Mamici iulie august 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 9
anaxena spune:
quote:
Originally posted by Tecky
Buna fetelor!!
Azi e prima zi cand am fost la munca fara masina pt ca am bagat-o in service si am fost nevoita sa merg cu mijlocul de transport in comun.Am fost uimita sa vad ca lumea care statea pe scaune se uitau la mine dar nimeni nu mi-a cedat un scaun.Si nu pot spune ca nu se cunoaste ca sunt o femeie insarcinata.Eu ofeream mereu locul meu femeilor gravide.Am fost tare dezamagita si am inceput sa apreciez cu adevarat confortul pe care ti-l ofera masina personala.
Bujo ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la doctor!
Boticela abia astept sa pui pe site poze cu hainutele facute de tine!
Fetelor azi m-am uitat pe ecografia de la Iosup si la gradul de maturitate al placentei scrie 2 si am citit ca e cam mare pt 17 sapt cat aveam cand am facut eco.Stiu ca maxima este de 3.Maine ma duc la dr si vreau sa vad ce imi zice pt ca deja am inceput sa-mi fac griji.Stie cineva mai multe despre gradul de maturitate al placentei?
Pupici la toate
Tecky 20 sapt
eu tot gradul 2 il am si la prima si la a2a echo..eu asha am vazut in toate buletinele lui Iosup..cred ca zice din reflex
Ana-Maria
22+ am o
MARIA!!!AMR 18sapt-numaratoarea inversa a inceputproiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
bujo spune:
Turturica sunt convinsa ca arat foarte pasnik. Sunt la fel de pasnica cam ca papusa Chuckie.
Dar asta numa cand sunt calcata pe bataturi. Desi in ultimu timp mi se intampla cam des. Ori le place celorlalti sa ma intepe, ori mi s-au marit bataturile.![]()
bujo
19+ cu 
album de nunta
burtik
mini Bujo
monalac spune:
fetelor,sangerez rau...plec de urgenta la bucuresti.tineti mi pumnii..
nr meu de tel este 0763679817.
Mami de
Cris
Poze Cris
dia_filipas spune:
Mona!!!! Doamne ajuta sa fie totul bine cu bebe si cu tine!!! Ma rog pt. tine. Ce s-a intamplat? Ai facut ceva deosebit, te-ai fortat? Doamne ajuta sa fie bine!!
dia
19+
strumfuletz
poze
slideshow
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by narcisa.s
Jjovana, si eu imi aduc aminte ce frumos era Bucurestiul primavara...Cum era plin de oameni cu martzisoare, parca mirosea si mai frumos.Offff...Si cel mai mult imi placea pe la sfarsitul lui mai, cand incepeau teii de pe B-dul Timisoara sa infloreasca.Stateam numai cu geamul deschis sa simt mirosul
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (17+)si Vil asteptand o
Asa e Narcisa, are si Bucurestiul frumusetea lui. E superb cand incep expozitiile de Martisor, mai ales prin centru, pe Magheru. Imi face asa de bine la moral vremea asta frumoasa, sper sa nu ne mai tranteasca vreo zapada :). Eu am biroul la etj5, vizavi de un parc destul de marisor si e asa de frumos ca e plin de copii pe la pranz...e superb.... la pranz am program de vizionare a parcului.
oana silvia si pruncuta Daria.. 19 sapt +
monysorescu spune:
Salutare
-dutzelor!
Nu am mai scris de ceva timp ptr ca nu am noutati insa am citit tot.
Felicitari fetelor nou venite, sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi.
Monalac ma rog si iti tin pumnii sa fie totul ok si cu tine si cu bebe.
Fetelor in legatura cu kg luate eu cred ca detin recordul absolut. Desi de genul meu sunt mai grasa (am 1,64 si inainte de sarcina aveam 82 kg) si mi-a fost teama sa nu ma ingras prea mult (ptr sanatate, ptr coloana nu neaparat ca vezi doamne as fi grasa si urata) ptr mine sarcina a fost pe post de cura de slabire. Stiu ca mai am destul pana la final si deci mai am timp sa mai iau kg insa pana acum (19 sapt fara 1 zi) eu am slabit 10 kg si am pus apoi 2 kg. Deci pot spune ca stau foarte bine pana acum. ![]()
Fetelor va urez o zi buna si multa sanatate!
bb strumf
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]
truli-luli spune:
Buna fetelor, revin si eu cu vesti bune de la ecograf. Bebe e bine merci, un saltaret si un jucaus ca s-a tot chinuit dr sa ni-l arate 4d dar nu vroia sa stea deloc locului
L-a masurat, i-am ascultat inimioara
si e totul in regula. Si.... s-ar putea sa fie baietel. Inca nu pun nici o culoare la carucior pt ca nu mi-a putut spune sigur, doar ca i s-a parut ca vede o putza dar apoi i-ar a luat-o bebe la galop si nu s-a mai vazut. mama-Sun ce spune globul tau de cristal in cazul nostru?
Colul meu tot cu rana e dar nu s-a deschis asa ca nu e cazul de cerclaj ceea ce ma face foarte fericita. In rest suntem ok, ramanem cu elevit si no-spa la nevoie si astepta cu interes vizita de luna viitoare.
Cami
15s+ si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
sursula spune:
O Doamne MONALAC ma ingrijorezi tare!Tin pumnii sa fie totul bine!!!!DOMANE AJUTA!!!
TECKY-si eu tot gradul 2 am la placenta si am doar 15 saptamani
Dar l-am intrebat pe Iosup ce inseamna asta si mi-a spus ca e bine.
Sursula
15+
Tudor Vasile
anaco spune:
Monalac, ai grija si sa fie totul bine! Multa sanatate si tie si lui bebe... Of...citeam asa linistita mesajele si cand am dat de al tau m-am intors pe dos! Pupici..
15s+
Nu exista NU POT!
lcazangiu spune:
Buna dimineata mamici cu burtici,
Of Monalac iti tinem pumnii la doctor, multa multa bafta si sanatate!
Ce sa mai, se pare ca imprevizibilul este la tot pasul.....
Lori
22+ bebe David