Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(103)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

lyvy exact in acelasi moment am trimis msg

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina32+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-8 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Naty merci.
Ma duc si eu pana la nasa mea, vin pe dupa-masa inapoi, cred ca o sa am mult de recuperat la citit

31 cu Diana

AMR 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Stelutz, am vrut sa-ti raspund de ieri... Nu exista biberoane negradate, asa ca poti comanda cu incredere!!

Ioana
39+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ali...frumoasa burtica ai.Indrazneata.....ca sa zic asa.

Ariel...ce scumpa dulceata ta. Asa iti vine sa-i papi..cand scot ei perlute. Eu m-am mai distrat..in sarcina asta, intrand pe la Perlutele copilasilor... atunci cand ma simteam... deprimata.

Am citit de .. fata cu cerclajul..si lasata in voia Domnului. Uffff, din punctul asta de vedere, chiar sunt bucuroasa ca ..nu-s in Romania.
Prin saptamana 12-14...nu mai tin minte bine... am avut si eu probleme cu domnul col... era deschis si moale. Doctorul care ma urmarea atunci ( in Germania) m-a trimis a doua zi dimineata la Spital, pentru cerclaj. Doamna de la Spital (sefa sectiei de ob/gyn) mi-a mai facut un control si... mi-a zis ca... nu-mi face cerclaj...si ... imi recomanda doar sa stau .. cuminte in patut... sa se inchida colul.
Si mi-a explicat si ca... e destul de riscant cerclajul..in momentul cand bebe vrea sa vina pe lume.
Mai ales daca nu stii ziua (inducere, cezariana) si... nu ti-a fost scos...caci iti poate rupe colul.
Anyway... ii multumesc ca s-a purtat asa cum s-a purtat.

Mai vroiam sa zic ceva...dar am uitat.

Iarasi e 4 dimineata ...si eu iarasi sunt pe-aici.
Si am si ceva miscari ciudate in burtica... daca ma credeti ca nici nu stiu cum sunt contractiile? Adica... e posibil sa le am..si sa nu le .. recunosc?

bebe de Honey
Pozici de tot felu'

40+ sapt Andrew - John

Vali

AMR : Pana Joi,21 Februarie 2008 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Neata pufoaselor!

Eu am fost deja la piata, am cumparat una-alta, mi-am luat un salau maaaree
E un soare afara si cald si bine!

Ioana, deci mai ai o saptamana! F. bine atunci, mai sta bb la caldurica! Era aglomerata maternitatea, stii ceva?

Monica, felicitari mamico, bine ai venit bb Rebecca!

Rox-dox, multumesc! lasa, ca te-am vazut pe tine ce slabuta esti si burtica ta e mare!

Naty, foarte frumos ai spus "doctor de inimi"

Livi, esti draguta foc si burtica frumoasa!

Ali, wow, ce burtoi tuguiat si mare!

MamiP, la mine n-au mers link-urile sa vad ce-ai comandat...

Cris-cris, da, e streptococ B, agalactiae, cica. deci si tie tot ampicilina ti-a dat. La fel mi-a zis si mie sa repetam analizele la 36 sapt.

Olgutza, eu cadita lui bb o pun in baie, dar nu pe cada mare, ca n-am suport, ci pe o masuta pe care o am acolo de la Vladut.

Oanapopescu, La multi ani, sarcina usoara in continuare! N-ai mai dat nici un semn...

Zoze si Deea, succes la cumparaturi!

Clau, ce super ca nasticu prietena ta! Abia astept s-o vad pe Rebecuta ta!

...iar m-a lasat neuronul, nu mai stiu cui trebuia sa mai scriu...

Oana 30+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ioana,asta e,asa vrea Domnul.Bb sa fie sanatos si sa iasa cand vrea!Mai nasol cu trambalarea,dar nu fii supi,o sa vine si ziua aia!Dar barem sa apara semne din timp.Dar tu ai incredere in dr ca doar o stii,chiar dc a pove Nicol o intamplare,poate chiar a fost o situtie ce nu se putea altfel atunci!
Lyvy,am vazut si eu un burtoi frumos.Eu zic ca e super pt 38s!

Stela 30+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Si ms Ioana de info.
Ali,de burtik ta zic

Stela 30+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nu sunt suparata, Stelutz, eram preagtita si pentru asta...dar abia astept sa ma intalnesc cu bebelica!

Bubu, din cate am auzit, nu prea erau bebei in maternitate, dar erau programate cezariene azi... si cu siguranta erau mamici care asteptau sa nasca...

Ioana
39+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Felicitari MONICA pentru REBECCA grasunica Sa va dea Dumnezeu sanatate, fericire, noroc si multe bucurii!

Pucca, felicitari pentru bebelina grasunica

Olgutza si Clau sa aveti parte de cel mai minunat inceput de saptamana!!!

Bubu, felicitari pentru rezultatul de la eco

Naty, printesa Iulia si sambata sa-ti faca o surpriza f. placuta...
"...Apoi cineva mi-a asezat-o in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii ei se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii ei rascolindu-mi inima"

Sovi, sa stii ca si eu am fost surprinsa ca s-au potrivit marimile astora de la Quelle la sutien! Mi s-au parut avantajoase la pret parca 54RON- 2 perechi, sunt din bumbac deci OK...Oricum mi-am mai cumparat si niste bustiere care mi se par si mai practice

Ali, multa sanatate, ai grija de tine si bb
Elara, sa stii ca am admirat si eu pozicile tale![

Doinita 35+ Teodora-Stefania
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Stiti ceva:? toata lumea imi spune ca o sa am baiat pt ca e tuguiata..stateam acum si ma gandeam daca chiar e baiat???
Oare la eco morfo fetala e suta la suta sigura de sexul bebelui??? Am vazut si eu atunci o puta de fata dar mai stii..... si dr mea mi-a zis ca e fata ...
La ce-am ajuns eu sa ma gandesc..nu de alta dar a veni taticul la maternitate si ii spune " sa va traiasca flacaul"..va dati seama ar ramane socat

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina32+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-8 Saptamani pana la

Mergi la inceput