Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(103)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Luny-felicitari pentru bb grasunel.Mai avem putin si ne vom tine puisorii in brate fetelor!
Naty-abia astept sa ne zici noutati despre puiuta ta!
Honney nastere usoara,suntem alaturi de tine cu inima![majoreta

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 37+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Fetele ...mi-a murit papagalul si mi-e frica sa-l iau din colivie..sotul a plecat la serv.. cum dorm eu cu el in casa stiind ca e mort
cum sa faaaaaaac.....
Bianca plange dupa el, zice ca il duce ea acum la dr sa-l faca bine...ma face si pe mine sa plang cu vb ei...

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina32+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-8 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Tot eu !

Honney, multa bafta pt. maine si o noapte cat mai lina...si lapte in tzitzi

Simonette, lasa maica ca noi nu ne suparam...stai tu linistita sa treaca buba si apoi vii din nou pe crengutza...noi stim ca te gandesti la noi sqi ca ne iube...si noi pe tine tie si flacailor mititei

Fetelor, nici o grija, vor reveni ele noile mamicutze pe crengutza...dar lasati-le putin timp de acomodare...ve-ti vedea si voi ca nu e chiar asa usor

Simo27, sa-ti stapanesti achizitiile sanatoasa...si sa nu va jucati prea mult cu caruselul

Maya, suna interesant suzeta ta...fug sa caut si eu

si din ciclul burtici :
http://good-times.webshots.com/album/562556408CNQmFm

Editez pt. Ali: si te cred ca nu e usor, insa incearca sa dai dovada de tarie macar pt. pitica ta. Ia frumos colivia si du-o undeva pe balcon sau stiu eu...undeva unde nu se vede si explicai fetitei ca va avea un altul...etc...te pricepi tu, sunt sigura.

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Maia, nastem amandoua o data??
Ali, imi pare rau, ce nasol trebuie sa fie...si eu am avut un papagal acum multi ani, care a murit din cauza mea, dar nu povestesc ca e nasol rau...offf!

LUNY, in 37+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ali, imi pare rau de papagal...

Delfinut, am observat ca ai ascuns maturoiul

Interesanta suzeta, Maia! Am vazut si eu poze pe net...

Ioana
39+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hagiyannis spune:

Salutare randunici!

Hai k tot citesc la voi de dimi da' tot nu gasesc moment sa ciripesc si io..

Si tot citesc de luna plina si tot felul de chestii, si sper k luna e de vina pt ziua de rahao ce am avut azi!!!

Inceput de poveste.. ma trezesc de dimi cu randunoi cu tot, k e in tura de seara, pe la 9 cu soare pe fereastra si ciripit de pasarele.. nu m-am trezit pt shushu toata noaptea pe care chiar am dormit-o.. am deschis ochii numa' k sa ma intorc cu perne cu tot pe partea cealalta. Asaaaaa... ma ajuta randunoi sa fac baie.. ma da cu ulei pe corp k sa exerseze pt fi-sa.... ma sterge ma infofoleste si-mi pregateste micul dejun in pat!!! O sa ma intrebati care e problema mea cu ziua asta!!!!?????

Pai.. nu pleaca bine randunoi din casa si eu ii trimit sms cu lugu lugu de multumire pt tratament.. k primesc raspus un sms de la el cu B-00-BLA bla si un nr de telefon.. NR MASINII SI TEL PROPRIETARULUI in fundul carora intrase (ma rog..doar in fundu' masinii intrase daca ma intelegeti..).. Polita imi expira pe 28 feb. super k apuc s-o constat pana atunci totusi.. k dupa inchei cu franshiza..
Sta randunoiu la politie de la 10 juma' la 2 juma' !!!! Aaa.. nici unu nu avem buletine k abia pe 22 le elibereaza.. k muream daca nu schimbam domiciliu acu' imediat dupa mutare deh..
Asaa.. intre timp ma suna si de la serviciu k medicul de familie nu are dreptul legal sa-mi dea mai mult de 14 zile de concediu pe luna fara pauza.. si k concediul meu pe toata luna februarie e gresit!!!! K tre sa vin sa-l iau (in Drumu Taberei).. sa merg la medic sa rezolve problema.. Si dai si lupta pe telefoane sa vad ce se mai poate face.. daca poate med sa-mi mai elibereze un alt concediu azi de pe 18.. k legal sunt doar 24 de ore voie.. un bal intreg!!!
Masina tre' bagata in service k si-a luat-o in freza destul de rau si randunoiu e acum in drum spre orasul meu natal sa o duca la un service unde cunosc macar pe cineva incat sa nu duc un bou si sa iau un magar de acolo!!!k se mai practica d-astea.. Aaa si tre sa i-a masina lu' tata kre era plecat din oras cu serviciu si cu masina de serviciu.. da' cu actele celei proprii la el!!! Asa k l-am facut si pe tata sa vina de pe unde o fi numa' sa nu ma lase astia singura la noapte p-aici.. CE CIRC!!!
Asaaaa.. si ma suna de pe drum randunoi acu o ora k exact cand forma la mine i-a sarit unuia din fata lui o piatra si ne-a ciobit parbrizul pe mijloc!?!?!?!? Adik what are the f...n' odds for that to happen!!!??? Aku o trebui sa dau vreo spaga la inspectorul asig sa bage si parbrizul la incidentul de dimi cred..
Deci.. tot ce vreau acusica e sa se intoarca cu bine acasa.. atat.
Maaaama cata offu' am varsat aici.. pai nici nu tre sa va chinuiti sa cititi tot.. k doar ma descarcam si io.. de fapt daca ati ajuns pana aici.. ati citit tot! ups

Mary 34s si 3zile cu Gogoshik (Doamne Ajuta sa stea puiul cat mai mult in burtik!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hagiyannis spune:

Salutare randunici!

Hai k tot citesc la voi de dimi da' tot nu gasesc moment sa ciripesc si io..

Si tot citesc de luna plina si tot felul de chestii, si sper k luna e de vina pt ziua de rahao ce am avut azi!!!

Inceput de poveste.. ma trezesc de dimi cu randunoi cu tot, k e in tura de seara, pe la 9 cu soare pe fereastra si ciripit de pasarele.. nu m-am trezit pt shushu toata noaptea pe care chiar am dormit-o.. am deschis ochii numa' k sa ma intorc cu perne cu tot pe partea cealalta. Asaaaaa... ma ajuta randunoi sa fac baie.. ma da cu ulei pe corp k sa exerseze pt fi-sa.... ma sterge ma infofoleste si-mi pregateste micul dejun in pat!!! O sa ma intrebati care e problema mea cu ziua asta!!!!?????

Pai.. nu pleaca bine randunoi din casa si eu ii trimit sms cu lugu lugu de multumire pt tratament.. k primesc raspus un sms de la el cu B-00-BLA bla si un nr de telefon.. NR MASINII SI TEL PROPRIETARULUI in fundul carora intrase (ma rog..doar in fundu' masinii intrase daca ma intelegeti..).. Polita imi expira pe 28 feb. super k apuc s-o constat pana atunci totusi.. k dupa inchei cu franshiza..
Sta randunoiu la politie de la 10 juma' la 2 juma' !!!! Aaa.. nici unu nu avem buletine k abia pe 22 le elibereaza.. k muream daca nu schimbam domiciliu acu' imediat dupa mutare deh..
Asaa.. intre timp ma suna si de la serviciu k medicul de familie nu are dreptul legal sa-mi dea mai mult de 14 zile de concediu pe luna fara pauza.. si k concediul meu pe toata luna februarie e gresit!!!! K tre sa vin sa-l iau (in Drumu Taberei).. sa merg la medic sa rezolve problema.. Si dai si lupta pe telefoane sa vad ce se mai poate face.. daca poate med sa-mi mai elibereze un alt concediu azi de pe 18.. k legal sunt doar 24 de ore voie.. un bal intreg!!!
Masina tre' bagata in service k si-a luat-o in freza destul de rau si randunoiu e acum in drum spre orasul meu natal sa o duca la un service unde cunosc macar pe cineva incat sa nu duc un bou si sa iau un magar de acolo!!!k se mai practica d-astea.. Aaa si tre sa i-a masina lu' tata kre era plecat din oras cu serviciu si cu masina de serviciu.. da' cu actele celei proprii la el!!! Asa k l-am facut si pe tata sa vina de pe unde o fi numa' sa nu ma lase astia singura la noapte p-aici.. CE CIRC!!!
Asaaaa.. si ma suna de pe drum randunoi acu o ora k exact cand forma la mine i-a sarit unuia din fata lui o piatra si ne-a ciobit parbrizul pe mijloc!?!?!?!? Adik what are the f...n' odds for that to happen!!!??? Aku o trebui sa dau vreo spaga la inspectorul asig sa bage si parbrizul la incidentul de dimi cred..
Deci.. tot ce vreau acusica e sa se intoarca cu bine acasa.. atat.
Maaaama cata offu' am varsat aici.. pai nici nu tre sa va chinuiti sa cititi tot.. k doar ma descarcam si io.. de fapt daca ati ajuns pana aici.. ati citit tot! ups

Mary 34s si 3zile cu Gogoshik (Doamne Ajuta sa stea puiul cat mai mult in burtik!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hagiyannis, Doamne, ce zi!!...nu stiu cate sanse erau sa se intample toate azi, dar iote-le...curaj, calm si tot inainte..

LUNY, in 37+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

luny mi-ar place dar ce te faci cu puiutii nostrii?Ei decid pentru noi.Oricum mie mi-a zis d-ra ca intre 1-5mart. ma progr.d-ra.Suzeta este pt.0-6 luni si n-am intrebat daca au si pt. varste peste 6 luni ca este interesanta.Oricum este importanta acum la inceput mai vedem dupa aceea ce facem.Sa fim sanatosi inainte de toate...

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 37+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

felicitari Luny pentru barosanul tau, asa si mie imi zic unii ca burtica e mica dar o sa le aratam noi ce mari si voinici vom fi.
Honney Nastere cat mai usoara, si bebel sanatos.

38 SAPTAMANI CE PUTIN PANA LA INTALNIREA CU IULIAN

Mergi la inceput