Gravidute & Mamici de Iasi (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Anymony - dar cum s-a intamplat de s-a lovit Ioana?

Kriss- felicitari prietenei tale!

Celia - lasa ca sunt si doamne cu varsta mai mare ca a mea, dar mult mai tinere ca si activitati depuse ...

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Am inteles Celia! O sa ma conformez!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

michelle zi-ne cum ai facut cu telemeaua, ca de cate ori vad prin magazine telemea numai la asta ma gandesc!

si daca tot vorbeati de licee, eu am terminat la national (am facut doar ultimi 2 ani acolo) in '99 parca!!!

delphinas eu despre dr holicov am auzit ca "face" o taietura frumoasa la cezariana!!! mai mult nu stiu.... poate sunt alte mamici care au nascut cu ea sa-ti spuna mai multe.

any cum a capatat ioana copcile?

michelle si celia va multumesc ca incercati sa ma "consolati", dar prefer sa-mi pastrez nervii ca sa-i explic mai bine barbatului cum sta treaba! (nu e vorba doar de nesincronizare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Asa , sa va explic cum e cu umplutura - telemea 500 g ,2 oua, 100g unt, 2 linguri de faina, 2-3 linguri de lapte, (eu am pus iaurt), se poate si smantana. Se amesteca toate astea si umplutura e gata.
Eu de ex. am folosit 110g telemea cu un singur ou , putin iaurt si putina faina,masurate din ochi...

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

mai, m-ati innebunit cu mancarurile...cand aveti timp sa le faceti pe toate?????

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

asadar michelle, multumim pentru reteta! ma gandeam ca eu ca nu pui doar telemeaua simpla!

ma duc sa-mi culc fetele si sa-mi astept barbatul!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Off nu vreau sa imi aduc aminte ca numai eu sunt vinovata..stiti bibliotecile clasice, au si o usa de bar, ei bine am agatat in cheie un umeras cu 3 tricouri, usa nu se inchidea ca era defecta, nici cheia nu se poate scoate...si ioana a tras de un tricou si i-a venit usa in cap...acum nu stiu daca cu cheia sau nu...important e ca are acum julitura si ca ma gindesc cu groaza cind o sa ii scot copcile...bbbbbbbbbrrrrrrrrr

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by aeperju

pai cum sa fie? inainte era pustiu, acum...e explozie de hypermarketuri..tot ce vrei si nu vrei s-a deschis in cateva luni in Braila. AM ramas masca. Deci...s-a mai inviorat. Eu sunt plecata de mult de acasa ca am facut facultain Bucale, apoi mi-am luat talpasita la Piatra. In rest, e marisor, bulevarde ok, mari, dar desul de neingrijit. A rams la fel de cand eram eu mica. Nu stiu daca-i va placea ori nu...

emma

Emma, imi poti spune, te rog, ce hypermarket-uri au pe-acolo? Ai idee de preturi la inchirieri, cumva, din intamplare?

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anymony

s-a deschis LIBREX la Palatul culturii

stim, stim!!!
de vreo saptamana tot le zic fetelor... si aseara le-am reamintit...
oricum, multumim de info!

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kriss79
Am ajuns si eu pe la porumbei...

bey, pai la cat de des va duceti pe acolo si le dati mancare, si Diana, si tu si altii... cred ca aia sunt cei mai grasi porumbei din judet, cel putin... :))

Foto Ralu

Mergi la inceput