Fulguleti de nov-dec 2006 (154)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

madaluta tu vorbesti serios? pe de o parte mi se pare foarte tare. pe de alta...trist...trist ca ai ocazia sa auzi o parere sincera si neviciata despre tine si munca ta, si in loc sa alegi sa schimbi ceea ce e in neregula ... alegi sa faci o marlanie. pana la urma..poate tot raul e spre bine si vei gasi un medic mult mai capabil si care sa nu fie numai cu ochii dupa bani.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

MADALUTA....nu am cuvinte,mare gradina domnului!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Madaluta,
si zici ca duamna dr citeste pe forum?!

Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by flore26
Ce am observat la printesuca mea: nimic nu face treptat, totul dintr/o data...pana azi nu a avut nici o tentativa de a manca singura...azi dimineata i/am facut fulgi de porumb cu lapte, era la mine in brate, si dupa ce i/am dat eu vreo doua guri, a luat lingurita si a papat jumatate de castron singura...a durat mai mult timp masa, dar era super incantata...si eu f mandra
Forme nu nimereste, in schimb vorbeste frateeee....orice zic repeta si ea: geaca, gisi ( la jeans), patu, pucii (papucii), si cand o intrebi cati ani are, arata un deget si zice " unu"...FAZA TARE: ieri ne uitam la Maruta, ea cu spatele la tv, cauta prin carti...Maruta ii intreaba pe niste invitati cati ani au, la care ea, se intoarce repede spre tv, arata 1 si zice UNU...m/am spart de ras...
Iar din categoria AVETI GRIJA CE VORBITI: ieri mi/a scapat un " naiba" din greseala...ea a auzit, si arunca telecomanda pe jos si zice " na, naba"...am inlemnit ...de acum trebuie sa ne controlam iesirile...
Cam atat pt moment...revin dupa o pauza de somn de vreo 2 ore

Flore Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

mi-o si imaginez draga de ea
ma bucur ca in sfarsit aveti aprobarile pt mansarda

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

am o lene si un somn ,antonia abia a facut ochi e fresh

ii lasati sa se uite la desene animate

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Madaluta,
daca vrei un dr bun,Condurache este cea pe care o pot recomanda...,este minunata...,noi santem fff multumiti de ea...
ii dau de fiecare data cate ceva...,un buchet de flori,un mic cadou...,dar pentru ca imi este fff draga...,raspunde la tel...si daca nu-i pe faza ma suna ea...,mai rar un dr ca ea...
tot timpul vb destul despre Crinuta...,o dezbraca,consulta,are rabdare etc...
Shoshika,
in Buc mergem la dr Simionescu ,recomandata de Dianocica...,sora cu dr Condurache din C-ta,la fel de minunata,rabdatoare...,dulce de-ti vine s-o mananci...,are cabinet la gara de nord,o recomand cu caldura
asa tare m-am enervat cu pataniile voastre...,cum puii mei sa dai 90 de lei la un consult?te-ai dus la cab particular?ti-a dat chitanta?...,daca-i cabinet normal nu cred ca asta-i taxa...
eu am platit numai cate 30 de lei pt un consult de fiecare data cand am mers la dr...,asta stiam ca-i taxa...la cab normal de medicina de familie...
si cu putzica...,vaaaaiiii,cred ca mergeam la ea sa-i zic vreo doua...,maine ,poimaine iti face vreun vaccin fara sa-ti spuna...,sau poate-ti scoate si maseaua de minte pe langa canin ca si asa nu-i buna de nimic...
Adinazot,
si la tine alt specimen de desteapta...,poate citeste si ea forumul...,cum este posibil s adai vitamine la un copil de un an+,fara sa ceri detalii despre mese si cat mananca?!!!
si unde mai pui,ca Ale chiar mananca...,dar nici eu cu Crinuta mea de nici 9 kg...,nu am fost sfatuita sa ii dau vitamine...,asta mi se pare revoltator...
astea-s surori cu pretena mea pediatra fumatoarea...,care ghicea in ochii Crinutei ca are viermisori...si anemie grava...,mama lor de demente...

edit ca mi-am adus aminte...,dr Condurache cand a venit acasa s-o consulte pe Crinuta,am condus-o la usa si am intrebat-o cati bani trebuie sa-i dam la care ea zambitoare cica "cat vreti dvs...",pai am inebunit de drag si normal ca i-am dat ca lumea pentru ca mi s-a parut de-o modestie rara...
are vreo 50 si de ani ,deci nu-i proaspata ca sa zic asa...,asa este ea...,minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Danutz, imi pare rau ca n-am vazut mesajul tau mai devreme. In afara de supozitor cu Novocalmin si bai etc. (cum ti-a zis ruxandra), voiam sa-ti spun ca poti chema si salvarea de la Medicover si vin repede. Asta ca sa nu scoti copilul din casa cand are febra si nici sa nu stai ore intregi cu el la Grigore Alexandrescu.
Sper ca acum Rares este mai bine! Multa sanatate!

Shoshika, tin pumnii sa-i treaca repede putica lui Tudor!

Tema cu concentrare: Se concentreaza uneori si 15-20 min, mai ales la lucrurile "interzise". Spre exemplu: a reusit sa zgarie tencuiala in camera de zi si sta minute intregi sa rupa bucati din ea :(, se catara pe scara incontinuu, arunca fructele din suport si le pune inapoi (sta mai bine la partea cu aruncatul), apasa pe butoanele de la combina muzicala etc. Aseara gasise ceasul lui Stef si timp de 10 min. il punea pe masuta de la televizor, apoi il arunca pe jos si tot asa. Si ca sa nu zic numai "rele" :), se concentreaza si la alte lucruri: rasfoitul cartilor (mai ales cand citeste / ii citeste cineva), impinsul caruciorului, desenele animate (la astea au voie fetele timp de o ora, seara, inainte de culcare; din nefericire n-am cum sa-l tin pe Victor departe pentru o jumatate de ora; apoi il iau la baie) si altele, dar nu-mi vin acum in minte. Aaaaa: intr-o dimineata ne-am uitat pe geam (la mansarda, velux, deci vedem in mare parte doar cerul), cam 10 min., la pasarile care zburau deasupra noastra.

Ieri Victorila a reusit sa deschida usa de la baie. Ma bucur ca-i puternic (trebuie bine apasat pe clanta) si are spirit de observatie (nu i-a aratat nimeni cum trebuie procedat), dar nu e un lucru pe care voiam sa-l faca asa de repede. Caci odata ajuns acolo se apuca sa "mestereasca" spre exemplu la peria de curatat toaleta, la sticla de dezinfectat etc.

Ioana e mai bine, adica n-a mai facut febra, dar inca tuseste putin. M-am pricopsit si eu cu guturai, dar vreau sa-l pastrez doar pentru mine. Sambata o vom sarbatori in familie, iar duminica viitoare (sa fie complet refacuta) o sa aiba parte de o petrecere cu copii, la un loc de joaca pe langa Mall-ul Vitan (cam departe de noi, dar ne-a placut si e mai ieftin decat in alte parti). I-am luat cadou de ziua ei (de fapt le-am luat fetelor, dar mai ramane si pentru Victor) margeluse si bratari :). Cica vrea si o vulpita de jucarie, asa ca trebuie sa caut. Apropo: fetele cu mai multi bebei, la ziua unuia luati cadouri pentru toti? La noi, pentru ca Maria se uita cu jind la cadourile Ioanei (cand erau amandoua mai mici), a ramas obiceiul sa luam cadouri tuturor, dar sarbatoria / sarbatoritul sa primeasca mai mult. Cand vor mai creste vreau sa renunt la acest obicei. Cum vi se pare?

Numai bine,

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Deci.... am pierdut tot ce am scris
Sumar:
Dianocica, ma bagi in boala.. vreau si eu tava de briose... nu va panicati!! nu ma apuc eu de gatit , ci ii dau tema de casa Olimpiei
Asiza, si Luca alearga cade, alearga, cade.. dar inca nu si-a spart nimic...
Sedinta...... am fugit

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Ruxandra,
toti trei santem virusati...,cel mai rau este Crinuta,incercam s-o ajutam sa treaca mai usor...,dar cu toate astea sa stii ca maine venim sa-ti cantam un colind la poarta si apoi plecam...
la 16.30,santem programati la dr,dupa asta venim la tine,sa nu iesi fara masca ca nu te primesc
Dbunny,
cum te simti?asteptam vesti de la tine

apropos de par,m-am facut "neagra",ati observat...,se poarta,cred ca in fiecare an sant vreo 4 nunate care se poarta,doar ca lipseste ceva reflexe metalice pe care eu refuz sa mi le alatur,ca nu-mi plac...,deci Dayanara,poarta ce te face pe tine sa te simti bine...
am fost mult timp "neagra",dar cand l-am cunoscut pe sotul meu,mi-am schimbat culoarea...,de atunci tot migram spre cioco,maro,caramiziu...,m-am saturat de nuantele astea nedefinite,parca nu eram eu...,acum ma simt f bine ,imi place f mult,ma face sa ma simt sexy

Ktrinel,
ceva nou,ceva frumos?sa nu-mi spui "nimc",poze cu voi,ai sigur!,asteptam povesti de la gradi
Bebinuta,
cum santeti?,ce mai face Ada?
Danutz,
sper ca ati reusit sa stopati febra ,asteptam vesti de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Despre noi!
Dimineata dupa ce am reusit sa-i scad febra la 38.2 cu impachetari am plecat la Medicover.Ne-a primit foarte repede o doctorita la camera de garda. Rares are otita medie cu supuratii.
Ne-a dat antibiotic Augmentin-10 zile, antitermice in contiuare, calargol (care nu se mai gaseste), inca ceva puf pt nasuc care am uitat cum se cheama Fuzomil sau ceva de genul asta...A facut aerosoli, a urlat Rares in continuu...la un mom dat i-am zis asistentei ca renuntam fiindca e clar ca nu suporta aerosolii.
La plamani nu are nimik si laringele e ok.
Febra a mai crescut dar s-a stabilizat la un 38.5.
Acasa am reusit sa-l fac sa manance 5-6 linguri de supa, i-am dat antibioticul si s-a culcat. Doarme si acum.
Pe mine m-am chemat de urgenta la birou, o situatie naspa...de la birou va scriu, sunt pana in gat bagata in dosare de-mi vine sa-mi iau campii!!! A ramas bona cu el, deocamdata oricum nu-i face nimik decat il verifica din cand in cand sa vada daca nu cumva creste febra iar.
Doctorul lui Rares am aflat ca e plecat din tara pentru 2 saptamani, deci asta inseamna ca o sa revenim la control la aceeasi dr. de la camera de garda de la Medicover...
Multumesc pentru sustinere, telefoane, mesaje, sfaturi ,ganduri bune si pentru faptul ca ne-ati tinut pumnii.
Sper ca noaptea asta sa fie mai usoara, oricum dr. a zis ca antibioticului ii trebuie cam 2 zile sa-si faca efectul...totul e sa nu-i mai creasca temperatira din nou in halul ala...
Acum tre sa fug la munca, am intrat doar pe fuga sa va dau vesti!

Mergi la inceput