Mamici iulie august 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Buna seara burtici,am intrat si eu la apel dupa cateva zile de absenta dar efectiv nu pot tine pasul cu voi,dimineata munca (intru si va citesc numai ),dupa-masa vin acasa ori obosita ,ori fac mancare etc.
L-am simtit si eu pe bebica de sapt trecuta de joi -vineri asa usor ,nu eram sigura iar acum de luni se simte bine de tot.
Referitor la kilograme ,voi stati bine ,eu am 12 kg in plus desi mi-am propus sa nu mai repet greseala de acum 10 ani cand am luat 26 kg in cele 9 luni.Acum ce o vrea Doamne-Doamne pt ca oricum o sa le dau jos,sa fie sanatos bebe asta conteaza.
Astept si un rezultat de la TT pe maine ,sper sa fie bine,doresc sarcini usoare noilor gravidute si v-am pupat.
16+

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salutare, greu am mai ajuns.
Am fost la dr si m-a gadilat pe la don'shoara. A zis ca s-a mai ridicat un pic da tot nu-i unde trebe. Asa ca mai am o sapt de tratament si concediu medical si sa speram ca o sa fie bine. Contractiile nedureroase sunt normale de-acu da cele dureroase ar trebui sa dispara de tot. Asa ca pana sapt viitoare mai stau pe tusha. Ce ma enerveaza birocratia asta... gineco ma trimite la med de fam pt medical, asta zice ca trebuia sa-mi dea gineco ca e special de sarcina si uite asa. Mai vedem cat o sa rezist la servici si daca-s probleme imi reduc programu eventual.
Fetele tin sa va contrazic cu cafeaua. E mult mai naturala decat capucino si ciocolata calda care sunt facute din prafuri cu arome si conservanti. Mai degraba beti o cafeluta mai slaba si cu mult lapte.
Narcisa cum n-am mai zis de scoala? Am zis da merg numai odata pe sapt. Ca tot veni vorba de ea... referitor la pozitiile de somn ne-a zis asa: cea mai daunatoare pt bb este cea pe burta. Imaginati-va ca stati intr-un balon cu lichid si cineva pune peste voi o greutate de 20 de ori mai mare decat a voastra. Nu doar ca se aplatizeaza uterul si bb nu mai are loc sa stea comod, dar se si scurt-circuiteaza circulatia sanguina catre placenta.
Dormitul pe spate creeaza disconfort pt mama. Uterul preseaza aorta abdominala si ingreuneaza circulatia, ceea ce duce la umflarea picioarelor, greutate de respiratie si eventual ameteli. Daca puteti dormi pe spate, puteti s-o faceti numai sa nu stati mult in pozitia asta. Eu personal nu pot ca ma doare coloana. Cat despre dormitul pe dreapta sau pe stanga nu ne-a zis ca ar fi contraindicata vreuna. Pt cele care prefera totusi sa doarma pe burta incercati macar sa dormiti cu un picior indoit sub care sa puneti o perna, sper ca ati inteles cum, ca sa nu stati chiar pe burta.
Danangiesper din suflet sa te simti mai bine. Intr-adevar, e bun si uleiul de masline pe stomacul gol. Dar sa incerci si ceaiul ca sunt sigura ca incet, incet o sa te simti mai bine. In sarcina sunt permise dicarbocalmul si rennie dar ajuta mai mult la arsuri decat la dureri acute de stomac (testat pe mine).

bujo 18+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

MADA,ce bine ca ai dormit,eu azi n am mai reusit sa dorm dupa amaiaza,ca a venit sotul tarziu de la serviciu si pe urma am plecat la cumparaturi,,apoi tati si cris au mai ramas afara,ca era frumos,iar eu am ami facut una ,alta prin casa.
cat despre dulciuri si eu mananc,chiar ma uitam in cosul de cumparaturi azi si ma gandeam ca in afara de crenvursti,lapte,paine si oua,mai mult dulciuri.lui cris ii cumpar mereu prajituri kinder,ca i plac mult,plus budinca de vanilie si ciocolata paula,ou kinder,i am luat jeleuri,ca vrea bomboane si macar astea sunt mai moi..bine,i am luat si banane si mere,dar din astea ia 2 guri si gata...
si eu mananc ciocolata,imi place milka cu alune si struguri...

CAPRIOARA,nasol cu progr tau,dar bine ca rezisti.

LADYMINA,bafta la tt,sa ti iasa ok!si felicitari pt miscarile lui bebe!

nicio veste de la eco?

22+cu bebe codrin si mami de cris

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Voi dormiti noaptea?Eu ma trezesc noapte de noapte cate o ora ,doua cand merg la baie si nu mai adorm.Habar n-am ce sa ma fac ,mor de ciuda dimineata cand suna ceasul
16+

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

quote:
Originally posted by ladymina77

Voi dormiti noaptea?Eu ma trezesc noapte de noapte cate o ora ,doua cand merg la baie si nu mai adorm.Habar n-am ce sa ma fac ,mor de ciuda dimineata cand suna ceasul
16+

mina

Da, si eu m-am mai plans mai devreme ca ma trezesc noaptea sa ma duc la baie; si eu adorm foarte greu dupa ce ma trezesc, uneori vre-o 2 ore dureaza sa adorm iar.

Didi 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Buna fetelor!!
Azi e prima zi cand am fost la munca fara masina pt ca am bagat-o in service si am fost nevoita sa merg cu mijlocul de transport in comun.Am fost uimita sa vad ca lumea care statea pe scaune se uitau la mine dar nimeni nu mi-a cedat un scaun.Si nu pot spune ca nu se cunoaste ca sunt o femeie insarcinata.Eu ofeream mereu locul meu femeilor gravide.Am fost tare dezamagita si am inceput sa apreciez cu adevarat confortul pe care ti-l ofera masina personala.
Bujo ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la doctor!
Boticela abia astept sa pui pe site poze cu hainutele facute de tine!
Fetelor azi m-am uitat pe ecografia de la Iosup si la gradul de maturitate al placentei scrie 2 si am citit ca e cam mare pt 17 sapt cat aveam cand am facut eco.Stiu ca maxima este de 3.Maine ma duc la dr si vreau sa vad ce imi zice pt ca deja am inceput sa-mi fac griji.Stie cineva mai multe despre gradul de maturitate al placentei?
Pupici la toate
Tecky 20 sapt

Mergi la inceput

Tecky,e un pic imbatranita la gradul 2 dar daca medicul nu ti-a zis nimic ,nu cred ca are rost sa-ti faci probleme.Oricum mai intreaba sa fii sigura.
16+

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Multumesc mult Ladymina pt raspuns.De 3 saptamani de cand am facut eco la Iosup nu am mai fost la dr mea.Sper doar sa nu fie probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Seara buna, dragele mele!

Va multumesc pentru felicitarile la adresa printesei Antonia Codrina! Desi sotul mai spera la un baietel eu speram in secret ca e tot fetitza! Aveam eu un feeling asa...ca nume de fetitza am gasit instant...de baietzel, ioc!

Boticelina, spor la tricotat.....intr-adevar se pot face niste hainutze minunate pentru fetitze!

La articolul cafea , eu bag una cu lapte in fiecare zi ca altfel nu pot dechide ochii.........de obicei cand ma trezesc mai mult de 8 cu 5, maxim 9 cu 5 nu am tensiunea si parca plutesc pana sa bag o cofeina mica!

Kilograme....nici eu n-as vrea sa iau prea multe pana la final, dar asta inseamna sa reusesc sa mananc corect si nu foarte mult....nu cred ca reusesc asa ca raportez un plus 6 kg la aproape 22 de saptamani! Targetul meu e de 10-12 maxim.....ca io-s cat o pisica mai rasarita un pic ....am doar 1,50 cm inaltime....si ma gandesc la coloana mea saraca ce tre sa care, nu neaparat ca nu slabesc dupa nastere!

Pe mine deja ma doare simfiza pubiana si bebe e fff jos situata cu capshorul.......asa ca ma mishc in reluare...ca o balena eshuata si cu grimase la fiecare miscare! Incerc sa fiu optimista si sa sper ca daca au inceput de-acum sa se dilate oasele sa aiba bebitza loc sa treaca si daca o fi mai mare de 2 kg cat a avut sora-sa la nastere!

Tecky....mie mi-a zis la eco ieri ca gradul de maturizare al placentei e de 0 inca! Nu stiu cat trebuia sa fie de fapt!

revin ca ma striga gaza mare

Irda Bebe Antonia Codrina

cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Dia - vara-mea care e lata in solduri si inalta (e o tipa zdravana) a nascut cumplit de greu. Cumnata-sa, o sfrisita de 40 de kile,, subtire si vai de ea, transparenta aproape de schiloada, a nascut 2 grasani (nu gemeni) ca el banda!
Eu nu sunt genul sfrijit, si am nascut al naibii de greu!
Lori - eu beau zinic o cafea cu putin lapte acasa, dimineata, si un 3 in 1 la birou. Care nu e sanatos (3 in 1-le), asa ca ma gandesc sa il schimb cu un nes mai slab cu lapte...
Carissima - eu nu as tine post, dar sunt mancacioasa din fire, plus carnivora cu adevarat..
Nu vei mai dormi pe burta cand nu vei mai putea
Anna - sa stii ca e super cartierul asta (desi, cine aude de el, in Bucuresti, face "alergie" la chinezii ezistenti si multele blocuri vechi si cf 2...) Dar daca eu am cele necesare, e super. ce daca stam noi la etajul 9 si apartamentul e mic
Bobita - am primit carnetul de la dr de familie. CUm l-am primit, la fel de intact e si acum. Nu tine nimeni cont de el. Am in schimb dosarul separat de analize. Doctorul gineco pe alea se uita. Mie tot dr gineco mi-a dat LISTERIA "la pachet" cu toxo si rubella si chlamidia. NU ca as fi mancat ceva. La sarcina trecuta nu am facut listeria.
MICKY _ Fie-mea are 4 ani juma'
Cris - subrsciu cu murdaria! Stii masina aia, pe M Eliade, imediat dupa intersectia lui Floreasca si Ceaicovchi, mega murdara si parcata la un metru de trotuar?!? E acolo din decembrie mai! Parcata asa din cauza zapezii. Acolo o sa rugineasca
Capri - e saptamana sedintelor?? Eu am maine doua, una de la 10 la 4, a doua de la 3 jumate la 6. Vineri mai am una de la 10 la 12 si una de la 12 la 14. La 14 fug la medic si intru in weekend Si pana azi am avut cam cate 2 sedinte pe zi
MOnalacule - nu te supara pe mine, dar nu subscriu la ce dulciuri zici ca ii dai lui Cris. Tu citesti pe ele ce contin? Brr... Si noi ii dam Elizei cate un Kinder, dar nu altceva, decat rar, si mai mult primeste, ceea ce ma enerveaza de mor! Nici ea nu cere decat un desert pe zi, si ala poate fi si o felie de cozonac. Altfel, mananca multe fructe. Cel mai mult mananca mere si pere. Si asta ma face foarte fericita. NU mananca iaurt cu arome de fructe. Doar iaurt natural. Nu bea ceaiul nici macar cu zahar. Ii place gol (as fi preferat sa vrea cu miere)... Si tot asa... Nu ii mai da, pls, mizeriile alea de budinci pline de emulgatori si arome "identic" naturale, adica sintetice 100%. E plastic, brrr!
Mina - eu dorm neintoarsa cu exceptia momentului intim de pipi.
Tecky - esti uimita??? Pai nu-ti zisei io?? Fa tot posibilul si pastreaza masina cat vei putea, ca mersul cu transporturile (mai ales de suprafata) este un cosmar!!! Sarcina cu Eliza am dus-o numai cu transporturile si imi amintesc cu groaza si acum. Plus ca era vara si erau 35 de grade!!! O sa iti ofere locul babele, si daca ai noroc, unele femei. Extrem de rar barbatii sau pustanii astia nesimtiti de gimnaziu... [:P]

Maine merg la a doua gradi, sa ne trecem "la caiet". Sapt viitoare merg la a treia, cea care e foarte aproape de casa. Sa vedem care "pica la bobi" pana la urma, poate tocmai asta de langa casa... ce bine ar fi! Numai ca trebuie sa ma duc pe la 7 jumate cu Eliza dupa mine, ca sa ajung in timp la birou, ca inainte de sedinta mai am de facut un raport [:P]

Anca 20+

Mergi la inceput