Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(103)
Raspunsuri - Pagina 12
nicol_conte spune:
Fetele am ratat povestea Stelei ...poate imi spune si mie cineva cam pe la ce pagina e? Dau multi pupici in schimb 

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol
30+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
natynic spune:
Bitza, eu foloseam doar dresuri fara lycra, Mondex Sibiu, ieftini si buni; am luat nr 3 in loc de 2 cat port eu si ii trageam peste burta pana sus, sub sani si nu ma mai deranja nimic.
Clau, inima nu se va imparti in 2 ci vei avea 2 inimi fiecare mult mai mare decat cea initiala...si daca mai faci un bebe tot asa...Nu stii ca v-am transmis prin Zoze din spital ca ma uimeste cum o oiubesc tot mai mult pe Iulia de fiecare data cand o vad si ca ma intreb unde o sa ajung? Totul o fi finit pe lumea asta, numai dragostea de mama e infinita...
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
underqueen spune:
am reusit sa intru !!!! finally! ma duc sa recuperez ![]()
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
38+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
POZE
AMR 2 saptamani??!!
Olgutzika spune:
Nicol, asa zic si eu cu baitza. O sa protejez totusi buricul, sa nu intre spuma cu mizerie acolo. Pana cade...
Olga
37+ cu
Ioana-Sofia
CristinaGoji spune:
Vladic nu plange in timpul baitei, ci dupa ce-l scot din baie, dar asa a fost dintotdeauna, mai plangacios. Intr-adevar rar se intampla sa planga bebeii in timpul/dupa baita. Am zis doar asa, ca daca i se intampla cuiva sa nu se sperie, ca eu imi amintesc ca eram tare disperata la inceput.
Cu buricul - i-am facut baita din prima zi cand l-am adus acasa, dar pana i-a cazut buricul si inca vreo 2 saptamani dupa aia,pana s-a prins rana, ii faceam baie in cadita si aveam grija sa nu dau cumva apa acolo, dupa care ii tamponam in interiorul buricului cu un betisor de ureche bagat anterior in alcool medicinal. Dupa aia, adica de pe la vreo 3 saptamani de viata, i-am facut baie in cada mare. Cada mare si acum o dezinfectez cu solutie de sterilizat de la Chicco, inainte sa-i fac baita.
Mami
32+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
ccris_ccris spune:
randunici,
si
.
Am reusit sa va prind din urma.
In primul rand,
FELICITARI MONICA, MAMICA DE REBECCA, SA-TI TRAIASCA, SA SE FACA MARE SI FRUMOASA SI SA AI LAPTIC DIN BELSUG PENTRU EA!
Apoi, LA MULTI ANI, OANA!
Si acum:
Naty, ti se potriveste titulatura, s-o stapanesti sanatoasa!
Ralucas, sar'na pentru sugestii. Nu se mai foloseste pudra? Habar n-aveam.
Cand am vrut sa iau hainutze pentru 3-6 luni, nu m-a lasat randunelu', a zis ca-s prea mari. El o vede asa de mica pe fie-sa...
Totusi, o sa iau si de-astea cateva, ca doar o sa creasca, numai sa n-am surpriza ca cele de 0 luni nu-i vin...![]()
Papacios, sa le folosesti sanatoasa!
Olgutzica, n-am de gand sa-i zic nimic lui Tutu, ca poate nu ma mai primeste la consult. Cand m-or apuca ale nasterii, vad incotro apuc. Crezi c-o sa mai tina minte daca am nascut cu el sau nu? La cate paciente are...
Lyvy, super cu verisoara, te-ai scos!
O sa ai o "nastere de vis".
Hai, ma, Honey, lasa zodiacele si superstitiile si fugi cu incredere la spital. Noi incepem galeria!
GO, HONEY! GO, GO! 

Delph, eu eram cu pudra, sar'na de sfaturi!
Ioana, bebe David are personalitate ![]()
Cristina
30+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community
lyvy spune:
Clau,
pe Razvanel istet si protector!!!
Stela, si eu al luat gama Sanosan, pe langa Nivea, si JB, deci am 3 game complete + rezerve.![]()
Irina, eu nu port defel dress, nu suport!!!
Ma duc sa fac niste papanasi, ca mi s-a facut pofta!!!
Livi
+38
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
delphin spune:
Am revenit..![]()
Cred ca trebuie sa fac unele precizari...
1. Pudra nu inlocuieste crema de schimbat...bepantene sau ce altceva folositi voi...cea pe baza de zinc, ma refer. Ideea era pt. fetele care au cumparat deja pudra.
2.Uleiul de amanda dulce nu e uleiul de corp pt. bb, cum e cel de la jonshon. E cu totul si cu totul altceva...natural, bogat in vitamina E si care e bun si in inlaturarea cojitzelor de pe cap.
Deci se foloseste sau crema de corp lapte) sau ulei de amanda ...dupa preferintza.
Cu baitza si eu sunt de aceeasi parere...prefer baitza in fiecare seara, cu grija sa usc bine buricul apoi, in locul unei toalete sumare. In plus, baitza ii oboseste pe bb
. Dorm mai bine!
Vazut burticutze frumoase foc...ce mai concurentze..a mea e mai mica...a ta e mai mare...a mea e rotunda, etc. Sanatoase sa fiti fetelor! Si bb din 'nuntru la fel!
pozici
bb2
burticutza
bubu05 spune:
Clau, cat de dulce e Razvan! El e mai mare, normal sa aiba grija de tine! Si eu abia astept sa vad cum o sa fie dragostea pt. doi copii, ca acum e nemarginita pt. unul! cu toate ca il iubesc mult si pe bb din burtica si abia astept sa-i vad fatza!![]()
Lyvy, ca bine zici tu de papanasi
De care faci, fierti sau prajiti? Eu o sa fac din astia prajiti, cu smantana si dulceata de mure 
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
underqueen spune:
gata, m-am pus la curent!
n-am reusit sa scriu ieri, dupa mers la doctorita. deci: nu mi-a facut eco, doar control pe masa: colul inchis bebe sus, ma mai duc pe 25 cand e de garda sa vedem ce se mai intampla...deci totul bine!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
38+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
POZE
AMR 2 saptamani??!!