Mamici iulie august 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 5

bobitamica spune:
 CristinaP...ai mare dreptate...nici eu nu am facut TT,mai ales dupa ce am citit cate au patimit fetele care l-au facut...nu as fi putut trece prin acel stres. Si acest TT este un rezultat statistic..nu-ti poate spune cu siguranta dace da sau ba...si daca spune ca este o sansa la 1 milion...este o sansa....Este adevarat ca eu am 32 de ani,dar sunt convinsa ca fetita mea e sanatoasa tun...Am fost si eu si am masurat pliul nucal si a fost 1.1, deci ok....acum am fost la o ecografie 2D si a fost masurata pe toate partile..si dl doctor a spus ca e totul in parametrii normali.Sa ne dea Dumnezeu la toate sa aducem pe lume copilasi sanatosi. 
Turturica..si mie imi place mult ciocolata belgiana...sunt innebunita,dar nici cea elvetiana nu e rea.
Truli-luli...sa vii cu vesti bune de la control...O sa fie bine ai sa vezi...te cred ca esti emotionata...si eu sunt la fel cand merg la control...
bobitamica 
18+ 
-IRINA

M&M spune:
 Dana, acum am citit ca ai probleme cu stomacul!!! Stiu cum este; am avut probleme vreo 2 ani  de la o gastrita nenorocita. Eu am luat Omeprazol la greu, si am baut foarte mult lapte. Multa sanatate...
Turturica , eu stiu ca pe partea dreapta nu e bine sa dormi in luni mai avansate cand exista riscul ca uterul sa comprime vena cava, care transporta la inima sangele neoxigenat !!!
Truli, tinem pumnii sa fie bine azi la eco.
 Vad ca vorbiti de kg in plus in sarcina...eu am reusit performanta de a ma ingrasa 2 kg ...pana acum!!!
Cristina
 14+ ,cu 
Mihai Daniel
   " Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

narcisa.s spune:
 Mada, saru-mana...Am intzeles acum...M-a mai luminat si Anaxena cu faza cu DPN, deci 10 zile in plus sau in minus. Ca la mine ciclul venea cand il apuca, nu stiu cand a fost ultimul (decat cu aproximatie), ma rog, nu stiu mai nimic, da stiu ca o sa-l am pe bb. DPN-ul la primul eco era unul, la al doilea eco altul, dupa data aproximativa a ultimuli ciclu am un DPN, dupa marimea pushtoaicei am alt DPN...
Danangie, cel mai bine e sa te duci totusi la spital, oricum trebuie sa iti dea ceva sa te linisteasca..Incerc sa ma gandesc la alte prietene, cum si-au linistit ele durerile de stomac. Stiu ca una lua in fiecare dimineata pe stomacul gol o linguritza de ulei de masline. Avea ulcer.Mi-a zis ca a functionat.
Turturica, eu zic sa incerci Haagen Dazs.E inghetata belgiana. Eu sunt dependenta, daca pot  mi-o injectez intravenos.![]()
Truli, succes pentru astazi!!
Bobitamica, mie mi-a dat ginecologul asa, nu chiar caiet, un carnetzel unde imi noteaza toate cele.
Cristina, numai 2 kg???Bravo!!!

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (17+)si Vil asteptand o 

jjovana80 spune:
 Referitor la dieta, multumesc fetelor pentru incurajari. Nu am ce face, trebuie sa ma abtin pentru ca deja mi+e greu. 
Cand ma gandesc ca vine vara ....si vin caldurile, iar eu sunt atat de grasa ma apuca stresul. Nu o sa pot sa port fustite, rochite pt ca o sa ma frec intre picioare ( v-am zis ca toata grasimea o am pe picioare si pe maini, cel putin mie asa mi se pare ). Macar sa nu ma mai ingras. 
Fetele la Bucuresti a venit primavara....e asa de frumos afara....ma binedispune vremea asta. 
Cam atat . Va pup si fiti optimiste si increzatoare in Dumnezeu pentru ca El ne iubeste.
oana silvia si pruncuta Daria.. 19 sapt +

M&M spune:
quote:
Originally posted by narcisa.s
Cristina, numai 2 kg???Bravo!!!
Narcisa , eu am putine saptamani fata de restul, abia 14 sapt , plus ca o luna juma m-am luptat cu greturile si varsaturile!!! Dar cred ca am inca timp sa recuperez...
Cristina
 14+ ,cu 
Mihai Daniel" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

narcisa.s spune:
 Jjovana, si eu imi aduc aminte ce frumos era Bucurestiul primavara...Cum era plin de oameni cu martzisoare, parca mirosea si mai frumos.Offff...Si cel mai mult imi placea pe la sfarsitul lui mai, cand incepeau teii de pe B-dul Timisoara sa infloreasca.Stateam numai cu geamul deschis sa simt mirosul 

MIKYCRIS spune:
 bun venit noilr gravidutze!
mada mxm,monalac multumesc mult fetelor ptr raspunsuri 
.
Ankalaura fetita ta are 11 ani?
tecky si restul fetelor
 si aveti grija de voi.
21+
MIKYCRIS

scumpi spune:
 Buna 
-utelor,
Hop si eu la voi in grup. Ieri minunea mea mica a implinit 16 sapt. de cand e la mami in burtica. 
Va citesc de ceva vreme, dar mi-e f. greu sa tin pasul cu voi, iar azi in sfarsit m-am hotarat sa scriu si eu cateva randuri. DPN meu este pe 5 august. 
In seara asta merg la eco si sper sa aflu ce va fii bebe, tineti-mi pumnii sa merg maine in oras si sa cumpar rochite ![]()
Tocmai azi am primit un site de aflare a sexului lu' bebe si mi-a iesit fetita yuppy, dar hmmm e de fun asa, nu prea cred in asa ceva. Asta-i site-ul: http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm
Sanatate multa voua si bebeilor vostri
http://bd.lilypie.com/2sNQp1.png

MissParker spune:
 Fetelor, va mai citesc si eu din cand in cand, sunteti niste dragute!!
Voiam doar sa va spun ca eu peste tot am citit ca se recomanda statul pe partea stanga. Culmea e ca eu dintotdeauna dorm cel mai bine pe stanga, desi tot auzeam de la unii si altii ca nu e bine, ca e partea cu inima etc. Dar se pare ca nu e adevarat. Si stomacul se simte cel mai bine tot cand stam lungite pe partea stanga. 
V-am pupat 
 si sarcina usoara in continuare tuturor!
Felicia   
   22+  mami under construction pentru  
 - David
 Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

M&M spune:
 Jovana , intr-adevar afara este o vreme minunata, dar din pacate Bucurestiul mi se pare un oas atat de murdar incat nu ma mai bucura plimbarile..
Cristina
 14+ ,cu 
Mihai Daniel
   " Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"