Fulguleti de nov-dec 2006 (154)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

nu-mi vine sa cred! ce tare, sa printeze foile! le-a si inramat cumva? eu nu am retinut ca nu esti multumita de dr, dar daca tot ai spus niste lucruri, nu o fi stat si ea putin pe ganduri sa vada daca o fi un graunte de adevar in nemultumirile tale?
cred ca te-a gasit relativ usor. si-o fi bagat numele pe google,i-o fi aparut postarea ta pe dc si asta e.
oricum, e oaresicum ilara situatia. nu v-ati inteles, ti-a pus jucariile in brate, ti-a intors spatele si nu s-a mai jucat cu tine! bine ca nu te-a spus lu` mama sau lu` tata!
nu cred ca ai de ce sa iti para rau, nici macar un pic. cati ani zici ca are? nu e foarte matura decizia acestei dne dr...

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

madaluta, tot raul spre bine...

danutz, tinem pumnii in continuare

flore, 'fir-ar sa fie' imi scapa mie... ianis papagal mic 'fil-al sa fie'. marc nu zice mai nimic. vorbareata!

bambo, da, se uita la desene pt ca ianis se uita zilnic la un serial preferat. dar nu sta cu nasul in tv, isi mai face de lucru la jucarii, vine, pleaca... si pt ca uneori trebuie sa manance deodata si intr-un timp rezonabil, si le dau deodata din farfurii diferite... ei bine atunci ambii mananca la desene, altfel as sta cu orele dupa ei. dar nu sunt dependenti de asta, putem f bine si in bucatarie, depinde de situatie, de timp, de ajutor, etc.

acs, si eu procedez la fel cu cadourile. deocamdata e singura solutie echitabila. dupa 5-6 ani vom mai vedea...

yagmur iti fac briose cand vii. dar cand vii mami??? hai odata!!!

dandusa ce culori se mai poarta anul asta? negru si mai ce?

bambo, ruxandra, nu pot da drumul la tv in dormitor din motive de copii... iar in living n-as adormi ca e canapea de stat, nu e comoda la somn...

shoshika te astept la monti. am plecat de la 63.5 acum 1 sapt jumate, am dat jos 2.5 pana acum. mai am 7.5...

raluca_u macar te odihnesti noaptea? sunt sigura ca ea se simte formdabil in deplasare...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

madaluta, dayanara, Yagmur, multumesc pentru raspunsul cu tiroida. Doctorul a spus ca e putin hipo, am refacut analizele, acum iar mai astept sa imi scrie parerea lui. Ca e in alt oras si mi-a trimis scrisoare... ma gandesc sa ii scriu si eu.

madaluta nu pot sa cred cata lipsa de profesionalism!!!!!! Ce lipsa de etica, e de toata jena.

Lavinia, tinem pumnii pentru internare. E vorba de investigatii sau de operatie? dianarus, tu stii mai precis ce o sa fie? Spune-i Laviniei ca sunt cu gandul la ea si la Mihaita si o imbatisez tare de tot!

flore, ce mi-a placut cum a raspuns Alessia la intrebarea de la TV

asiza, in fine ceva noutati! Sa stii ca te urechez daca ne mai lasi atat de mult pe uscat!

danutz, sa va fie bine si sa aveti o noapte usoara! Ce bolnavior e Rares, sper sa nu mai creasca febra atat de tare.

danita, esti in butoi sau in greva? Pup pe Paulica si pe mamica.

monique, bine ca mai apari cand poti. Pe de o parte e bine ca ai mult de munca la servici, cred ca simti ca zboara timpul.

acs, ce mi-a placut de voi cu uitatul pe geam la pasari...

dandusa, pediatra mea din RO nu lua nimic cand venea acasa, ma luptam cu ea sa-i dau o ciocolata sau un suc, de bani nici sa n-auda, spunea ca are in buget bani pentru vizite la domiciliu...

chinico, nu e prima oara cand te aud, dar totusi... sa speli frigiderul...! Asa pasiuni... mai rar!

Bambo, rar se uita, cand se uita si Roxana. Dar vad ca nu e atras de TV asa cum era Roxana, uneori Tv e deschis si el il ignora. Daca suntem singuri, de regula eu inchid televizorul si dau drumul la ceva muzica, daca nu avem ceva special de vizionat. Deci la intrebarea ta as raspunde ca mai degraba nu, doar accidental.

ia uite shoshika ce exuberanta e ca vine primavara! Tu chiar crezi asta sau iti place sa te minti frumos?

kikineata? ceva vesti?

a_deju a supravietuit racelii?

eri_ka, tu nu ne mai povestesti nimic de Ingrid? Sper ca nu esti iar inchisa pe balcon, doar n-o fi prins Ingrid gustul de a te vedea acolo. Vai, ce m-a ingrozit povestea ta, sa stii ca mai citisem chestia asta pe forum acum vreo 2 ani.

ktrinela, tot sub vreme esti? Hai aici, ca shoshika a insorit tot forumul.

Ma enervati cu briosele voastre (de fapt cred ca mai ales dianocica)... arunc si eu aluatul de biscuiti si fac o compozitie de briose... sa vedem ce soarta o sa aiba.

Ce mesaj lung am scris.. si numai din memorie, asa ceva... Unde mai pui ca am stat azi noapte pana la 2 sa citesc

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

va invidiez cat timp aveti
in 10 minute intru intr-o sedinta (alta...) dar am trecut sa va salut
primavara, unde-i primavara??

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

supravietuit, supravietuit, doar ca ma lupt nitel cu o coada de depresiune care-si vantura clopoteii pe la mine prin creier... din niciun motiv anume. adica na, unele motive ar fi, dar majoritatea is niste idei tampite care nush de unde se adunara si-si facura cuib la mine-n capatana... duca-s-ar :) oricum, pe plan general, sunt din ce in ce mai obosita pe zi ce trece, si din pacate, ma indoiesc ca ar fi vorba de vreo tiroida :) in fine, mi-oi reveni io :) si ca veste de ridicat moralu', iaca - zice-se pe forumuri montrealeze ca cica s-au imbunatatit conditiile de emigrare pe partea federala, ca ar dura cu totul in jur de 13-15 luni si ca in proportie de 90% se trece peste interviu :) adica esti aprobat direct cu dosarul :) cul, huh?? aviz interesatilor :) eu am o singura dilema cu federalii: stiu ca vor ielts sau toefl sau nush ce test.. dar daca je a absolit major pe english, nu se pune?? tre' neaparat testul?? ca mi-i asa o silaaaaaa.... in fine, ramane si asta de discutat si de interesat, ca pana acum imi bateam capul pe partea frantujilor :)

shoshika, mersi de pontul cu laptele, am dat si eu comanda de-acasa, sper sa se mai existe ceva pe-acolo.. si da, am incercat cu laptele de muuu, a mers doua zile, si gata. nu mai vrea. de fapt cred ca stiu de ce nu vrea, ca nu i-am pus miere, am zis sa incerc si ca atare..si n-a mers :) oricum, am reusit azi sa mai gasesc 4 cutii, dupa adanci sapaturi prin oras, si abia ce m-a sunat madaluta, ca mi-a luat si ea 2 :) deci am facut cat de cat un stoc :)

ma duc sa ma mai invart dupa copchil.. aaa..azi am iesit afara si s-a plimbat in parc pe propriile doua picioare (prima oara, pana acum nu vroia decat de manuta).. ce sentimente m-au incercat :)) oricum, trebuie lucrat la acest capitol, ca baga mers de capul lui, in toate directiile posibile, nu reactioneaza daca-l strig, io tre' sa ma tin dupa el, el se duce la mama naibii, carutul e la tata naibii, limba-mi atarna de-un cot... da' e fun :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

donia, au venit pt investigatii. maine se interneaza, va tin la curent cu ceea ce aflu de la ea. au ajuns cu bine, un pic obositi, sotul i-a intalnit, eu ii asteptam pe la noi asta seara dar... cred ca amanam, drumul a fost totusi cateva ore si maine e zi grea...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dragelor ,

remarc ca totusi mai sunt cititori din umbra nu numai mamici minunate:)) . eu care credeam ca nebuniile si certurile raman doar itnre noi cand colo aflu ca forumul se printeaza si se ataseaza la foaia de observatie !! betonnnnnnnnn !!

nu sunt in greva , nu sunt suaprata ... sapt asta sunt la un curs , mai invat si eu una alta .. acu vad eu daca si intra ceava la cap :)

facut muffin cu mere si iaurt ! bunnnnnnnneeee ! pe vremuri faceam cu cioco ,,, acu nu e voie ptr bb , mancat cioco separat ! :)
pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

shoshica pune eaparat si compres cu rivanol,cand schimbi scutecu speli si dupa pune o discheta din alea sterile care folosesti tu pentru demachiat, compres cu rivanol. Si nu mai lasa sa umble la cucu baiatului.ce nesimtita vai ce gura aveam sa fac in cazuri din astea.pupam baiatu sa treaca.

Madaluta e si de ras si de plans.Eu creca intentionat refuzam sa plec de la ea chear daca mergeam la alt pediatru doar ca sa-i demonstrez ca nu-si cunoaste meseria.

Nustiu cum voi platiti la consultatie dar eu tot merg la cabinet particular dar mea zis ca copii benificiaza de consultatie gratuita, bine eu din proprie dorinta ii mai duc cate un prezent ca e finuta mereu cu noi.

Lavinea Dumnezeu sa va ajute sa fie totul bine, tie mami multa rabdare. Pupam Mihaita frumos

Stela 24s cu printesa Cleopatra+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Donia, e normal sa se simta ca vine primavara...la unii chiar vineeee...au anuntat pe sf sapt +16C la ro...asa ca ce argumente ar mai trebui...stiu ca anul asta e o himera, o gluma proasta cu primavara...dar la unii chiar se intampla...

terminati-va cu muffins-urile alea!!! mie mi-e sila de ele ...muffins astea, de aici, din imparatia lor...sunt oribile...cred ca pt ca le vad peste tot...«se iau la bratz» cu cafea de dimineata si inlocuiesc micul dejun al americanilor..am gustat atatea ... si in afara ca toate-s dulci (ca de altfel orice desert de aici) nu au nimic special..se fac din prafuri la pachet...mare bucatareala si asta! ..tot checul nostru e de baza, briosele si cum le mai zice...asa ca,lasati-ma sa imi inchipui ca voi faceti de fapt chec in forma de muffins :))...otherwise...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

madaluta, tare faza!

danutz, multa sanatate!

a_dejus-ar putea sa nu mai fie nevoie de toefl...desi daca e lege...nu prea ii indupleci ...astia pe aici cam au ochelari de cal si nu fac concesii..anyways, bafta!

Julia s-a incaierat cu o alta fata ieri la gradi..asa ca are o rana de fatza...nu stiu ce are fetita cealalta, ca plecase cand am ajuns eu.that's all folks! :))

Dia nu mai am povesti noi cu togolezu, astept papadiile :))
iar despre chinez, intr-o seara, cred ca cu ocazia anului nou la ei...a facut nu stiu ce ceremonie in spatele casei...a facut focul intr-o galeata si tot indesau nu niste bete in ea...era un vant..de le zburau resturile aprinse (sau ce-or fi fost) ..mi-era ca se aprind toate casele din jur.

Mergi la inceput