Fulguleti de nov-dec 2006 (154)
Raspunsuri - Pagina 11
Donia spune:
Legat de aerosoli... Nu mai tin minte cate luni avea Cristi la laringita, cand a trebuit sa folosim masca... 10-11 luni? Pe acolo... n-a fost usor cu masca, multe stiti cum e, dar dupa ceva timp a acceptat-o.
Iar acum cateva zile a gasit prin casa o ventuza mare transparenta, semana bine cu o masca, si am ramas inmarmurita cand am vazut ca si-a pus-o pe nas si gura si a inceput sa inspire si sa expire fortat, ca atunci cu masca... nici un pericol pentru el, ca avea loc sa respire foarte bine, dar nu mi-a venit sa cred ca isi aduce aminte!!! Si au trecut 3-4 luni de atunci... macar nu a ramas traumatizat, ca vad ca s-a jucat cu ventuza aia, pe post de masca, vreo cateva zile la rand.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
mamaana spune:
quote:
Originally posted by a_deju
supravietuit, supravietuit, doar ca ma lupt nitel cu o coada de depresiune care-si vantura clopoteii pe la mine prin creier... din niciun motiv anume. adica na, unele motive ar fi, dar majoritatea is niste idei tampite care nush de unde se adunara si-si facura cuib la mine-n capatana... duca-s-ar :) oricum, pe plan general, sunt din ce in ce mai obosita pe zi ce trece, si din pacate, ma indoiesc ca ar fi vorba de vreo tiroida :) in fine, mi-oi reveni io :) si ca veste de ridicat moralu', iaca - zice-se pe forumuri montrealeze ca cica s-au imbunatatit conditiile de emigrare pe partea federala, ca ar dura cu totul in jur de 13-15 luni si ca in proportie de 90% se trece peste interviu :) adica esti aprobat direct cu dosarul :) cul, huh?? aviz interesatilor :) eu am o singura dilema cu federalii: stiu ca vor ielts sau toefl sau nush ce test.. dar daca je a absolit major pe english, nu se pune?? tre' neaparat testul?? ca mi-i asa o silaaaaaa.... in fine, ramane si asta de discutat si de interesat, ca pana acum imi bateam capul pe partea frantujilor :)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
ce test?? eu (noi) nu am dat nici un test de limba (si nici interviu nu am avut)
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
adinazot spune:
quote:
Originally posted by dandusa
Adinazot,
si la tine alt specimen de desteapta...,poate citeste si ea forumul...,cum este posibil s adai vitamine la un copil de un an+,fara sa ceri detalii despre mese si cat mananca?!!!
si unde mai pui,ca Ale chiar mananca...,dar nici eu cu Crinuta mea de nici 9 kg...,nu am fost sfatuita sa ii dau vitamine...,asta mi se pare revoltator...
astea-s surori cu pretena mea pediatra fumatoarea...,care ghicea in ochii Crinutei ca are viermisori...si anemie grava...,mama lor de demente...
Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
adinazot spune:
DONIA,eu ma simt putin mai bine in urma tratamentului pt hipertiroidie,sun t mult mai linistita,si dorm noaptea mai bine,cat ma lasa Ale!!
DANUTZ,sanatate si putere!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
desiree spune:
am iesit si noi afara cu tati azi in parculetul de joaca, dupa juma de ora a picat cu fundul drept intr-o balta de a trebuit sa-i dam nadragii jos, acolo, pe loc si l-am lasat in strampi si aia fleasca..a pus tati geaca lui pe picioarele printului si am plecat acasa!
ceea ce nu l-a impiedicat, dupa o masa copioasa cu peste la cuptor si legume, sa danseze si sa cante cocotzat la inaltimea talentului sau de mare tenor, pe acorduri de muzica clasica!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
danutz spune:
Scot si io putin capu' din butoi!
Deci iar febra, 39.5 de data asta. Iar impachetari, iar Novocalmin. La 15 min dupa Novocalmin a tras un kaki sonor, mai mult apa. Banui ca de la antibiotic.
De mancat nici vorba...
Apa cu chiu cu vai. A inceput sa-i curga si niste muci lichizi si a si stanutat de cateva ori...asta ca sa completeze tabloul.
Dupa impachetari, 38.9.
Deci alta noapte alba...pregatit biberoanele cu apa si ceai de menta. Si antitermicele la indemana. Medicamentul ala cu puff de care nu-mi aminteam se numeste Pivalone. parca nu am citit pe aici despre el...l-a experimentat careva?
Citit cam tot pe aici...
Tin pumnii pt Mihaita si mami Lavinia!
Donia, vra sa zica acolo te corespondezi cu dr. Foarte tare! Eu nu stiu ce sa-ti zic, la mine cica numai cutitul rezolva. dar io acum nu vreau sa aud de cutite si alte instrumente taioase...incerc bioenergie si ierburi!
Flore
tare faza cu dr. Madalutei
Dayanara, eu pe cuvant ca te inteleg. Cand ma intorc de pe undeva, am asa o senzatie de lehamite...dar uite ca inca rezist in tara asta!!!
De data asta, ne-am intors in plina noapte. De la iesirea de pe aeroport, tiganii din fata care te imbiau care mai de care cu taxi-ul, jegul de pe strazi, de la cosurile de gunoi, de pe masini, de pe banci(pe cuvant ca se vedea, chiar daca era noapte)...uite-asa iar am suspinat intorcandu-ma acasa!
Nu mai stiu ce am vrut sa zic...oricum plec sa dorm cateva ore pana la urmatoarea doza de antibiotic a lui Rares!
Tineti pumnii in continuare please!!!
desiree spune:
danutz, tinem pumnii sa fie bine pentru Rares!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
dandusa spune:
Lavinia,
tinem pumnii stransi,santem alaturi de voi
Chris,
uite www.price.ro/forum/showthread.php?t=24987" target="_blank">aici un program care te ajuta sa descarci filmulete de pe youtube
Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)
a_deju spune:
danutz, sanatate multa lui rares, sa dea domnu' sa aveti totusi o noapte linistita.. de pivalone, nush ce sa zic, nu am testat decat pe mine, niste pastile de tuse erau parca.. pup, si inca o data, SANATATE!!!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
asiza spune:
Dianarus, te rog sa-i transmiti Laviniei ca suntem alaturi de ea si de Mihaita...asteptam vesti ...
Ha, ha, haaaaa doctora lu' Darius citeste forumul si afla noutati despre ea insasi ...tare de tot...insa faza cu dosarul in brate, "de toata jena" sa citez si eu din marii clasici inca in viata...
A-dejule, care-s ideile incoltite in capsorul tau frumos de nu te lasa-n pace??? Esti ?...Vorbim pe mess de treaba federala ca mi-a incoltit si mie o idee
Danutz, sanatate multa lui Rares si o noapte usoara!
Mammaana, ati plecat fara test de limba si fara interviu???
Dayanara, multzam ca mi-ai amintit de ce-am plecat
Musai sa o tai acuma...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!