Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (88)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Erina, interesant robotul de bucatarie. Eu tot stau si ma gandesc daca sa iau unul nou sau sa-l folosesc pe cel pe care il am deja (l-am luat cand am inceput diversificarea Mirunei). Cred totusi ca o sa iau unul nou, din motive legate strict de igiena. Si o sa il folosesc doar pentru Vlad in prima faza.

Sabina, subscriu la Tefalul Martei. Tot de ala am si eu, tot de vreo trei ani. Si nu l-as schimba cu nimic. Ce-mi place cel mai mult e ca are talpa atat de rezistenta, incat nici pana azi nu se vede vreo zgarietura pe el. Nu ca as fi eu foarte grijulie, din contra.

Bee, Doamne ce copii frumosi ai! Pe Razvanel l-am vazut "live", dar si Ana mi-a rupt inima in poze. Si ai dreptate: Razvan e leit tati. Dar Ana are si mult din fizionomia ta.

Maria, sanatate. Ai grija de tine!

Piciulika, sa treceti usor peste vaccin. Cat despre maraiala... al meu e asa de vreo luna. Si inca tot n-au iesit dintii

Gata, la munci! Sa aveti o zi buna.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Neata!
Slippers nu l pun sa atinga cu picioarele il pun asa cum ar sta si in port bebe si nu l las mult cam 10 min. Motivul pt care se trezeste nu-l stiu...de pe 03 01 se trezea numai de la 9-930
eram o fericita acum nu stiu ce se intampla

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Neatza!
Marta
Sa fii sanatoasa si fericita!

sarbatoritilor zilei

Sabina, si eu tot la Tefal subscriu, am un Ultragliss de vreo 3 ani si nu am ce sa ii reprosez.

Ma duc sa ma bag la nani inapoi, ma asteapta Stefan.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Erina arata f bine robotul ala. Eu deja am unul de le Moulinex ovatio 3 si vreau sa spun ca are de toate inclusiv mimi blender.

Sabina nu prea te pot ajuta cu fierul de calcat....ca la noi raspunzator de job-ul asta e sotul si nu eu...stiu doar ca avem un Tefal si cred ca este tot ultragliss

Bee vai ce frumos este roscovanul tau....mie imi este dor de culoarea asta a parului, pe care Mario a avut-o de altfel si care intre timp s-a schimbat intr-un blond pai

Andries bafta la job

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Neata' fetelor!Sunt tare necajita,puiul meu a fost tare racit,pt asta am amanat vaccinul,acum nu mai tuseste dar are hipersalivatie si un harcait in gat acum nu stiu daca e de la muci(desi cu batista nu iese nimic sau este doar saliva pe care nu o inghite.Nu stiu ce sa fac!!!!Azi ar trebui sa mergem la vaccin.Imi e tare teama sa ii fac vaccinul.Mai bine nu i l-as mai face deloc.sa ii ia naiba cu vaccinurile lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Mami atunci mai asteapta cu vaccinul....nu este nici o graba...eu dfe exemplu cu Mario vaccinul de 2 luni l-am facut la 2 luni si 22 zile, din cauza ca a fost racit... s-a imbolnavit rau de tot cand avea 1 luna si 3 saptamani si mi-a fost frica sa ma risc sa il fac prea devreme....iar la 6 luni am recuperat. Adica pe cel de 4 luni l-am facut la 4 luni si 16 zile, iar cel de 6 luni la fix...asa ca stai linistita si nu iti forta norocul.....chiar am avazut acum ceva timp o emisiune cu un copil cu probleme din cauza unui vaccin care fusese facut cand era bolnavior...

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Multumesc Betty,chiar voi astepta,mai bine sa fiu eu sigura ca e bb bine,decat sa risc.Uite de la mine si un mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

sabina misto fier de calcat.nu s-o strica si almeu mai repede:P
daliela eu zic nu isi are rost cheltuiala.cat stai pe aeroport?pt bagaje sunt carucioare iar pe bebelina o poti pune intr-un marsupiu(http://reclama/produse.php?categorie=Marsupii) si cred ca este mult mai avantajos.
Eu de ex am escala de 4 ore intre zboruri,pe interval asa lung ai nevoie de carut.

Off offf eu care am fost asa calma cu diversificarea asta,de cateva zile asa m-a prins o nerabdare.Dar am zis la 6 luni,mai astept acuma o saptamana.

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna dimineata dragele mele. daca m-ati pus absenta, pe buna dreptate.

Zile de cosmar la noi. Ochisorul i-a curs tot mai rau Sarei, am fost asadar la ofta, si am ajuns la...interventie. Asa cum se astepta doctorita, canalul a fost obturat. Offf! Nu va zic, ce a urlat...Atata am plans...Nu m-au lasat inauntru, o auzeam de afara. Interventia a urat putin, vreo 5 minute, care mie insa mi s-au parut infernal de lungi. Mi-au adus-o toata rosie si umflata de plans. A suspinat de cateva ori la mine in brate si a inceput sa rada. Iubita mamii curajoasa!Cum am fost socata si eu, nu am prea apucat sa vorbesc cu doctorita. E normal sa-i curga si dupa? Ca inca i-am gasit niste secretii nasoel. Cred totusi ca da, se curata O sa vedem la control sper din tot sufletul sa treaca, nu as mai sporta sa treaca inca o data prin asa ceva, saracuta.

In alta ordine de idei, ne lupatm cu durerile de dintisori, Inca nu au erupt, dar o chinuie rau. Azi ed dimineata, s-a trezit si cu niste secretii nasoale in gat...offfffffffffff...dar ea altfel, e tare vesela si fericita! Si mancacioasa!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neatza fetele,azi sunt libera Doamne ce bine ma simt,si sunt doar eu cu bebelusha acasa,soramea si sotzul la scarbici,cred ca o sa fac chef

prisi

karina de emma
sabina-teodora de diciu

pozici
Ebonee(02/10/`07)

Mergi la inceput