Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (88)
Raspunsuri - Pagina 4
bikmaria spune:
PRISI LA MULTI ANI
LA MULTI ANI si frumoaselor sarbatorite astazi:
SABINA TEODORA de mami DICIU
KARINA de mami EMMA
danielle02 spune:
multumesc de sfaturi fetelor
dar cum ma plimb eu cu bebelusha in bratze prin aeroport,cand fac escala.cum ma plimb cu toate zorzoanele dupa mine plus bebelusha in bratze?bagajele noastre le dam la cala dar ale ei?trebe sa i-au ceva cu mine in avion,lapte,pampers,ceva hainutze de schimb,sticlutze si tot tacamul???
chiar nus cum o sa fac...
pozici
Ebonee(02/10/`07)
Sabina spune:
La multi ani Marta! sa fii sanatoasa, fericita, sa ramai vesela si optimista toata viata!
Danielle, ia atunci un buggy usor si ieftin din Anglia, poate chiar unul SH, sau imprumuta de la cineva:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
mihailescu teodora spune:
Marta,toata fericirea din lume pentru tine ,iar Mirunica sa-ti fie sanatoasa si vesela,asa ca mamica ei!
Multi pupicei!
Sabinelu,Tefal d-ala am eu si e super!Aburul vertical il folosesti pt vreo haina de costum ceva,care sta pe umeras si vrei s-o retusezi tu cumva,adica cu abur vertical!
Sabinelu,ne vedem sambata?Io vreau din tot sufletul sa stii,acordul meu e total si placerea maxima!
Sim,ma zbat,eu zic ca-s toate gata,dar pina dupa eveniment nu ma pronuntz!
Cuscra,ai grija de tine,nu-i de gluma cu sanatatea!
Duamna Carpatina,nada,nada?
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
mihailescu teodora spune:
Am facut si noi vaccinul ieri,toate bune,fara pb!
Asteptam crestinarea!
Uitam:felicitari Piciulika pt micul crestin!
Sunt cam obosita ,ma duc la nani,am alergat prin oras o groaza,am calcat,papa,l-am pasat pe Mihnea lui tati,mi-am facut un dush de relaxare si-acu la nanitza!
Noapte buna,scumpelor!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Piciulika spune:
Citesc pe apucate si uit... imi fuge timpul printre degete.
Multzumim tuturor pentru felicitari!
Atata mi-amintesc sigur, ca frumoasa Maria-Gene-Lungi ne-a vrajit pe Radu si pe mine - nu am inima s-o arat si lui Michael (prea suspina dupa ultimul filmuletz!). Cum isi da ea avant si baleteaza din celalalt piciorush roz... domnisoara - care mai sta si in funduletz. Wow!
Sim, stiu ce simtzi. Eu intamplator am dat cu ochii de piatra de mormant a unei colege de liceu; stiam ca murise cu ani in urma, dar... am izbucnit in plans. Nu-mi era apropiata, dar era atat de nedrept...!!!!! Iti da mult de gandit.
Sabina, vrei un fier sa faca si fotografii?! Ala cu abur vertical e cica sa calci sacouri pe umeras sau perdele, le pufai si se mai indreapta. Rarissim mi-a folosit.
Noi mergem maine la vaccin. Azi a fost f marait si tare cred ca pregatim si noi teren pt un dintzisor: musca si freaca si e manios.
Va pup si incerc sa tzin pasul.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Celia spune:
Afibebe , dar ce factura aveti...”mica” tare ...noi avem 303 pe ian,la casa.
Pinacolada , bine ca pentru inceput iti place bona.
Alinus, scumpic Teo.
Papanash, felicitari pentru micul explorator si sa te tii de-acum mamico....
Sim ,Sabina ce trist...Dumnezeu sa-i ierte.
Luy, legat de tactica Mariei cu leganatul...dimineata i-am aratat sotului filmuletul cu Maria , iar in seara asta i l-am aratat cu fii-sa caci astazi in timp ce eu eram la bucatarie sa-i incalzesc celi mare papa ca venise de la scoala..., am lasat-o in leganut si am auzit-o maraita , am venit si era alunecata in leganut si cam aceeasi tactica...am zambit si am filmat-o ...(nu stiu cum sa incarc filmuletul ...)In leganut nici ea nu prea sta ,cand incepe sa maraie , tati ma intreaba daca nu i-am scos spinii cand am asezat-o acolo...iar dupa episodl de astazi ,i-am pus cataramele si nu-i placeee...
Betty, ai grija de Mario plimbaretul...
Greyeras , asta e sistemul sanitar din Ro...urata experienta.
Bebeka, felicitari pentru Rebeca.
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
danielle02 spune:
imi poti da un exemplu sabina?te rof frumos
am fugit la somn,imi pica ochii in gura,nu am stat nici o clipa de cand am venit acasa de la scarbici,iar maine trebe sa merg la clinica,sa vad acu ce mor invatza astia
noapte buna,
pozici
Ebonee(02/10/`07)
slippers76 spune:
Marta LA MULTI ANI!!!! Sa ne traiesti! Tot binele din lume, copil sanatos, frumos, voios, si la mai multi (copii)
La multi ani si dulcetelelor sarbatorite astazi, Karina care implineste 5 luni si Sabina Teodora care implineste 4 luni.
Eu sunt fresh in dimineata asta. Am reusit sa dorm de la 3 la 6 fara intrerupere
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Sim, imi pare rau ca n-ai reusit cu tricoul. Poate ai azi noroc. Tinem pumnii sa iasa surpriza.
Andreea1002, "concediu" placut. Bine ca ai rezolvat cu maseaua. Ma cam incearca si pe mine una, cred ca in curand trebuie sa ma duc si eu.
Myral, stim si noi cum e cu bunicii... Eu am taiat raul de la radacina: faceti ca noi sau nu mai faceti deloc. Si tactica a dat rezultate.
Alinus, bine ati revenit. ne era dor de voi. Pupam flacaul dulcic.
Vmkriss, uau ! Sunteti si voi la categoria grea.
Gabitz, pupam Eliza maraita. cred ca ai nostri pui comploteaza impotriva noastra. Si Vlad e suuuper marait. Si nu doarmeee!
Danielle, intreaba-i intai pe ai tai daca nu au de unde imprumuta un carucior. Ca sa nu-l mai cari de acolo. Acum depinde si cat stati in tara...
Andries, iti uram succes la job. Las' ca trece si brambureala si ametzeala de inceput. Dupa Miruna si eu m-am acomodat repede (cu slujba, mai putin cu lasatul copilului acasa).
Andreea11, e cam micutz pentru premergator. Daca chiar vrei sa-l pui, mai lasa-l macar pana pe la 8 luni, cand o incepe sa se batzaie pe picioare. Daca afli motivul pentru care nu mai doarme noaptea, spune-mi-l si mie, ca nu mai poooot!
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts