Fulguleti de nov-dec 2006 (154)
Raspunsuri - Pagina 8
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by madaluta
apropo de medici...(am vazut k ati vorbit cate ceva in paginilie trecute)
Luni,la 17 eram programati la vaccin cu darius si dupa ce i l-a facut, doctorita noastra de familie si pediatra, ne-a pus fisele( si pe ale noastre si pe-a lui darius) in brate si ne-a spus k tb sa ne cautam alt medic de familie pt k a citit pe forum k nu sunt multumita de ea . Imi printase si pagina in care va scrisesem numele ei si nemultumirile mele( k nu a venit nicodata acasa la consultatii cat a fost bb mic, k nu raspunde la telefon in w-end, k i-a dat antibiotic de la 2 luni fara a avea febra niciodata, k nu e comunicativa si zambareata....)....numai adevaruri..
Nu i-am zis nimic, n-am comentat..i-am multumit chiar si pt cat a facut pentru noi, dar am vrut sa o intreb de ce nu citeste pe forum si cum trebuie sa se comporte un adevarat medic si mai ales un pediatru..ce tratamente sa prescrie si ce nu...si multe altele...
M-am gandit totusi sa nu ma cobor atat de jos si sa-mi vad de drum. Acum ii multumesc pt gestul ei , caci eu probabil mult timp n-as fi avut curajul sa plec de la ea...
Madalina27
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
eu as reclama-o la comisia de etica! nu are voie sa faca asa ceva! nici un medic nu poate refuza un pacient, actul medical nu se face dupa preferinte!
madaluta spune:
quote:
Fetele cu tiroida, ati simtit o imbunatatire reala dupa ce ati inceput tratamentul?
donia: da eu am simtit foarte repede ameliorarea situatiei, cum de altfel simteam agravarea cand intrerupeam pt cateva sapt tratamentul. Numai k la mine a fost vorba de hipertiroidie...
Madalina27
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
bamboletta spune:
ma doare si ma ustura gatul sper sa nu ia si Antonia
Danutz-frumoase pozele
Flore-cam asa e peste tot
Dayanara-asta e romania
M_monique-imi place ca te tii tare
Dandusa-multa sanatate
Dianocica-
Adinazot-noi am cam scapat de DA ffff rar ii mai apare cate pata uscata pe picioruse,8 sapt cu elidel pe fata? noua cand ne-a dat-o medicul a zis doar in faza cand erupe f tare Dermatita in rest hidratare f bine,ti-au dat sfaturi f bune dinarus si ruxandra
Shoshika-offff ce medici , tudor sa treaca repede cuculetul
Danita-felicitari pt primul kk la olita
(eu voi incerca la vara cu olita cand va fi cald si o voi lasa in funduletul gol cu chilotei pe eacred ca asa imi va fi mai usor sa o invat,ii voi lua si colacel pt wc poate ii place mai mult acolo )
Danutz-a scazut febra?multa sanatate
Dianarus-si eu am avut insomnie m-am culcat la 2,uneori adorm cu tv-ul deschis asta ar mai fi o solutie
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Yagmur spune:
Citit 2 pagini pe fuga....
Danutz, super pozele.... vreau si eu.... iti este clar, nu-i asa????
Donia, eu acum sint pe hipotiroidie dupa ce am fost operata de Basedow; ma simt bine cu medicamentatia si e clar ca atunci cand uit sa iau 3 zile incep sa ma simt tare rau....
Ce frumos ai explicat tu cu sarcinile in cuplu... sa vezi ce imi fac eu autocritica cand nu reusesc sa fiu si planner si executant
Flore, azi sigur il vei vedea pe Nicu cu alti ochi... ti-am scris pe mess despre avize...
Mamana, vacanta binemeritata
Am inceput acest mesaj la 8.45.. acum ii dau drumul....Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
shoshika spune:
Vine, vine primavaraaaaa
Se asterne-n toata taraaaaaa...
Foarte frumos e afara. Ne-am jucat in nisip cu lopatica. Super de super! Acum doarme ca era terminat. Mai tragem o tura si mai tarziu.
Va multumesc, fetelor, pentru incurajari! E mai bine putica lui Tudor. Cred. I-am pus compresa cu rivanol. Mai nasol e ca nu ma lasa deloc sa ma uit. Mititelu' meu!
In ordine inversa asadar...
Bambo, multa sanatate!
Madaluta, super tare faza cu doctorul. Daca zici ca oricum ai fi vrut sa-l schimbi...
Dayanara, imi pare rau ca ai fost asa dezamagita de vizita in Romania. Si eu stau in Drumul taberei si pe-aici imi petrec timpul cu Tudor... Mi-ar fi placut sa ne intalnim, dar uite ca nu m-am gandit ca vii prin zona.
Adinazot, da, am sa caut alt medic ca alta solutie nu vad...
Da, Ruxandra, e incredibil ce tupeu pe unii medici. Intr-adevar dr e cotata ca un medic foarte bun, dar astea-s preturi?!?!
Sa fim seriosi!
Danutz, imi pare rau de Rares. Sper ca e ok pana la urma. Multa sanatate!
Maine pleaca sotul la Brasov pt 2 zile. Ramanem singurei... Urat...
Va pup! Ma duc sa citesc de diete ca nu reusesc sa mai slabesc si vine primavara. Ce ma fac?!
Dupa-amiaza de primavara placuta!
flore26 spune:
'na ziua!
La mine buna si nu prea: buna pt ca avem vesti despre actele pt mansarda ( doar a fost nicu sa/i duca banii...): nu mai trebuie fundatie, ceea ce e fff bina, castigam timp si bani, si se pare ca in mai, SIGUR, ne putem apuca. De saptamana viitoare incepem colinda la banci, sa vedem care are cele mai bune oferte pt PFA.De ce nu prea buna: un vecin cu care ne intelegem f bine, a fost sanatos tun, cel putin asa credea, pana sapt trecuta, cand a fost operat de tumoare pe creier. Era totul ok...azi imi zice sotia lui, ca e cancer gr 3, si e disperata. Barbatul are 35 de ani...ce ti si cu viata asta...MADALUTA m/am distrat putin ...ce as vrea sa citeasca si doctorita mea forumul BAMBO sanatate multa DIANOCICA a dat bucataritul in tine...trimite si la mine pofta asta de gatit... Auzi, da numai poza cu briosele. Nu te cred ca erau adevarate si bune, pana nu le gust DANITA bravoooo!!! si la noi olita e in camera, se mai pune cate 1/2 secunde pe ea dar atat. Aseara a zis kk, am dezbracat/o repede, am vrut sa o pun pe olita, dar a dat din cap si a zis " nu nu"...si a facut pe jos...Ce am observat la printesuca mea: nimic nu face treptat, totul dintr/o data...pana azi nu a avut nici o tentativa de a manca singura...azi dimineata i/am facut fulgi de porumb cu lapte, era la mine in brate, si dupa ce i/am dat eu vreo doua guri, a luat lingurita si a papat jumatate de castron singura...a durat mai mult timp masa, dar era super incantata...si eu f mandra Forme nu nimereste, in schimb vorbeste frateeee....orice zic repeta si ea: geaca, gisi ( la jeans), patu, pucii (papucii), si cand o intrebi cati ani are, arata un deget si zice " unu"...FAZA TARE: ieri ne uitam la Maruta, ea cu spatele la tv, cauta prin carti...Maruta ii intreaba pe niste invitati cati ani au, la care ea, se intoarce repede spre tv, arata 1 si zice UNU...m/am spart de ras...Iar din categoria AVETI GRIJA CE VORBITI: ieri mi/a scapat un " naiba" din greseala...ea a auzit, si arunca telecomanda pe jos si zice " na, naba"...am inlemnit ...de acum trebuie sa ne controlam iesirile...Cam atat pt moment...revin dupa o pauza de somn de vreo 2 oreFlore Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
flore26 spune:
DONIA mare dreptate ai...
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
dayanara spune:
donia - esti hipo? eu am fost hiper si acum hipo la 2-3 dupa ce am inceput tratamentul cu eutyrox sau cum ii zice, am inceput sa ma simt excelent
madaluta - asta e, daca nu i.au mai ajuns banii doamnei, acu vrea elogii eventual ode etc
shosika - mai aveam numere de telefon, majoritatea lasate in computer am uitat sa le notez, nu m.am intalnit cu nimeni din ce aveam planificat , deoarece ajunsa acolo, m.au apucat toate depresiile, zau, am iesit pana la bila si vorba sotului si asta e deja prea mult :)))
dbunny - sunt urma,poate ai scris deja, ce.ai facut cu analizele lui dani in ceea ce priveste glutenul?
am vazut ca ati scris ceva cu privire la priorix si ou, eu nu stiu daca aici vaccinul care urmeaza sa.l fac e priorix sau asemanator, ivan e alergic la ou, am sa.i spun medicului inainte sa.i faca vaccinul , stie dar vreau sa ma asigur
ivan si dayanara
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dayanara
am vazut ca ati scris ceva cu privire la priorix si ou, eu nu stiu daca aici vaccinul care urmeaza sa.l fac e priorix sau asemanator, ivan e alergic la ou, am sa.i spun medicului inainte sa.i faca vaccinul , stie dar vreau sa ma asigur
ivan si dayanara
neaparat sa-i spui ca e alergic la ou.. majoritatea vaccinurilor sunt facut cu nu stiu ce din ou.. te-am lamurit, da?
a venit primavaraaaa.. sa vedeti ce astenie ma apuca de la soarele asta si o sa fiu numai fluturi in cap
shoshika spune:
Dayanara, dar poate te ajutam sa vezi partea frumoasa... si te mai inveseleam si nu te lasam sa devii deprimata... :)
A_deju, am uitat sa-ti spun ca am vorbit cu mama si mi-a cumparat Junior de pe la Billa. 8 cutii! Deci in Galati sunt locuri in care mai gasesti laptic. A, dar tu ai trecut pe lapte de vaca, am uitat!