Mamici iulie august 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Buna fetelor!!
Azi am fost la dr si mi-a zis ca fetita mea cantareste 396 g si in legatura cu gradul de maturitate al placentei care este 2 mi-a zis sa nu-mi fac probleme ca o vom tine sub observatie.
MIKYCRIS la eco te duci ca la un oricare alt control,poti manca si bea cat vrei.Iosup are ecograf performant si vede totul oricum.Eu aveam emotii mari inainte sa-mi fac eco la el si sotul mi-a dat sa mananc o ciocolata si am baut si apa dupa ea,asa ca stai linistita ca nu e nici o regula.Sa scrii imediat cum te intorci detaliile despre bb tau.
Louana me mersi pt informatiile despre gradul de maturitate al placentei,acum sunt mai linistita dupa ce am vb cu dr mea.
Monalac cum te simti?E totul bine?Noi suntem alaturi de tine si ne rugam sa fie totul bine!
Danangie si pe mine mai ma doare stomacul ,mai ales noaptea si daca iau ceva de mancare imi trece imediat.
Carissma eu am Rh negativ si sotul meu il are pozitiv si eram si eu speriata ca si tine la inceput dar in sapt 14 am fost sa-mi fac o analiza care a iesit bine si o mai repet la 28 sapt.Stai linistita ca la prima sarcina nu prea sunt probleme.Eu cu sotul avem noroc ca avem aceeasi grupa de sange A2.
Pupici la toate
Tecky 20 sapt si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna dimineata fetelor, sunt tare ingrijorata de soarta Monei, am incercat de cateva ori s-o sun si nu raspunde

Carissma, nu te mai stresa atat de tare cu incompatibilitatea de grupa ca nu-i grava.

Miki, mie mi-a zis cu vezica goala sa vin, dar conteaza si ce tip de tesuturi ai, la mine exista un fel de ecou ecografic, se vede in ceta. La prietena mea se vedea de ziceai ca priveai prin hartie. Asa ca... Oricum un ecografist cu experienta nu se incurca de-un stomac sau de-o vezica plina/goala. Nu la varsta asta a sarcinii.

Monica 19+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Uffff acum am citit si eu ce ti s-a intamplat Mona, Doamne ajuta sa fie totul bine cu voi!
Fetele va multumesc din inima pt. primirea calduroasa si pt. urari, sunteti fffffffffffffffffffff dragute
Eu aseara am crezut ca merg la eco, dar de fapt a fost doar un control de rutina, am fost un pic dezamagita, dar si f. fericita pt. ca de data asta am avut tensiunea normala(eu de obicei o am prea mica) si i-am auzit iar inimioara lu' bebe si m-am emotionat tare.
Urmatoarea programare este pe 13 martie, atunci voi avea eco de 20 sapt. si sper ca bebe sa stea intr-o pozitie favorabila.

Va pup si va doresc o zi minunata!

http://bd.lilypie.com/2sNQp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare, dragele mele!

Am vorbit cu Mona!
Bebe Codrin e bine, placenta pare a nu fi afectata de sangerare, dar au oprit-o in spital pentru investigatii!
Era suparici si plangea ca-l lasa pe Cris singurel!
I-am zis sa incerce sa se linisteasca pentru bebe Codrin ca el are mai mare nevoie de mamica lui calma si linistita acum decat Crisu mare!
O s-o mai sun sa vad ce-au mai zis doctorii.....sangerarea s-ar putea sa fie totusi de la polip si sa se rezolve cu repaos la pat si tratament adecvat!

I-am zis ca ne gandim toate la ea si la bebe si ii transmitem gandurile noastre bune si energii pozitive!

Pupicei

Irda Bebe Antonia Codrina

cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fetelor tocmai am vorbit cu Mona. Sunt bine si ea si bb. Plangea saraca, era asa bulversata. Va dati seama ce sperietura a tras. M-a rugat sa va spun ca ea ramane in spital cel putin pana luni ca a zis medicu ca nu-i da drumu in ruptul capului. Si io zic ca e mai bine asa, sa fie supravegheata si sa nu faca efort ca acasa trebuie sa aiba grija si de Cris. De fapt pt el isi facea griji dar o sa fie bine. I-a zis ca sangereaza ca placenta e foarte joasa desi pana acum nu i-a zis nimeni ca ar fi asa. Uff bine ca sunt bine amandoi.
Miky nu tre sa bei apa multa. Lichidul amniotic e de ajuns sa se vada bb.
Carrisma relaxeaza-te cu incompatibilitatea de grupa. Si eu am 0 si sotu A2 si ne-a zis dr ca singura problema care poate aparea este un icter prelungit la nastere. Nu e pericol de avort ca in cazul RHului. Nici macar nu ne-a trimis la dozare de anticorpi. Si oricum azi nu mai e problema asa mare nici RHul. Asa ca mai selecteaza si tu ce citesti ca sa nu-ti mai faci atatea griji. Asta e dezavantajul cand suntem asa informate. Ne incoltesc in minte fel de fel de idei
Danangie cred ca ai o rana activa daca te doare cand se goleste stomacul. Incearca sa-l tii tot timpu ocupat cu ceva care sa-ti absoarba acidul gastric, gen biscuiti uscati, sau cu ceva cu efect de pansament gastric, ca bananele, branza de vaci degresata sau orez fiert fara condimente. Si foarte mult ceai de musetel si apa plata ca sa diluezi acidu gastric. Cateva zile pana te linistesti nu mai manca fructe crude ca fermenteaza si mai rau faci. Poti in schimb sa papi compot de casa neindulcit prea tare. Poti incerca o combinatie de banane strivite cu branza de vaci daca branza n-o poti papa goala. Multa sanatate iti doresc si o sa vezi ca trec durerile daca ai un pic grija ce papi.

bujo 19+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetelor!

Doamne, Mona, nu ne speria, trebuie sa fie totul bine! Sa de DD sa nu fie nimic grav! Tinem pumnii si ne rugam pt tine si puiul tau! Uite si un de incurajare!

Dia Filipas ma bucur pt tine ca totul e in regula cu BB. Lasa ca sexul nu e chiar asa important, o sa-l afli mai tarziu!

Truli Luli felicitari si tie pt BB sanatos, ma bucur ca totul merge bine!

Mikycris bafta la eco, sa vii cu vesti bune! In ceea ce priveste apa bauta inainte de eco eu nu m-am omorat niciodata ba chiar o data m-a trimis la buda sa fac pipi ca era prea plina. Oricum cred ca acum e suficient de mare BB ca sa nu mai fie nevoie de vezica plina.

Anna 18+ cu Maria
AMR 22
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Cat de rau imi pare pentru Mona , sper sa fie totul bine! Saracuta, prin cate mai trece.

Didi 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Uff Mona draga cate pb mai ai si tu. Tinem pumnii sa fie bine lasa mai bine ca te-au oprit la spital si te tin sub observatie ca asa nu mai faci si tu asa mult efort, vb fetelor bebe Codrin are mai multa nevoie acuma de mami decat Cris care e baiat mare. Multi pupici si te asteptam cu vesti bune!

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

mona offf...abia am asteptat un semn de la fetele care au vb cu tine! ma bucur enorm ca bebe Codrin e bine! asta e cel mai important! un mare de tot si multa sanatate!

Oana
13s
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Didi , Tecky , Boti , Bujo multumesc pt raspunsuri ! Boti si Bujo la noi este si incompatibilitate de grupa si de rh. Daca era numai grupa stateam linistita! Acum imi pare rau ca nu am facut dozarea de anticorpi la 14 saptamani, dar nu inteleg de ce nu m-a intrebat dr nimic despre grupa si rh-ul sotului... sau era de datoria mea sa-i spun la ultima consultatie?
Didi am citit si eu ca la primul copil nu e chiar asa grava problema incompatibilitatii de rh. Sper sa fie bine!

Mikycris eu stiu ca la inceput, cand e sarcina mica, trebuie sa ai vezica plina pt ca se vede mai bine - la ecografia abdominala, ca la cea vaginala trebuie sa fie vezica super-goala - acum,la varsta asta a sarcinii, nu cred ca mai poate influenta cu ceva calitatea ecografiei. Multa bafta!

Scumpi bine ai venit !

Mona ma bucur ca pana la urma totul este ok cu bb Codrin! Pacat ca a trebuit sa treci prin sperietura asta! Esti o luptatoare, iar noi suntem alaturi de tine!

Dana iti trimit o poate cedeaza durerea de stomac!

17+

Mergi la inceput