Mamici iulie august 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 10
danangie spune:
Buna dimineata,
Din pacate nici azi noapte nu am dormit bine. La 23,00 durere de stomac...la 4,00 durerea de stomac....la 8,00 durere de stomac......si culmea ca imi trece cand mananc. Aseeara am facut dezastru langa pat ca aveam niste biscuiti seci si aia fac niste farimituri de numa numa......dimineata m-am speriat. Adica, am observat ca ma ia durerea cand am stomacul gol.....mie nu mi s-a mai intamplat asa ceva.
TURTURICA 
BUJO si eu sunt o persoana foarte instinctiva. Ma cert cu toata lumea. Apai eu daca eram in cazul tau.....hmmm.....nu cred ca taceam......
SISI vad ca ai ajuns la al 10-lea mesaj.....de-acum nu ar trebui sa mai fie moderate. Bine ai venit.
MONALAC da, am inceput regimul.si eu nu am mancat mezeluri si nu mananc. Nu sunt imuna la toxo.Eu scriu in timp ce citesc. D-ne cum de sangerezi??? Tin pumnii....mi-a venit un gol in stomac. Sa ne scrii.D-ne ajuta!!
MONY
Dar cum de slabesti?
TRULI felicitari pentru bb saltaret! Voi ce vreti? Baiat sau fetita?
mult asteptat
truli-luli spune:
Mona acum am citit mesajul tau. Fuga la spital si sa fie totul bine. DD sa aiba grija de voi!
Cami
16s+ si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by monysorescu
Salutare-dutzelor!
Nu am mai scris de ceva timp ptr ca nu am noutati insa am citit tot.
Felicitari fetelor nou venite, sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi.
Monalac ma rog si iti tin pumnii sa fie totul ok si cu tine si cu bebe.
Fetelor in legatura cu kg luate eu cred ca detin recordul absolut. Desi de genul meu sunt mai grasa (am 1,64 si inainte de sarcina aveam 82 kg) si mi-a fost teama sa nu ma ingras prea mult (ptr sanatate, ptr coloana nu neaparat ca vezi doamne as fi grasa si urata) ptr mine sarcina a fost pe post de cura de slabire. Stiu ca mai am destul pana la final si deci mai am timp sa mai iau kg insa pana acum (19 sapt fara 1 zi) eu am slabit 10 kg si am pus apoi 2 kg. Deci pot spune ca stau foarte bine pana acum.
Fetelor va urez o zi buna si multa sanatate!
bb strumf
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]
Draga mea, vreau si eu secretul tau...te rog....vreau si eu sa slabesc .... sau macar sa nu ma mai ingras. Ce papi ?
oana silvia si pruncuta Daria.. 19 sapt +
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by monalac
fetelor,sangerez rau...plec de urgenta la bucuresti.tineti mi pumnii..
nr meu de tel este 0763679817.
Mami deCris
Poze Cris
Mona, iti tinem pumnii sa fie bine. Bafta multa. Sa ne dai de veste cand vii acasa.
truli-luli spune:
Fetelor, a sunat-o cineva pe Mona? E drept ca eu nu am fost prea activa pe forum si poate nu ma cunoaste dar parca ma ard degetele sa o sun. Nu stiu ce sa fac.
Cami
16s+ si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
Kimmy spune:
Neatza fetele!
Mona Doamne ajuta sa fiti bine si tu si bebele!Numai ganduri bune pentru tine.Esti o femeie puternica si ai sa vezi ca totul e bine!
Nu ma dati disparuta...Tot prin zona si eu,suntem bine,bebele creste,eu la fel...Am 1,55 si 59 kg.Ma mandresc cu +6kg.Da scadem noi dupa ce vine bebele.Mititica sa fie bine ca restul nu conteaza.
Acuma am terminat de citit...eram in urma cu 2 capitole.Sunteti harnicute tare si ma bucur.Sunt cea mai fericita cand am ce citi pe forum.
Sunteti niste frumoase.V-am mai zis?In fiecare zi ma uit pe picasa sa vad daca nu cumva ati pus poze noi.
Felicitari pentru aflarea sexului fetelor!Eu deja imi fac griji...ca daca ii creste intre timp putzulica?Si eu deja asa m-am obisnuit ca e fetitaaa!!!
Bun venit fetelor noi.Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de o sarcina usoara,si bebelasi mari si sanatosi!
Sunt in concediu medical,deci o sa mai scriu zilele astea.Apropo...voi cand intrati in prenatal?Mie mi-a socotit doctorita ca la 1 mai...eu ma asteptam sincer sa intru mai repede...dar asta e.mai iau de odihna cateva zile si inca un medical de vreo 2 sapt asa ca pe la mij lui aprilie deaj cred ca o sa fiu acasuca.Sincer m-am saturat de jobul asta,e obositor,am program foarte aiurea.
A cerut cineva scurtarea programului cu 2 ore?Daca da imi spuneti va rog frumos si mie de ce acte am nevoie?Va rog din suflet!
Va
si ami scriu.
Mona astept vesti bune de la tine!
21+
http://bd.lilypie.com/AXOOp3.png
Bebe
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by boticelina
tii, io acuma vin de pe picasa, am vizionat burtici, care mai de care mai simpatice
Marimar, nu stiu unde-ai pus tu kilele alea, dar tare simpatica esti! Iar Romana e atat de frumoasa
Jjovana a cumparat hainutze si a mers pe burta, n-a zis, acum le-am vazut, mmm, abia astept sa recuperez aparatu si sa va aratam si noi ce minunatii avem.
Si am mai vazut burtici misto de Bujo si Irinuca
Nati, tinem pumnii pentru vizita de maine la clinica mare!
Monica19+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
Irda spune:
Buna dimineatza, fetelor!
Am vorbit cu Mona!
Nu ajunsesera inca, la Bucuresti...era fff aglomerat la intrarea in oras!
Doctorita ei e in concediu si incerca sa mearga la altcineva...zicea ca o doare usor burta, dar nu stia daca-i de la contractii sau doar de teama! Si-a luat bagajul de spital la ea in ca z ca o interneaza!
A zis ca-mi da un semn sa stim cum e dupa consult!
Doamne Ajuta sa fie bine totul cu Mona si bebe Codrin!
Irda
Bebe
Antonia Codrina
cu
Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
M&M spune:
Dia, ce bebe nazdravan ai!!!Ma bucur ca totul este ok; in ceea ce priveste placenta jos inserata, asa cum zice si Didi, in cele mai multe cazuri urca si nu are sens sa te stresezi in plus.
Dana, ma bucur ca ti-a trecut durerea de stomac. Ai grija ce mananci; mancarea la cutie mie nu prea imi ofera incredere.
Anka, bafta !!! Poate gasesti pt Eliza o gradinita care sa va placa!! NU am vazut masina cu pricina, desi trec pe acolo destul de des. O sa fiu mai atenta data viitoare...![]()
Turturica eu m-am luptat vreo 1luna si juma cu greturile, de aceea nu prea m-am ingrasat, ce mancam vomitam; insa mai nou am observat ca fata mea s-a rotunjit!!!

Monica, felicitari pt puloveras!!! Abia astept sa vad pozele!!!
Mona, de cand am ramas insarcinata nu am mai mancat deloc mezeluri si nu pt ca nu am vrut , ci pentru ca numai vazul lor imi creeaza o senzatie de greata groaznica!!! Mie inca nu mi-au trecut in totalitate greturile!!!
Cu nesimtirea oamenilor din jur m-am obisnuit si eu. Nimeni nu cedeaza locul gravidutelor, la med de familie la fel, la cozi idem...asa ca ...nu mai zic nimic...
Woowwwww!!! Acum am reusit sa citesc mesajul Monei!!! Doamne !!! Sper ca totul este ok!!!! Mona, ai grija!!!
Cristina
14+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

BRavo!
Cris
, nu stiu unde-ai pus tu kilele alea, dar tare simpatica esti! Iar Romana e atat de frumoasa