Fulguleti de nov-dec 2006 (154)
Raspunsuri - Pagina 12
a_deju spune:
quote:
Originally posted by desiree
am iesit si noi afara cu tati azi in parculetul de joaca, dupa juma de ora a picat cu fundul drept intr-o balta de a trebuit sa-i dam nadragii jos, acolo, pe loc si l-am lasat in strampi si aia fleasca..a pus tati geaca lui pe picioarele printului si am plecat acasa!
ceea ce nu l-a impiedicat, dupa o masa copioasa cu peste la cuptor si legume, sa danseze si sa cante cocotzat la inaltimea talentului sau de mare tenor, pe acorduri de muzica clasica!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
bree.. am ras.. da' am raaaas :)) acu'..fara suparare, nu contest talentul care e, de altfel, evident.. :))) oricum, am raaaas :)) e un scump si jumate
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
adinazot spune:
DESIREE,super dulce si dragut tenorul juniorul!!!!
DANUTZ,o noapte cat se poate de linistita,tin pumnii sa fie bine!!!
ASIZA
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
a_deju spune:
asiza, lasa dom'le ideile sa se duca de unde-au venit :)) nu le da idei, sa aiba cu cine sa puieze si sa se cuibareasca bine-mersi pe craca de neuron... :)) oricum, numai tampenii, aberatii si idiotenii.. cah-cah, ca sa ma exprim plastic :))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
dianocica spune:
deja scriu cu litere mici ca mi-e ca-mi iau una pe ceafa daca mai zic de briose deci, azi am incercat reteta de pe forum adaptata. am mai scos din zahar, din ulei, din fructe...bun bun bun. numa' ca mi-au iesit doar 10 forme, nu 12 maine vin cu reteta si poze si impresii de la d katrinel nu au NICI O LEGATURA cu muffinsurile alea de cumparat. dar absolut nici una..nici cu reteta de pandispan, nici cu din aia de iaurt...nimic..sunt infinit mai bune. de fapt sunt bune rau, ca alelalte sunt oricum naspa
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
Teutz spune:
Danutz, tinem pumnii sa aveti o noapte usoara si Rares sa se simta mai bine. Pivalone puf am folosit la Alexia si a fost ok. Multa sanatate!
Madaluta, incredibila faza cu dr voastra! Eh, daca tot ne citeste, uite si de la mine pentru ea , ca in loc sa accepte ca nu-si face meseria cum trebuie, a ales sa scape de voi ca pacienti. Urat, foarte urat din partea ei! Insa tot raul spre bine. Macar acum poti sa-ti cauti o dr adevarata.
Flore, super faza cu Alessia raspunzandu-i lui Maruta cati ani are! Da, si eu ma gandesc ca trebuie sa avem grija de acum incolo cum vorbim, ca ei inregistreaza tot. Si mie imi cam scapa porumbei si alte pasarele... Trebuie sa ma controlez!
Desiree, ce-am mai ras cand am vazut filmuletul cu tenorul Octavian! Dar are talent baiatul si atitudine, ce mai!
Dianarus, mi se mai intampla sa nu pot adormi noaptea. Partea nasola e ca mi-e somn, cateodata zici ca am nisip in ochi de oboseala, dar nu adorm si ma tot foiesc si ma rasucesc. Uneori dureaza doua-trei ore pana catadicseste Mos Ene sa-mi faca o vizita. Nu ma ridic din pat si nu dau drumul la televizor, ca il deranjez si pe Cezar. Asa ca stau acolo cu ochii inchisi si ma gandesc la una, la alta, fac planuri, in speranta ca o sa ma fure somnul cat de curand.
Tinem pumnii si pentru Lavinia si Mihaita si asteptam vesti de la ei!
Azi eu eram in bucatarie, iar Alexia isi facea de lucru prin sufragerie. La un moment dat vine la mine si imi spune "Mama caca". Ma gandeam ca zice si ea asa, ca ii place cum suna, ca o verificasem cu 5 minute in urma si era curata. Cand ma uit, da, facuse iubita de ea si venise sa-mi spuna. E prima data cand ma anunta. Atat am pupat-o si am laudat-o dupa aia, incat o jumatate de ora a spus de nu stiu cate ori "caca" si se uita mandra la mine!
De vreo trei zile reuseste sa se urce singura in pat. Se mai chinuise ea si inainte, dar nu putea sa se urce decat ajutata, pentru ca paturile noastre sunt inalte. Eh, a descoperit ca poate folosi manerul sertarului de la pat pe post de treapta, se agata bine cu mainile de cearsaf, se opinteste putin si hopa sus! E atat de incantata, incat exerseaza pana oboseste. Sus in pat, jos din pat. Cand oboseste bine, mai mult se arunca din pat, ca nu mai are rabdare sa o ia cu incetinitorul... si trebuie sa fiu pe faza.
Laptele de vaca din comert il fierbeti sau il incalziti putin doar cand il dati copiilor? (Fie ca il dati cu cereale, cu briose sau in biberon) Eu am folosit lapte de vaca doar cand am facut pandispan, orez cu lapte, gris cu lapte sau branzica, dar simplu nu i-am dat si as vrea sa stiu cum faceti voi, daca il fierbeti sau nu.
Gata, fug la culcare, ca sunt rupta de oboseala! Noapte buna tuturor!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
asiza spune:
Teutz, eu ii mai dau lapte de vaca cu cereale. Nu il fierb. E pasteurizat, deci safe, nu se mai iegzista microorganisme daunatoare sanatatii lor ...Bravo Alexiei ca te-a anuntat de caca...al meu cand il intreb daca a facut caca, face doar "pfuuuu", in traducere libera "puteeeee"
Fetelor, voi cu ce combinati oul fiert dimineata? Ca i-am dat pt prima oara ou fiert azi-dimineata cu painica si masline...si, desi stiu ca oul ii place mult, l-a scuipat, ca era prea sec, neamestecat cu ceva cremos...problema la noi e textura. Mananca bucatele chiar bine, dar musai sa fie intr-un sos...Idei??? Ca as vrea sa mai diversific micul dejun...
Noapte buna sa aveti.
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
mamaana spune:
nici ale mele nu mai vor ou dimineata...
le puneam o lingurita de iaurt, cascavak ras si un pic de meiz de paine si-l mancau bine pana mai saptamana trecuta...
Am vazut in seara asta la Stephanie primul dinte chinico ceva noutati la bea?
Isabelle nu m-a lasat sa ma uit de loc, dar parca nu are nici unul...
De vreo ora ies cu Tudor afara din 10 in 10 minute sa ne uitam la eclipsa totala de luna - e tare incantat - nu putem sta prea mult afara ca sunt -11 grade...
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
Donia spune:
a_dejule, esti prea frageda si nevinovata pentru depresii, ce-ai facut cu copilul din tineeee??? Sapa, cauta-l si invita-l la masa (dar nu cand papa si motanul ) si trageti un chef!
Ce interesante vesti cu aprtea engleza... pe de alta parte, am mai auzit de oameni care au venit fara interviu, dar asta era cam acum 5 ani. Ce ti-e tie un toefl?
Felicitari pentru momentul biped si independent al zilei!
Bre, asiza te intrebase de partea engleza, nu de idei pentru depresiune.
Ktrinel, vai... ntz, ntz, cum se poate asa ceva... nu compari home made muffin cu dulcegariile astea canadiene. Las ca odata si odata tot ne intalnim noi sa mancam un muffin de casa. Tre' sa facem o lista cu ce avem de facut cand ne-om vedea.
Saraca Julia, e mare rana?
desiree, e grozav Octavian!
danutz si adianzot, multumesc cu tiroida. danutz, de ce operatie? pentru noduli sau sa o scoata cu totul? parca vad ca acolo ajung si eu.
mamaana, m-am uitat si eu la eclipsa, mi-a placut, nu mai vazusem!
Felicitari pentru primul dintisor!
Teutz, bravo pentru caca si pentru ridicare!
asiza, eu inca nu i-am dat oul fiert decat in cereale. Dar de vreo doua zile se cam stramba la mancare... sa fie de la canini? Adica a cam refuzat cerealele cu lapte si pireul de fructe cu branzica. A aruncat si cana cu lapte. In schimb papa bucatele, ma gandesc ca ma voi reprofila la micul dejun, trecem la soldatei, probabil paine cu unt si cascaval la inceput. Insa stam prost cu timpl dimineata ca trebuie sa o duc pe Roxana la scoala... dileme!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
lizzy spune:
aseara am iesit in oras. eu cu tati. intai sa-i vedem pe lavinia&co, apoi la un birthday, ne-a invitat un prieten la restaurant. ufff, acum sunt franta...
lavinia si sotul luau cina acolo unde sunt cazati, am stat un pic de vorba... mihai e un dulce si jumatate! vroia sa studieze tot, se plimba de zor, explorase deja tot restaurantul... apoi a stat cuminte in scaunul de masa, a baut un pahar de suc cu paiul, a mancat muraturi, paine cu furculita, a imprastiat vreo suta de scobitori un deliciu! cu moralul ei par sa stea bine, n-am vorbit prea multe despre asta... mi-au placut mult, sunt o familie f faina. sper sa se termine totul repede si fara probleme pt mihai.
azi de dimineata i-am condus spre spital sa nu se invarta aiurea dupa el (nu ca ar fi mare tg.muresul) dar sa castige un pic de timp. s-au internat, ma suna mai incolo. azi noapte mihai a facut un pic de febra, nu se stie inca de la ce...
marc e f.f.marait. indispozitia care apare de regula odata cu boala. in afara de mucii purulenti vechi de 4-5zile nu pare sa aiba nika. si totusi... sa fie dintii aia pacatosi?!
aaaa, cum am putut uita??!! azi de dimi am venit de la spital, el era jos in living, am urcat sa ma schimb, a durat 1min max... ei bine... aud brusc pasi in hol... ies din camera... am inlemnit!!! a urcat 9 trepte inalte singur in 4 labe!!! am crezut ca mor!
v-am citit dar nu mai am energie sa raspund. va pup de toate
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
dianocica spune:
am inceput sa renuntam la pampersul de noapte. de cateva zile de cand doarme iar bine nu mai face pipi noaptea. asa ca am scos pampersul, am pus unul din ala mare sub cearceaf, just in case, si am dormit la putzi gol
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda