Gravidute & Mamici de Iasi (27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Diana - foarte frumoase toate pozele, imi place tare aia cu voi 3. Ce inseamna sa fii mama tanara , plimba copiii peste tot, da o babataie ca mine nu are chef sa iasa din casa ...mai ales daca e frig
Cu temperatura e drept ca nu e nici o problema, dar unii mai panicosi ma sperie,ca altfel eu nu imi faceam griji...

Ella - bine ai revenit, de cand astept poze cu Bianca cuscra, ...si tu nu mai stii sa le pui

Parca m-a intrebat cineva despre umplutura cu telemea, dar nu mai stiu cine...sunt uituca...sau mi s-a parut...

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La mai multe lunite pentru:
Alexia Ilinca de Mirela

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

multumesc michelle!
tanara sau nu, ma plimb pe jos vreau nu vreau, ce sa fac daca sotul e ocupat!!!
dupa ce am luat-o pe denisa de la gradinita am mers pe jos cu carutul pana la spiridon, apoi ne-am oprit si la porumbei! de data asta am cumparat eu arpacas ca sa nu mai luam de la altii! si apoi cu taxi-ul pana acasa! ca sa nu va spun ce nervi mi-am facut pe barbat! cand m-am dus la gradinita dupa denisa l-am sunat si mi-a spus ca nu are timp, asa ca am plecat pe jos, cand am ajuns la romtelecom , ma suna ca unde sunt ca vine si el...si pana la urma, ca nu avea unde sa parcheze tot singura cu fetele am intrat in spital, el a ajuns exact cand noi ieseam si mai si spune "da' cat stati?!!?!?" imi venea sa-i dau cu carutul in cap! si vroia sa ne duca direct acasa... bineinteles ca denisa cand a auzit a inceput sa planga ca i-am promis ca o duc la porumbei.... si asa a venit dragul meu barbat si mai mult ne-a incurcat!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

La multe lunite Alexia Ilinca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Lasa Diana , ca sotul nu stia ce program aveti voi si din cauza asta nu v-ati sincronizat, nu fi suparata

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
Am ajuns si eu pe la porumbei..dar pe la ora 15..se cam lasase frigul..batea vantul si am tras numai o raita pe acolo si ne-am intors..ca eram plecate de la ora 13..
ce de economiste pe aici!!eu am terminat ec nr.1 in 1998.Am avut-o pe Gontineac ca diriginta..pt. cele care au terminat acolo..dar dupa ce am terminat noi, a iesit la pensie..Iar la contab. am avut-o pe ..off, am un lapsus, o tipa mai in varsta, care din pacate s-a sinucis prin 2001..
La Multe Lunite Alexia!!!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Ramonik , multumesc pentru urari.Imi pare rau ca am provocat pofte dar spor la copiat ideea si pofta buna.
Si eu tot de d-ra dr Mihalceanu am fost supervizata pe perioada sarcinii si asistata la nastere ...o profesionista si asta conteaza ...eu ii multumesc foarte mult.
Diana , multumesc de urari. Offf...atat de mult sa tina tusea? O chinuie asa rau... si aiurea mi se pare raguseala....
Ma bucur ca Denisa e bine si cu sotii se intampla nesincronizari...asa ca nu fi suparata...
Cristina, multumesc de urari. O pupam pe Amalia sa nu fie supararea de la vaccin. Si eu chiar nu-l inteleg pe sotul tau...eu una cred ca nu ar trebui sa fie atat de strict cu iesirile voastre ....caci o viroza o poate aduce si el la voi...Doamne fereste...
Cristina, Simona ,Kriss, eu am cunoscut de la distanta familia Martinas anul trecut la cursul festiv cand fiica lor a terminat sefa de promotie si am ramas socata ca peste scurt timp a avut loc pierderea....trist...
Monica , imi pare rau ca nu ai dormit mai mult...
Kriss, frumos cu DPN prietenei... Ce face dulceata Alessia?Am trecut si noi aseara prin paginuta ei frumoasa, dar fara scriere in "condica".
Ralu...ce de realizari ... felicitari.Si de ce vrei sa scapi de domeniu...eu chiar ma intrebam aseara in ce domeniu activezi de esti la curent cu atatea informatii ....targuri, muzee...
Ella , multumim de vesti si asteptam foto.
Mamici , vad ca se fac grupulete de cele care au fost la Negruzzi, la ec 1...
Emma, vino si-n Iasi mai des...virtual.
Anymony, nu acum au auzit , acum au realizat ca l-au avut profesor...
Michelle, daca tu esti „babataie”...
Era cineva care te intreba de telemea...nici eu nu am retinut cine ...

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

buna seara mamici si burtici! sunt o din vaslui si am o mare rugaminte la voi. ce parere aveti de dr holicov monica? nu sunt asa multumita de dr mea de la vaslui si as vrea sa vin la iasi sa fiu supravegheata de un alt dr. o cunostinta a mea a mers de curand la ea si a fost mai mult decat multumita de ceea ce a auzit.
please help me!!!!

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Aha. Celia, asta e deca citesc printre rinduri... Dar cu printesa mea , care numai pozne face-inclusiv 2 copci in frunte nici timp sa ctesc n-am , dapai sa mai si scriu cite ceva...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Ella, te asteptam mai des! ma bucur ca sunteti bine amandoua.au inceput colicii?
Abia astept ca si prietena mea sa ni se alature!o astept pe ea sa vina, caci a trecut prin multe..si acum trebuie sa fie ok!!gata, mai mult nu zic.

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput