Mamici iulie august 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Am vb si eu cu Mona mai devreme a zis ca medicul i-a zis ca nu mai sangereaza dar cand a fost la baie sa dea si proba de urina tot mai sangera, nu f tare dar oricum sangera, a zis ca nici medicii nu stiu sigur daca e de la polip sau de la ce e sangerarea si ca pana luni sigur sta in spital. Nu mai plangea dar na se simtea ca e speriata si ingirjorata. I-am zis ca ii transmitem toate pupici si sa stea cuminte si speram ca va fi totul bine.
Dana nu am rennie acuma in casa sa iti zic exact ce scrie pt cutie am site-ul lor da e in engleza si ai zis ca tu nu le ai cu engleza din ce scrie pe site e bazat pe calciu si magneziu si e bun pt indigestie si arsuri si este ok si pe timpul sarcinii, nu scrie exact lista de ingrediente. Uite aici gama completa ca sunt mai multe forme: http://www.rennie.co.uk/rennie_range.htm . Aici pe timpul sarcinii daca ai pb au arsuriel, indigestia sau stomacul asta iti recomanda medicii rennie sau gaviscon da nu stiu daca este gaviscon in italia. .

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...m-a indispus situatia Monei....Doamne Ajuta sa fie bine atat Mona cat si Bebe Codrin!!

..acum sunt la servici....dar o sa mai intru sa vad ce mai face Mona..

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

In sfarsit mi-a venit si mie comanda de la Quell- -dupa o luna. Numai ca nu am timp sa merg la posta in timpul serviciului iar la 6 cand plec eu e inchis. Asa ca o sa astept pana maine dimineata sa ridic coletul. Oricum cred ca nu a venit tot ce am comandat dupa suma trecuta pe instiintare, un dintre bluzite nu cred ca e - exact cea care imi placea mai mult. Oricum sunt tare curioasa de calitatea produselor, sper sa nu fiu dezamagita.

Ma bucur sa aud vestile bune despre Mona, slava Domnului ca nu e ceva mai grav! Cred ca ii e tare greu sa stea in spital pana luni!

Anna 18+ cu Maria
AMR 22
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

carissma, nu e absolut nici o problema cu incompatibilitatea de rh, pentru ca tu ai rh pozitiv.
Uite aici:
http://www.kidshealth.org/parent/pregnancy_newborn/pregnancy/rh.html

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Carrisma daca tu ai RH pozitiv n-avea nici un rost sa te trimita la dozari. Problema e atunci cand mama are negativ si tatal pozitiv. In rest nu e problema. tu chiar iti faci griji degeaba in conditiile data. Stai linistita si bucura-te de sarcina.

bujo 19+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna fetele!

Desi nu am mai scris de cateva zile, "va citesc" pagina cu pagina. Noi suntem bine, azi am implinit 21 sapt. De luni merg la serviciu timp de 3 luni, apoi intru in concediu si...... pe ultima suta de metrii.

Mona multa sanatate si fii puternica! O si de la mine pentru tine si bebelul tau!

O zi buna tuturor!

Flory mami de Alex si 21+ cu

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

fetelor multumesc mult pentru raspunsuri .
merg sa ma dusulesc si sa ma pregatesc de plecare.sper sa vin cu vesti bune si nenea iosup sa fie in toane bune azi ca sa aflu cat mai multe.multumesc mult pt gandurile bune .
21+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Multumim pt vesti fetelor care au vorbit cu Mona la tel si ma bucur mult ca bebe Codrin este bine. Sunt sigura ca medicii vor gasi cauza sangerarii si o vor opri pt ca am feelingul ca totul va fi in regula cu Mona si bebele ei. DD sa ii aiba in paza.

Cami16s+ si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Mikycris te asteptam cu vesti bune de la eco si daca nenea Iosup nu are chef de vorba trage-l tu de limba

Cami16s+ si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

KIMMY

ANCA da....sunt deja in sapt 23. Ma simt bine. Multumesc de intrebare. Doar ca de 2 zile am dureri groaznice de stomac. Tu ai avut dureri de stomac in ? Ce ai luat, daca raspunsul e da? Maria creste? E cuminte? Am mai intrat pe la voi sa va zic ca voi avea un baietel. Te !

CARISSMA eu stiu ca atat timp cat tu ai RH + ar trebui sa fie ok. De fapt, aici daca femeile au RH + , pe ei nici nu-i mai intereseaza RH tatalui. Uite eu am RH -. In fiecare luna fac o analiza a sangelui sa vad daca au aparut anticorpii antihemoglobina. Sotul are tot RH - si deci stau linistita. Dar in cazul in care sotul ar fi avut RH +.......ar fi trebuit la nu stiu cate saptamani sa fac un anumit vaccin. Pe urma, inca unul la nastere. Din cate stiu eu. Dar nu este cazul. Despre analiza asta care spui tu....ca sa afli ce fel de RH are bb-ul.....inca nu am auzit. Oricum stai linistita ca daca aveai RH - era mai naspa. Oricum vezi ce iti zice si doctorul.Si cum zicea si DIDI la prima nastere nu sunt probleme. Abia de la a 2-a nastere sa zicem ca ar trebui sa fii mai atenta.O si pentru tine.

MIKY cred ca e prea tarziu raspunsul meu......nu trebuie sa ai vezica plina si poti manca.

SCUMPI cat ai de obicei tensiune? Eu 9 cu 5.

VAI IRDA ce bine ca ne-ai dat vesti!!! am fost plecata toata dimineata si asteptam cu sufletul la gura sa aflu vesti. Transmite MONEI multa sanatate si ca ma rog sa fie bine si sa nu fie nimic grav. d-ne ajuta!

BUJO multumesc de mesaj. Eu de cand am criza asta nu am mai pus gura pe fructe. Mananc numai fiert si cat mai alb posibil....adica genul cartofi fierti, orez fiert, paste fierte fara sos, ou fiert.....si da mananc biscuti, grisine.....sper sa imi revin ....sunt tare obosita.Aici branza de vaci nu e ca la noi.....

MADA da...gaviscon este si aici. Mersi oricum de site. Da, nu le am cu engleza dar pot sa traduc pe google.

FLO felicitari pentru cele 21 s si la cat mai multe pana la termen!

mult asteptat

Mergi la inceput