!!

Irina, caciulitzele sunt luate de la Z, din Carrefour Feeria, aveau albe, roz si bleu. Body-urile cu Tweety sunt luate de la BabyExpo, iar cerceii de la o bijuterie din marele Mall din Ploiesti. Kya si Gudinde au identici, intreaba-le pe ele de unde din Bucuresti le-au luat. Nu mai aveau din aur alb aici, ca ti-as cumpara eu si ai venit sa ii iei de la mine de la spital saptamana viitoare ( ma si vizitai cu ocazia asta ), dar...

Stela, nu fugea nimeni de Sanosan, eu retin ca era combatuta calitatea Johnsonul-ui...Si eu stiu ca Sanosan e ok!!!

Sunt la zi, uraaaaaaaaa!!! O sa plec in curand la medicul de familie, pentru ultimul raport si pentru concediul de maternitate, care va fi direct post-natal ! Sa va gasesc la fel de vesele!!!

Puuuuup!

Olga 37+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Clau si pe mine m-ai dat gata ca comportamentul lui Razvanel.Bravo lui si ferice de voi!!!!!!Dragul de el cat este de mic si ce simt al responsabilitatii are!!!!!Va trebui sa aveti grija sa nu aiba o responsabilitate prea mare la venirea Rebecai si sa uite ca este copil.Multi pupici din pareta mea pentru un baietel asa de scump.
Ideea eu zic ca este asa:inima nu se imparte deloc in doua si are sa se inmulteasca cu doi!!!!!

Olgutza merci de raspuns.Deci trebuie sa ajung la Z-ul din Baneasa.Am vazut ca mai difera marfa de la un Z la altul.

IRINA
+32
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Am uitat sa va intreb:voi folositi dresuri speciali de gravide sau obisnuiti si luati numere mai mari ???
Ca pe mine ma enerveaza astia:daca iti tin pedeasupora burtii parca ma strang, iar daca ii cobor dedesubtul burtii nodul ala de pe mijloc imi lasa semne si ma doare ustura.
Mentionez ca nu sutn niste ciorapi mici...poate nu are suficient elastic pareta de sus????nu stiu ce sa zic???

Luny pe unde esti???Esti bine????ca nu te-am vaut azi pe crenguta

IRINA
+32
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Am revenit si eu de la plimbarea pe jos cu Alexia. Noroc cu ea si cu bebe ce o sa vina ca mai merg si eu pe jos, ca altfel sunt o puturoasa, pun fundu-n masina una-doua..

Ioana bine ai revenit pe crenguta, bebe David se lasa asteptat! Sa nu cumva sa pleci intr-o noapte fara sa ne spui si noua! Ai vazut Simonette , cu apa intre picioare n-a plecat pana nu ne-a scris repede -repede. Iar despre fata aceea, nu cred ca doctora uitase de ea , doar ca nu mi s-a parut mie normal sa sufere asa din moment ce ii facea oricum cezariana ca avea probleme cu coloana, si mai ales ca era de vreo 3 zile in spital..Oricum important este ca tu ai incredere in ea, si aceasta incredere ti-a castigat-o in timp..

Mai randunici, ca tot vorbeati de buricul lui bebe, sa stiti ca Alexiei i-a cazut buricul la 5 zile de la nastere,dar i-am facut baita in fiecare seara ca asa ii faceam si in spital in cele 2 zile cat am stat acolo..acuma fiecare face cum vrea,parerile sunt impartite, dar eu nu o sa-l tin pe bebe nebagat in albiuta pana cade buricul...

Si mai vorbeati de unii bebei care plang la baita...din punctul asta de vedere am fost o fericita, Alexia e innebunita dupa baie inca din prima ei zi de viata. Daca ar putea s-ar balaci si-ntr-un servetel umed, asa disperata e cu apa, mai ceva decat o ratza..

Clau sa stii ca si eu ma gandesc oare cum o sa fie cu dragostea asta pt amandoi copii...dar tu nasti prima si astept sa-mi spui, da?

Ali tu zici ca ai fi putin dezamagita daca ar fi baietel? Eu as fi foarte multumita, mai ales pt tati care inca mai spera ca iepurasul sa-i aduca un baietel..da 'om vedea...

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol30+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput