Mamici iulie august 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 11
ancadragoman spune:
Dana deja ai 22 de saptamani??????
Cum te simti?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
M&M spune:
Irda, chiar vroiam sa intreb daca a sunat-o careva pe Mona...
Cristina
14+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Chuny spune:
Mona, iti tin pumnii sa treci cu bine peste asta !
Sibylle saptamana 22 
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir
anaxena spune:
MONA iti tinem toate pumnii si toate ne gandim la tine!!
eu sunt un pic shocata!
nu am cuvinte sa ma exprim
ashtept cu nerabdare veshti
Ana-Maria
22+
am o
MARIA!!!AMR 18sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
carissma spune:
Buna dimineata dragi
!
Va multumesc pt raspunsurile legate de dormitul pe burta, dar din pacate aseara aproape ca nu am mai dormit deloc…
Stiu ca s-a mai discutat la Odiseea noastra despre incompatibilitatea de rh, dar atunci din cate imi aduc aminte, nu a fost nicio gravi care sa aiba rh diferit de cel al sotului, numai grupa diferita, ceea ce nu e asa grav… In cazul nostru eu am 0 + iar sotul A2 – 
Din cate am inteles ar trebui sa fac dozarea de anticorpi ca sa vedem daca bb mosteneste rh-ul tatalui sau nu. La cate saptamani se face aceasta analiza? In cartile de specialitate scrie ca in astfel de cazuri, la nastere, se inlocuieste sangele bb cu cel al mamei, dar in practica (si mai ales in Ro), nu stiu daca se procedeaza ca atare… Ma luminati si pe mine cu mai multe info pls? Eram atat de linistita si de optimista, dar de aseara parca mi s-au inecat toate corabiile….
Bunica prietenei mele a auzit discutia despre incompatibilitatea de rh si mi-a spus ca pe vremea ei nici nu le dadea voie tinerilor sa se casatoreasa in astfel de cazuri… ![]()
Eu nu am mai auzit de asa ceva! Poate am fost prea ignoranta pana acum ?!?!
Cred ca o sa innebunesc pana luni cand ajung la dr… Oricum i-am pregatit o lista luuuunga cu intrebari!
Ankalaura si eu sunt o manacioasa, tocmai de asta ma gandeam sa tin post ca sa-mi mai tai din elan. Nu stiu daca o sa reusesc, dar macar prima si ultima saptamana o sa incerc! Sper sa mai prindeti locuri pt Eliza la gradinita cea mai apropiata!
Mona Doamne ajuta sa fie totul bine cu voi
! Va tin pumnii! 
Eu am mai scapat la mezeluri desi nu am anticorpi pt toxo, dar repet analiza in fiecare luna...
Boti felicitari pt puloveras!
Bujo te inteleg perfect! Mie imi face placere uneori sa fiu mai colerica! ![]()
jjovana 80 cam asa fac si eu cu hainutele lui bb! Ce m-ai emotionat! Si eu le pup pe unele!
Multi
tuturor!
Didi81 spune:
Ce matinala am fost azi! am ajuns la 10 la serviciu (de obicei ajung dupa 11
), si era cam pustiu la birou, cred ca am ajuns prima sau ceva de genul! Dar m-am trezit de foarte multe ori azi-noapte, ultima data pe la 6 dimineata si n-am mai putut sa adorm ![]()
Mona, nici eu nu sunt imuna la toxoplasma si totusi am mai mancat din cand in cand si mezeluri, dar foarte rar pentru ca nu ma prea dau in vant dupa ele si nu sunt sanatoase; in plus, pe la 6-7 saptamani, cand am avut ceva greturi, nu suportam nici macar sa vad mezeluri. In schimb am mancat destul de multa maioneza facuta in casa sau inghetata facuta in casa cu ou crud
, pentru ca de-astea mancam si iainte la greu, si nu cred ca ma procopsesc cu vre-un virus tocmai acum daca pana acuma n-am avut nimic.
La faza cu statul la coada speciala pt mamici si nimeni sa nu se sinchiseasca sa ne lase in fata, eu cred ca faceam ditamai scandalul; pai e nesimtire curata sa nu ne dea prioritate!
Uuuf,mona, acum am citit despre sangerare
. Tin pumnii sa fie totul bine; intoarce-te cu vesti bune! Doamne ajuta sa fi bine si tu si BB.
Cami, felicitari pentru eco, ma bucur ca totul e bine ![]()
carissma, nu te nelinistii in privinta rh-ului; acum nu mai e ca pe vremea bunicii, acum se pot rezolva astfel de probleme! Linisteste-te, du-te sa faci dozarea de anticorpi (in bucuresti se face la institutul de hematologie, aproape de piata victoriei, insa in timisoara nu stiu cum e) - stiu ca nu costa nimic daca ai trimitere de la medic. Eu am incompatibilitate de grupa si doctorul m-a trimis sa fac dozarea pe la 14 sapt si apoi o sa ma mai duc in jur de 28, dar mi-a spus si ca in cazul incompatibilitatii de RH cel mai bine e sa se faca lunar. Deci du-te repede si fa-o ca sa stai linistita. Gandeste-te ca oricum probabilitatea e de 50% sa aiba si copilul tot RH-ul tau, deci sa nu fie nici o incompatibilitate
. Si oricum la prima sarcina problema e mult mai mica, pentru ca in mod normal sangele tau nu intra in contact cu al copilului decat in timpul nasterii.
Fetelor, ce stiti de Sun, ca n-a mai scris de ceva tim? Sun, ne lipsesti, mai zi si tu ceva
!
Na ca am inceput si eu sa criu romane
, sper sa nu va plictisesc.
Didi
19+ 
MIKYCRIS spune:
buna fetelor!
Ankalaura te intrebasem de varsta fetitei tale caci asa mi se paru din datele trecute la listuta si credeam ca avem fetele de aceeasi varsta si bb2 cam tot pe atunci.asta e,voiam sa te intreb ceva dar se pare ca fetita ta e mai mica si atunci nu ar mai avea rost intrebarea.
si ai grija de voi!
fetelor,eu azi merg la eco morfo si nu stiu-trebuie sa beau lichide innainte ori tre sa merg cu stomacul gol?
offf,am asa mari emotii de parca as merge sa nasc!
astept raspunsul vostru,va rog sa nu ma ocoliti pt ca mai am putin pana la ora 14:30 cand trebuie sa plec la nenea doctorul.

pe toate.
21+
MIKYCRIS
Didi81 spune:
MIKYCRIS, tin pumnii sa fie bine la eco sai sa vii repede cu vesti bune! 
Nu stiu ce sa iti spun despre baut apa; mie cand mi-a facut ginecologul eco prima data, pe la 6-7 saptamani, m-a intrebat daca am baut apa inainte - nu bausem - si a zis ca din cauza asta se vede mai greu. Dar nu stiu daca mai e valabila treaba asta si la o varsta mai inaintata a sarcinii, cand oricum se vede bine la eco
.
Didi
19+ 
MissJJ spune:
Buna fetele!
Mona uff ne rugam
sa fie bine si sa nu fie probleme.
Turturica mama draga nu ma omora cu strudelul de la viena please.
Eu aici mai gasesc la evrei strudel asa klumea da oricum nu se compara cu dulciurile de pe acolo.
Laura sunteti busy de nu ai mai scris? 
Eu aseara am inchis mai devreme calculatorul ca am papat si apoi m-am dus la dush dupa ce am culcat fata si m-am facut si eu mumoasa si apoi m-am relaxat cu o carte si niste muzica si pe la 10 ne-am culcat ca fata mea dim la 7 si un sfert da trezirea zici cai big ben fix la 7 si un sfert.
---------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
MissJJ spune:
Miky, Didi aici zic mereu ca sa bei cam 600 ml de lichide, apa de preferabil inainte de eco sa fie vezica plina ca se vede mai bine. Asa ca eu mereu beau apa inainte de eco si apoi sa vezi cum fug mamicile de la eco cu pantalonii desfacuti la toaleta ca le pozitioneaza cat mai aproape.
---------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2