Fulguleti de nov-dec 2006 (154)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

asiza - am vreo 3 poze facute cred, cu ivan in zapada langa bloc, mai mult nu mi.a ars sa fac, nici nu le.am scos dupa
camera inca

ruxandra - totul m-a dezamagit, intai vreau sa.ti spun ca citindu.va pe voi aici mi.am facut o impresie super, echilibrate, ok cum tre sa fie omu, nah din pacate credeam ca asa vor fi toti pe acolo, dar m.am inselat, oamenii sunt din ce in ce mai rai, tristi,gri si probabil ca au motive, m.a dezamagit drumul ca am facut din aeroport in drumul taberei vreo 2 ore , si aici sunt ambuteiaje dar macar in conditii :))
adica in romania nu vedeam nimica in fata , toti mergeau cum vroiau etc, am murit de frica si cu copilu in brate
apoi preturile, pai e posibil, am dat pe o cutie de humana drink junior lapte gata facut de 450 ml 6,7ron si bea mai mult de una pe zi
si restul preturilor sunt exagerate, in aeroport am dat 4 euro pe cafea, nu stiu ce aeroport din europa mai are pretul asta
in fiecare zi imi faceam draci, eu mergeam cu copilul in brate pe strada ca pe trotuat erau masini parcate, si din cand in cand trebuia sa ma uit sa nu vina vreun tampit din spate, in carut nu statea de frig , de nu stiu ce, era sa il si rup, nu e facut praf dar nu mai avea mult nu am mai iesit nicaieri , mi se taiase cheful de tot
ah in aeroport la plecare , nici un servici nu are loc de schimbat copilul, am intrat eu cu sotul la wc la femei si l.am tinut pe chiuveta, apropo sotul trebuia sa plece cu o saptamana inaintea mea dar vazand conditiile nu a vrut sa ne lase singure si bine a facut pt ca nu.s in stare sa ma controlez si m.apuca toate cele in asemenea situatii
si ar fi multe de zis, dar sper sa uit repede

am vazut poze cu bebe ruxandra, tare frumos , nu.l stiam asa cretz, dandusa iti sta bine bruneta, ma consolez si eu cu ideea ca se poarta negru si nu.mi mai fac nimic , nu am chef.
teutz

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

quote:
Originally posted by dayanara

si ar fi multe de zis, dar sper sa uit repede

..ai mai...nu e chiar asa ...cel putin in timisoara ..nu am dat ture prin aeroport, probabil insa ca nici acolo nu au amenajari speciale pentru schimbat bebeii..
..poate am eu o alta perceptie asupra peisagiului, in timi nu era nika gri, ba chiar frumos tare pi sentru ..ambuteiaje recunosc ca ioc, de, era lumea plecata pi muntii patriei..

nu o lua asa tragic. poate data viitoare mergi vara sau primavara si e mai verde, poate data viitoare nu mai topaie ivan ca nu vrea in carucior ...si iti e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

de fapt vroiam sa va pove ca am fost cu bea sa o inscriem la gradi, pentru septembrie 2009..sau primavara 2010..
nu ne garanteaza ca prindem loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

salut

Va scriu sa stiti ca suntem bine doar ca sunt f prinsa cu treaba. la noi e valuare sapt asta si am de dat o multime de teste si chestionare. plus ca saptamana viitoare sunt in concediu si tr sa pregatesc lucrurile si pt saptamana viitoare.
mi+e dor de adina ca la nebuni.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

lucru bun ar fi ca lui ivan cred ca i.a priit ceva pe acolo, manca dublu, ca spartu, nu si.a schimbat programul, a dormit bine mai ales ca dormeam 2 zile la mine 2 la soacra
i-a placut iurtul mili la nebunie :)

chinico, posibil sa fie timisoara altfel, am vazut si eu pozele diei in special si nu mi.a displacut, dar cum ziceam, cei de aici sunt altfel , sunt normali asa ca nu mai generalizez ca nu e asa
cel putin drumul taberei din bucuresti unde stau eu nu mi.a placut deloc, am fost si romana si in imprejurimi, cand l.am trecut pe ivan in pasaportul meu si tot urat mi s.a parut, la miniblue la favorit ma asteptam sa gasesc o groaza pt copii, da de unde, putine insirate pe acolo si scumpe "ca frasu" (vorba lui dbunny)

ktrinel vad ca voi vindeti carucioarele :) eu mi.am cumparat unu acum, asta http://www.bebeando.com/graficos/img_articulos_adicionales/britax_verve.jpg
mi.a placut mult si cum celalalt s.a cam uzat in romania, m.am consolat cu asta

apropo de aeroport, loc de schimbat copilul e pana in checkin dupa, nu :)

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare

scriu rapid in pauza de iesit afara cu bunica :)

- hainutele le dam la un ong care se ocupa de copii necajjiti . desi avem destule cunostinte cu copii mai mici decat noi ... asa am decis sa le dam cuiva care chiar are nevoie si nu are banuti sa cumpere. va invit si pe voi daca vreit/aveti incredere sa dati tot asa la copii care chiar nu au ... va pot ajuta in sensul asta ptr ca lucrez in sistem ;)

- tema cu concentrarea : max max 15 min la o chestie

- reusitul cu olita a avut mai multe etape :
1 postat olita( de tip scaunel) de cateva luni in camera
2 asezat copilul pe scaunel cand se juca cu ceva mik
3 asezat copilul cu capacul ridicat - tot imbracat
4 povestit cu el care e rostul olitei
5 invatat sa spuna oala, kk .... nu suna chiar asa dar noi pricepem;)
6 pus bb pe olita cand spunea kk dar nika .......
7 pus bb pe olita , kk in pampu
8 ieri reusita !

pup ca a venit
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

danita, felicitari!
si la noi e olita jucarie de ceva timp, se asaza pe ea si zice tzashhhh! adica pipi, se si screme cateodata ..am incercat sa-i dau pampers jos si sa-l pun dar nu a facut..plus ca mai mult de 10 sec nu sta pe oala..mai avem de lucru, nu ne grabim, deocamdata pune mana jos la putza cand face caca si cere sa fie schimbat

danutz, cum sunteti, a scazut febra, ati fost la spital? da-ne vesti! da,laringita se lasa cu latrat si voce ragusita!sanatate!

dayanara, da, aceeasi parere am si eu despre Ro,mai ales dupa un incident foarte neplacut de ieri de la Electrica unde a trebuit sa fac vreo 5 drumuri acasa-oficiu sa le aduc acte peste acte ca sa pot semna un amarat de contract de prestari servicii..parca faceam credit bancar, numarul de la chiloti numai nu mi l-au cerut..la noi ca la nimeni1 si da, cand o sa vad trotuare libere,soferi civilizati in trafic, curatenie pe strada,functionari publici eficienti si COERENTI,sosele unde sa nu te hurduci ca tractorul,scaune de bebei in orice restaurant, loc de nefumatori in orice restaurant,locuri de joaca fara kk de caine... atunci o sa pot spune ca ne apropiem cat de cat de standarde! pana atunci, toata sila si nemandria pentru noi, romanii!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

apropo de medici...(am vazut k ati vorbit cate ceva in paginilie trecute)
Luni,la 17 eram programati la vaccin cu darius si dupa ce i l-a facut, doctorita noastra de familie si pediatra, ne-a pus fisele( si pe ale noastre si pe-a lui darius) in brate si ne-a spus k tb sa ne cautam alt medic de familie pt k a citit pe forum k nu sunt multumita de ea . Imi printase si pagina in care va scrisesem numele ei si nemultumirile mele( k nu a venit nicodata acasa la consultatii cat a fost bb mic, k nu raspunde la telefon in w-end, k i-a dat antibiotic de la 2 luni fara a avea febra niciodata, k nu e comunicativa si zambareata....)....numai adevaruri..
Nu i-am zis nimic, n-am comentat..i-am multumit chiar si pt cat a facut pentru noi, dar am vrut sa o intreb de ce nu citeste pe forum si cum trebuie sa se comporte un adevarat medic si mai ales un pediatru..ce tratamente sa prescrie si ce nu...si multe altele...
M-am gandit totusi sa nu ma cobor atat de jos si sa-mi vad de drum. Acum ii multumesc pt gestul ei , caci eu probabil mult timp n-as fi avut curajul sa plec de la ea...

Madalina27
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

madaluta, incredibil ! dar cum a stiut ca e vorba de tine? cine te-a lucrat? ia uite si medicii pediatri citesc pe forum! super tare faza!

tot raul spre bine!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by madaluta

apropo de medici...(am vazut k ati vorbit cate ceva in paginilie trecute)
Luni,la 17 eram programati la vaccin cu darius si dupa ce i l-a facut, doctorita noastra de familie si pediatra, ne-a pus fisele( si pe ale noastre si pe-a lui darius) in brate si ne-a spus k tb sa ne cautam alt medic de familie pt k a citit pe forum k nu sunt multumita de ea . Imi printase si pagina in care va scrisesem numele ei si nemultumirile mele( k nu a venit nicodata acasa la consultatii cat a fost bb mic, k nu raspunde la telefon in w-end, k i-a dat antibiotic de la 2 luni fara a avea febra niciodata, k nu e comunicativa si zambareata....)....numai adevaruri..
Nu i-am zis nimic, n-am comentat..i-am multumit chiar si pt cat a facut pentru noi, dar am vrut sa o intreb de ce nu citeste pe forum si cum trebuie sa se comporte un adevarat medic si mai ales un pediatru..ce tratamente sa prescrie si ce nu...si multe altele...
M-am gandit totusi sa nu ma cobor atat de jos si sa-mi vad de drum. Acum ii multumesc pt gestul ei , caci eu probabil mult timp n-as fi avut curajul sa plec de la ea...

Madalina27
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

scuze dar nu ma pot abtine

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput