Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(103)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Randunici.... in cateva ore plecam la Spital.

Culmea este ca... nu prea am emotii... zici ca merg la o tura de shopping.Asta acum. Probabil cand voi ajunge in spital ..si mai ales la noapte, in patul lor, toate emtoiile de pe lume ma vor cotropi.

Si maine... e ziua ce a mare. Probabil va voi da vesti..pe seara. Depinde cat de repede decurge totul.

Sa va rugati si pentru noi, please.

Va pupic dulcic si...aveti grija de voi.

bebe de Honey
Pozici de tot felu'

40+ sapt Andrew - John

Vali

AMR : Pana Joi,21 Februarie 2008 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Sunt si eu fericita azi...mi-a venit caruselul de la quelle,mi-a venit masa de infasat de la reclamamascata si sper sa-mi termine si mobila de montat...maine cand e totul gata,promit sa va pun poze sa vedeti!
Asa,eu cu contractiile stau fff bine...nici una de cand am renuntat la pastile...asa ceva...ma pufneste rasul!inainte aveam mai mereu,acum cu plimbari,efort,fara pastile...nimic!!!cred,fetelor,ca asta e reteta!de cand nu mai sunt stresata...nu mai vin "doamnele"in vizita...vineri merg la control,cred ca o sa ma puna la alergat...

Simo,mamica lui DAVID,,38+ cu SAMUEL

AMR 12 ZILE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Da ,Ariel este de la bebe sounds costa 9,28 la farm.City+ am gasit eu.Iti dai seama ca eu si Andreea abia asteptam sa o testam si am fost multumite de rezultat.Se inchide inainte de a ajunge jos.Doamne ce mai sterilizam la Andreea suzetele ca uneori le scuipa asa doar de placere si noi repede cu ele la fiert.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 37+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Simo, ce taareee!! Asa si eu, mai demult colul scurt...si acum e cam lung pt nastere. Asta e! Asteptam!

Stelutz, am uitat sa-ti spun ca mi-a placut filmuletul cu voi!! Sunteti niste draguti!!

Naty, doctorul nostru de inimi, asteptam vesti despre Iulia... Cum ai gasit-o azi? Sper ca i-ai dat niste pupici din partea noastra!!

Roxa, ce faci? Ai ajuns acasa? Vrem pozeeeeee de la Marina, Butucica, Monica si Roxa

Hai bebe Andrew, fa-o fericita pe mami Honey!!!

Ioana
39+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

honey79
iti tin pumnii, mult noroc!!

LUNY, in 37+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Go, Honey,go!

Simo27, ce mabucur pt. tine! Esti relaxata, plimbata, fara contractii! Super! Cum a fost la coafor, manichiura, alea-alea?

Simonette, pana la urma ai vorbit cu Cezara sau ai fost la ea? O sa se inchida epiziotomia, ai sa vezi!

Mai, mai, toate mamicutele cu bebei nu mai au timp de forum...cred ca bebicii le ocupa timpul si sunt si obosite, dar tare as vrea sa mai vorbeasca si cu noi, sa ne povesteasca de puiuti!

Oana 30+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

HAI HONNEY!!!
Luny,bine ai venit cu vesti bune!Traiasca grasunul!Si fii optimista ca totul va fi bine!
Ioana

Si,fetelor,care meritati,stiti voi care,und credeti ca e randunoiul?Asteapta la restaurant La mama,sa-i faca aia papanasi,ca deh,m-a apucat auzindu-va..
Vedeti sa nu care cumva sa vb de asa buni in miez de noapte ca va injura randunoiul!!

Stela 30+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cum sa fie,Oana f bine...m-am relaxat si mai mult...si duceam dorul sa ma rasfat!...acum asteptam...

Simo,mamica lui DAVID,,38+ cu SAMUEL

AMR 12 ZILE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

HAI HONEY

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina32+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-8 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubu, stela, va multumesc!..la fel va doresc si voua!!

LUNY, in 37+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput