Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(103)
Raspunsuri - Pagina 20
luny spune:
Maia, mie azi mi-a zis pana pe 14 martie!! ![]()
![]()
![]()
...dar colul nu prea mai e...nu cred ca apuc mai mult de 2 saptamani, zic si eu..![]()
LUNY
,
in 37+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Stela 

Sunt buni papanasii "la mama" dar si "La tata", aviz amatoarelor care au in zona, sa trimita randunoii!
Eu nici macar nu m-am apucat de ei...daca nu ma apuc acum ii fac maine dimineata...
Lyvy a fost capul rautatilor! Macar ai facut, fata, papanasi? ![]()
Hagiyannis, Doamne, ce zi
...si ce bine incepuse...
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Ali_bia spune:
Gata am luat papagalul si l-am aruncat...de fapt nu eu , ci Bianca l-a luat..zice-ti ca-s nebuna ,nu?
dorm mai linistita...
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
32+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-8 Saptamani pana la 
mstela spune:
Gata,am savurat ce mi-a adus randunoiul,ca am stat ceva cu "ei" in gat!!
Cand a venit randunoiul cu pachetul bun,bebelina a inceput sa faca tumbe.
Manca-o-ar mama de pofticioasa mica!
Simo,ce m-ai facut sa rad
te-au parasit contract,acum,la sfarsit...mama lor..![]()
Mai zi,ca,usor,creste inima in mine!!
Da,sa stii,simo,ca nu prea iese reteta asta,pai cum sa nu ma gandesc eu acum,cand pot aparea in orice moment contr si..Doamne fere..stii tu.
Sa ies acum pe strazi spunandu-mi ca nu vor aparea contr,ar insemna ca nu mi-ar pasa de ce s-ar putea intampla cu fetita mea.
Cu toate ca stand cuminte in pat a cam disparut frica si cand mai apare cate o contr nu o bag in seama ca stiu ca va ceda la cate antispastice iau.
Deci stresul s-a diminuat f mult acum,insa abia in sapt 37-38 va disparea si la mine.
FELICITARI TIE!
Ce nasol,Ali!I-ati inima in dinti,acopera cu ceva colivia si ascunde-o undeva pe balcon pana maine.Lasa frik.Mai aiurea ar fi pt cea mica sa dormiti cu el mort acolo.
Off Mary,cate peripetii..nasol.
Stela
30+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
natynic spune:
Am venit...huh...sunt franta...ma doare spatele ca pe o baba...am zis io ca nu vreau inca sa conduc masina dar de maine gata, o iau orice ar fi, ca nu se mai poate, ma omoara drumurile astea...
Si acu am pus si de o iahnie de fasole...era sa o uit citindu-va...
HAI HONEY, GO!![majoreta]. Sigur ca ne rugam pentru tine si Andrew!
Luny, placenta fundica si postero-laterala e ok, asa am avut si eu. Bravo pentru toti parametrii, nu mai ai mult.
Bubu, noroc cu mine (din pacate...), din actualele mamici numai eu mai am timp de forum; de altfel acum chiar ca as lua-o razna fara voi, va sunt datoare pe viata ca existati...
M-ati omorat cu stickerele voastre, am tot zis ei, asta e, nu ma intereseaza, noi n-avem camera speciala de bebe; aiurea, acum imi zic ca musai tre sa-i decorez macar peretele pe care-l va vedea din patut...
Olgutza, n-am mai cautat-o pe Roxana pt ca azi pleca acasa si daca a ajuns deja iti dai seama ca telefonul meu ii lipsea! Las ca ne scrie ea pana la urma.
Stelutzo
sa-ti traiasca randunoiul cu papanasii tai cu tot...Al meu nici acum n-a ajuns acasa. daca as locui in State i-as fi dat firma in judecata ca-mi prejudiciaza relatiile de familie intr-un moment si asa f dificil si sigur castigam o mica avere. Oricum, dupa auditul pe care-l au saptamana viitoare, la care chiar vrea sa lase toate treburile impecabil, e hotarat sa plece de acolo, e platit prost si de-a dreptul exploatat.
Mary-Hagiyannis, super nasoala zi, totusi ai povestit cu atata haz ca m-am prapadit de ras...
Asaa...fata mea a fost mutata la "grupa mare"-salonul de la parter unde prematurii sunt pusi la crescut, pt ca au fost cuminti si nu mai pun probleme de reanimare. Mi se spusese de catre alte mamici ca acolo e nasol si sunt prost ingrijiti dar nu e deloc adevarat. E curat, sunt 2 asistente pe tura (nu una, ca sus, care saraca da in balbaiala cata treaba are), copiii sunt curati, mamele pot sta mai mult si pot hrani la san sau cu biberonul (la noi inca nu e cazul), sunt invatate diverse chestii, erau si 2 tatici...si macar nu esti data afara tot timpul pe motiv de urgente. Asa ca m-am linistit. Mi s-a parut ca a crescut, de ieri pana azi. O luna de acum incolo, asa mi-au zis...dar "e mai aproape de usa de la iesire acum". Sa dea Dumnezeu!
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
bubu05 spune:
Naty,
"grupa mare" zici? Ce dlagut! Cand povestesti parca te si vad fugind la Iulia in fiecare zi...nici nu vreau sa ma gandesc cat ti-e de greu...si ma bucur ca stai cu noi pe crenguta!!
Stela, sa-ti fie de bine!
Zoze, Clau, Ioana?? anyone sa faca o cracuta noua?? ![]()
Ce-ati facut voi toata ziua, sunteti bine??
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
PIDANA spune:
Ce de patzanii si sa nu crezi in efectul de luna plina??!!!
Referitor la scutecele happy decupate pt buric o prietena mi-a spus sa nu cumva sa iau ca ei nu i-au placut ca mai rau ii faceau lu fi-su.
Acu sa ma lamuriti si pe mine cum e cu eco de trim 3. La sanador unde am programare mi-a spus ca se face eco 3d/4d cu morfologie si doppler. Am sunat azi si la medicover unde imi spuse ca morfo se face doar pana la 23 de sapt, ca in trim 3 doar doppler daca vreau si e 150 ron, nu 360 cat e la sanador.
Oana tu vad ca te-ai programat pt morfo.
La doppler de fapt ce se masoara ca eu nu mai inteleg nimic?
Dana
30+ cu 
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
natynic spune:
Ne face cineva capitolash nou? Nu mai tine, trebuie sa invat si eu, dar...nu mi s-a explicat clar
. ca biata Zoze trebuie protejata, Clau naste curand, Ioana la fel...pai daca Iulia mea vine peste o luna acasa inseamna ca o sa mai pot sta mai mult pe aici si ma ofer...Gudinde, tu stiai sa faci capitole, esti pe aici sa ma inveti?! 
Ali, ca Stela vroiam si eu sa te sfatuiesc, noroc cu Bianca. Nu te cred deloc nebuna, si mie mi-ar fi fost frica, te inteleg...saracuta ta fetita, o fi suferind?
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!