Mamici iulie august 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 6
M&M spune:
Scumpi, bine ai venit!!! sarcina usoara si bebe- fetita sanatos, asa cum iti doresti!!!
Cristina
14+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
AnnaBaby spune:
Scumpi bine ai venit, iti urez sarcina usoara si bb sanatos! Bafta la eco, sa vii numai cu vesti bune si cu un carucior roz asa cum iti doresti tu!
Anna
18+ cu
Maria
AMR 22
vinebarza
bebe
poze
sursula spune:
DIA,TRULI,SCUMPI-BAFTA LA ECO!
CARISSMA-Si eu ma trezesc noaptea dormind pe burta...
Va imbratisez pe toate!A venit primavara si e atat de fruuuuuuuumos!!Intr-adevar Cristina,cam murdar Bucurestiul asta,dar sa vedem partea frumoasa a lucrurilor si sa lasam soarele sa ne iubeasca!
Sursula
15+
Tudor Vasile
boticelina spune:
Salut fetele, acum apuc si eu sa intru, am avut niste zile foarte pline la munca, si voi mai avea...
Ma bucur pentru fetele nou venite si le urez bebeloni sanatosi si frumosi.
Eu am terminat pulovarasul, e iesit tare simpatic, o sa fac poze in weekend si o sa va arat si voua. Deja am inceput un cardigan dintr-o atza ciufulita, geniala, si asta o sa iasa si mai frumos ca am invatat diverse trucuri intre timp!
Iar aseara am facut un tort, foarte bun! (nu va grabiti sa va minunati ca e din-ala la care nu trebuie decat sa asamblezi blatul cu crema si frisca la plic). Chestia e ca n-au trecut decat 4 zile de cand l-am topit pe cel dinaintea astuia ![]()
Dia aproape ca nu conteaza ce conformatie are mama inainte de nastere. Oasele bazinului se modifica in timpul sarcinii, sub influenta hormonilor, isi schimba si inclinatia si deschiderea, ca sa zic asa.
Dana eu iau dicarbocalm cand ma doare stomacul, asta mi-au dat si in spital cand era proaspat operat, e safe si in sarcina, dar nu stiu daca-l gasesti tu pe-acolo.
Oare ce-o fi cu Vicki?
Monica
19+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy 
"If you are unware of your choices, then you have none"
MissJJ spune:
Buna fetele!
Revin si eu dupa un somnic de trei ore alaturi de printesa, bine adik ea la e ain pat eu la mine ca impreuna nu putem dormi ca amandoua dam din picioare in toate directiile.
Well tre sa semene cu cineva la stilul de dormit.
Acu sa vedem cat am retinut din ce am citit ca am si o durere de cap vad care nu vrea sa ma lase.
Bai eu va bat cu primavara voastra.

Vreau si eu...![]()
Turturica noi am stat in Londra in zona 3 da acuma stam imediat in afara da nu e pb de ajuns in Londra ca am tren direct in Liverpool street deci in centru si ajung acolo in 25-30 de minute deci rapid.
Daca ajungi pe aici cu cea mai mare placere da un semn si ne intalnim. Am sa iti dau pe pm numarul meu, in caz ca il schimbam te anunt, da nu prea cred ca eu il mut cu mine de la un contract la altul. Tu de obicei pe unde prin Londra ai treaba?
Dana uff nasol tare cu stomacul tau, multa sanatate si vezi totusi in farmacie daca este rennie, macar incerci ca asta este permis in sarcina.
Narcisa da haagen merge in perfuzie.
Aia praline and cream.
Ei vezi la tine de aia e mai greu de estimat dpn-ul daca zici ca ai ciclul neregulat. Da stai calma ca bebe de venit sigur vine na la tine o sa fie surpriza.
Jjovana si eu sarcina trecuta am pus mult pe picioare, fund si brate si stiu cum e cu vara nu puteam purta decat pantaloni ca vb ta se frecau picioarele intre ele si faceam rana si faza e ca am slabit la kg mult am ajuns azi vara la 58-59 da tot a ramas ceva pe brate si picioare, bine nu am facut nici sport poate si de aia.
Sarcina asta vad ca se repeta istoria deci la vara iar stau in pantaloni.[XX(] Nu ca as purta eu tare multe rochii si fuste da is mai racoroase mai ales cand esti cu ditamai burtica.
Bai atata ma duce memoria mai citesc din urma si revin.
---------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
ella81it spune:

Am intrat si eu sa va salut !
Cum nu am noutati si nici prea multe cunostinte legate de bb ei prefer sa citesc si sa invat!
Am vazut ca discutati despre dpn.Mie la 12 sapt. mi au spus ca e mai mare cu o sapt. martea trecuta la morfologica era mai mic decit trebuia ptr 21 sapt.
Sincer eu m am cam speriat putin!Imi fac ginduri negre!Vroiam sa sun ginecologul dar nu as vrea sa il stresez!Dar maine ma duc la doc. de familie ptr trimitere la analize si il intreb pe el!Asa ma linistesc!
Cred ca sufar de paranoia!
Si eu dormeam inainte pe burta!Acum incerc sa dorm pe o parte,dar nu stiu ce pozitie am noaptea!Eu cred ca m ar durea burta daca as stresa pe bb!![]()
Azi mi ati facut pofta de capuccino!Am facut si am baut acum vine BOTICELINA si zice de tort!Deja
Eu la prajituri sunt catastrofa!De unde iau tort
Multa bafta celor care merg azi la eco!
Nu scriu des dar si cind ma apuc.....
Va pup pe toate!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA
21+
marimar spune:
Bun venit fetelor noi !! Sarcina usoara si bebei sanatosi !!
Fetelor, sa nu va mai plingeti de kg ca eu am luat 8 kg in 17 sapt si nu am de gind sa ma stresez sau sa tin vreo dieta, o sa ma ocup de asta dupa ce se naste bebe, o sa fac exercitii, iar dieta dupa ce voi termina cu alaptatul ....adica asa, peste vreo 2 ani si ceva...

Dar eu ma simt bine, ma simt sexi si ma bucur de fiecare clipa de sarcina, sotul niciodata nu mi-a spus sau sa-mi dea de inteles ca as avea vreun gram in plus, pt el sint perfecta, oricum as fi
.
La prima sarcina am luat 28 de kg, mincam ca un leu, parca tot timpul mi-era foame
si de la 56 kg ( la inaltime de 1.68 ) am ajuns la 84 cind am nascut. Moasa sau doctorul nu m-au criticat niciodata, mi-au spus doar sa am grija sa maninc mincare sanatoasa, nu fast food si multe fructe si legume. Copilul a fost mare, 4,650 kg dar eu mi-am revenit treptat, in 9 luni am ramas cu vreo 4-5 kg in plus pe care le-am dat jos cind m-am ambitionat si m-am inscris la gim.
La a 2-a sarcina as fi vrut sa nu iau asa de mult dar...tot am luat 24 kg, fetita a avut 3,700 kg si tot asa, am slabit in timp.
Acum... am luat deja 8 kg dar nu-mi fac probleme, bebe sa fie sanatos iar eu maninc ce-mi pofteste inima, atita timp cit e permis in sarcina. Ma feresc de maioneza de casa, brinzeturile frantuzesti, mezeluri ....si cam astea...
Am citit mereu ca e mai bine pt copil sa fie mai marisor, e mai rezistent la infectii si boli, asa ca, daca maninc eu , maninca si bebe !
Altfel, ma bucur ca a venit vremea calduta si la Viena, desi eu tocmai mi-am luat palton
, pentru ca-mi era pofta, n-am mai purtat palton de 9 ani !!!
Boti, vroiam neaparat sa-ti spun ca esti o femeie extraordinara si copila ta se va mindri cu tine !!!
fericita
18 sapt cu bebe 3
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
caludia spune:
Bunaburticilor,sunt noua pe acest forum si as dori sa intru si eu in clubul mamicilor de iulie-august.Bebeul meu se va naste aprox pe 4 aug 2008.Vad o gramada de subiecte interesante pe acest site nu stiu ce sa citesc mai repede.Eu am facut triplu test la Medlife si mi-au iesit niste valori care nu stiu ce inseamna.
ESTRIOL LIBER-5.31
hcg TOTAL-45839
AFP-TRIPLU TEST-17.9
Stie cineva daca sunt valori normale sau nu?
+17sapt
MissJJ spune:
Scumpi bine ai venit. Tinem pumnii sa vii cu un carucior roz.
Truli tinem pumnii la control sa fie bine.
Turturica daaa ciocolata yum yum, si eu is bolnava cu ciocolata acuma am capsa pusa pe aia cu fructe si alune adik cu stafide si alune.
Miss Parker
.
Boti eu nu stiu ce a patit de nu mai da nici un semn, Vicky, m-am uitat si nu a mai scris nici la alte subiecte sper ca e ok si nu a patit nimica.
Marimar asa e se dau jos kg in 9 luni maxim 1 an se revine la kg de dinainte mai ales cu putina vointa si sport si o dieta ceva se rezolva.
---------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
Caprioara spune:
Buna fetele,
Am intrat doar sa va salut si apoi fug acasa ca sunt rupta de oboseala...
Bun venit noilor burtici si 

la toata lumea!
Maine iar am sedinta de la 11:00 pana pe seara
. Abia astept sa vina Sambata! Vineri trebuie sa primesc si rezultatul la exudatul meu, sper sa nu am si eu streptococul betahemolitic A care i-a iesit lui Matei. Iar daca o fi sa-l am trebuie sa vad ce este de facut...
Din pacate v-am citit foarte in diagonala in ultima vreme, asa ca sa nu va suparati pe mine ca nu personalizez mesajul.
Gata, fug acasa, ca ma doare fundul rau de tot de atata stat pe scaun. In ceea ce priveste chestia aia cu canapeaua pentru cele 10 minute de relaxare la birou, vise taica, vise
!.
Caprioara
20, mami de
Matei (07.01.2002) si asteptand o 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud