Fulguleti de nov-dec 2006 (154)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Buna de dimineata!
Cat plimba Alexia cu tricicleta un mar si o para, am intrat si eu putin pe forum.

Bambo, Alexia nu e innebunita dupa desene animate. Se mai uita din cand in cand la Cei trei purcelusi pe Youtube. Televizorul il deschidem dupa orele 18 (iar pe la 20 ii fac ei baita si o pregatesc de culcare), dar nu e foarte interesata de ce e pe acolo, ea alearga prin toata casa. Ii mai atrage atentia vreo reclama mai vesela. Am mai dat pe posturile de desene animate, ca eram curioasa sa vad daca-i place, dar n-a avut nici o treaba, mai mult m-am uitat eu. La noi merge radio tot timpul. In timpul zilei ii mai pun muzica la calculator, pe Youtube, si se uita la videoclipuri si danseaza vreo 10 minute.
Asiza, multumesc pentru raspuns! Eu nu i-am dat pana acum Alexiei ou dimineata, dar ma gandesc ca, daca pui putin iaurt, nu ar mai fi asa de inecacios. Eu ii fac piticei mele soldatei din paine cu unt, cascaval si masline.
Dianarus, va doresc ca maraiala sa fie doar de la dinti.
Mamaana, felicitari pentru primul dintisor al lui Stephanie!

Litiera pisicilor este in baie si ele, cand au nevoie la toaleta se duc la usa si miorlaie. Le deschid usa si le las sa-si faca treaba. Chestia e ca uneori ma iau cu treaba si uit sa le mai scot de acolo. Natasha e data la volum maxim si o aud imediat ca miorlaie, dar Mitzuka are un miorlait atat de anemic, de zici ca i se termina bateriile si de multe ori nu o aud. Alexia, in schimb, "domnisoara ochi de vultur si cu auzul foarte fin" e intotdeauna pe faza si vine sa-mi aminteasca. Ma trezesc cu ea langa mine, vorbind foarte precipitat pe limba ei si aratand cu degetelul spre baie.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Dianocica, bravo! E baiat mare, mai!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

dianarus e momentul deci sa incepi impodobirea casei cu gardulete....noi am impodobit de multisor...
poate totusi e marait marc din cauza dintilor...aia pe care nu, mamaana, nu ii avem..mda..ce sa mai spun..blenduim in continuare si asteptam momentul magic...felicitari pentru primul dinte!!!

primavara a fost si aici si cica vine iar duminica..o aduce mama inapoi ..acum sunt nori..dar caldut, cam 8 grade, ma declar multumita.

ktrinela julie e viteaza. sa o pupi apasat din partea noastra! mi-e teama si mie de ce va face shefa la gradi...valeu ce ma aspteapta..ieri la inscriere (aia teoretica si pentru mileniul urmator) ne-a masurat tanti educatoarea din cap pana in picioare...a remarcat ca bea are o culoare frumoasa la fata..si m-a intrebat daca ii dau sa manance multi morcovi

teuz eu il fierb..pe lapte...il fierb, il pun in sticla si in frigi si ii incalzesc cat are nevoie la o tura de bibe. stiu ca e pasteurizat...ca sa linistesc piticul insa ...

tre sa caut si eu ceva bumbi de indepartat oboseala din oase..desi bea doarme infinit mai bine, eu sunt ca o carpa...

venim de la dermato, bea are o pata pe picior de mai bine de o luna...am sperat sa treaca...
dermatoloaga m-a lamurit. nu crede ca e psoriazis, dar ar putea fi..nu crede nici ca e neurodermita, dar ar putea fi...poate e o eczema..ne-a dat o crema cu cortizon, concentratie mica. daca pana in aprilie nu trece ne revedem.
sper din toata inima sa nu o mai vad niciodata in viata mea. mi-ar face fericita de-a binelea sa stiu ca am pastrat psorizisul numai pentru mine :)

mai departe in poveste.
oul. nu il mananca dimineta ci la pranz, bucatit in crema de legume.
si acum la oi.
care e micul dejun?
sunt derutata. laptele de dimineata ce e? si fructele dintre lapte si masa de pranz?...si gustarea de la 5? (ma rog, aia precis nu mai e micul dejun...)
dia povestea ca ii storceste o rosie oanei, langa ou..asizule io zic ca nu strica sa incerci...sau castravete taiat subtire subtire, nu e sos dar mai umezeste gatlejul denisucului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

lavinia sa treceti cu bine peste asta
danita - multa sanatate, cum e baiatu?

dianarus - cred ca ai inlemnit, nici nu vreau sa ma gandesc la situatie, ai pus ceva aparatoar sa nu urce scarile, acum?

sunt fericita ca ivan a inceput sa manance bucatele, piure sfaramat cu furculita si lasat niste bucatele prin el, morcov cartof, care altadata ii faceau sila, le.a ras aseara asta dupa ce mancase borcanul lui cu piure obisnuit, pt mine asta era un hop mare,nu mi.a fost aminte de mers sau altele ci de asta.

dbunny - tu ce.ai facut? (astept cu nerabdare sa vad ca esti bine)

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
dianocica felicitari pt somnul in putzi goala! ati inceput si cu olita?
asiza eu ii dau ou la pranz in legume. dimineata ii dau asa: o data pe sapt pate de ficat, o data pe sapt paine cu almette, o data lapte cu cereale, iar in rest fructe cu cereale/biscuiti.
chinico dani nu bea lapte dimineata, se trezeste si e direct la bucatarie cere papa. nu ii dau lapte pt ca bea destul pe parcursul zilei, asa cala noi micul dejun e pe la 8.30-9
lavinia ma tot gandesc de ieri la voi, ma bucur ca esti cu moralul bine, doamne ajuta sa fie bine azi si sa treaca repede ziua.
dianarus multumim de vesti despre lavinia. s-ar putea sa doarma rau de la dintisori. super faza....sa te trezesti cu el la picioarele tale!
danutz cum mai sunteti?
teutz bravo pt kk! lapte cu cereale ii dau numai pasteurizat si nu il fierb....un pic la microunde.

azi dim m-am certat cu bona, de fapt ea cu mine si cu amenintarea: daca vrei sa nu mai vin, nu mai vin! eu am INTREBAT-o de ce erau jucarii in scaunul de masa al lui dani (pt ca acum papa f bine si nu mai are nevoie de jucarii) si ea a reactionat tare aiurea, ca de ce o acuz, ca ea nu ii da jucarii....ma rog, eu am plecat ca eram cu nervii in pioneze si a ramas florin sa ii explice ca am intrebat, nu am acuzat-o. sper sa se prinda!

dani vorbeste tot mai mult, lucruri care chiar le pricepem, aseara s-a dus cu tati la baie si l-a trimis florin sa il dezbrac, a venit la mine si a zis; BAIE! m-am prins ca vroia sa zica sa il dezbrac pt baie. mi-e tare tare drag de el cum ne explica mult si bine pe limba lui si, noroc, ca mai prindem si noi cate un cuvintel care il pricepem si intelegem ce vrea de fapt copilul.

aseara a facut o criza super super nasoala. a plans f urat cand am plecat din parc (la 8.40 seara), apoi criza ca nu l-am lasat sa bage in gura mingea de prin noroi, apoi super criza ca l-am luat de la frecat bateria de la baie dupa 15 min. dupa faza cu bateria eram si eu destul de nervoasa, el si mai rau, ne-am cam certat, a plans destul de mult, dar nici eu nu prea am incercat sa il impac. cateodata am senzatia ca imi racesc gura de pomana cu cat stau si ii explic. ma rog....pana la urma l-am impacat, m-a pupacit de somn usor......dar sa mor daca mai stiu cum sa il iau ca sa evit astfel de criza. si, credeti-ma, ca stau si ii explic cate o chestie muuuuult, si in toate felurile in care ma duce capul.....si degeaba....am impresia ca pricepe si are momente cand i se pune pata si nu mai scapam decat cu scandal MONSTTRU.

hai ca m-am lungit degeaba....fug si eu la banci. pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by asiza

Fetelor, voi cu ce combinati oul fiert dimineata? Ca i-am dat pt prima oara ou fiert azi-dimineata cu painica si masline...si, desi stiu ca oul ii place mult, l-a scuipat, ca era prea sec, neamestecat cu ceva cremos...problema la noi e textura. Mananca bucatele chiar bine, dar musai sa fie intr-un sos...Idei??? Ca as vrea sa mai diversific micul dejun...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

outzul fiert il amestec cu 2-3 lingurite de iaurt si putina paine

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

a venit primavara si in iasi plecam la plimbare

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Buna fulgusori!
Venim rar ... dar avem anunturi importante de facut...
1. de la un an si doaua luni a spart frica si a inceput sa mearga... ce sa mai acum fuge....s-a lovit de prea multe ori si prinsese frica desi stiam ca poate merge si poate sta in picioare fara fara sprijin. E foarte vesel si nu mai vrea sa stea in carucior
2. am luat scaun de masina 9-36 kg de la Inglesina... deplasare la Bucuresti cu toate cele aferente.. cheltuieli si maraieli
3. cautam un calut sau masinuta ceva de balanst in casa si plecat poate pe afara... voi ce aveti? Acum e dat cu " cuca" adica cu albiuta dar m-a rupt de spate si am ascuns albia.
4 . Cautam gradinita particulara nu cresa pt bb ( asa cum ama vazut la Bucuresti in Floreasca ), nepotul meu de 2 ani s-a dezvoltat ff bine la gradinita si e foarte inaintat.
5. la capitolul mancat... e cu cantec si nu am renuntat la lapte praf dat cu biberonul sau canuta... merge si asa si asa; prefera cerealele si laptele , dulciurile pe care nu i le dau decat ff rar... si fructe tocate marunt sau blenduite.
In rest boacane si vorbeste pe limba lui .... dar ne intelegem.... este ff greu de tinut in casa.
http://picasaweb.google.com/IrinaBrinza73/Matei_UnAnSiDoauaLuni/photo#5169361056915301762

BB un an si doua luni - Matei Cristian si baietel de 9 ani Mihnea Constantin

Matei la un an si doua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by asiza

Teutz, eu ii mai dau lapte de vaca cu cereale. Nu il fierb. E pasteurizat, deci safe, nu se mai iegzista microorganisme daunatoare sanatatii lor ...Bravo Alexiei ca te-a anuntat de caca...al meu cand il intreb daca a facut caca, face doar "pfuuuu", in traducere libera "puteeeee"

Fetelor, voi cu ce combinati oul fiert dimineata? Ca i-am dat pt prima oara ou fiert azi-dimineata cu painica si masline...si, desi stiu ca oul ii place mult, l-a scuipat, ca era prea sec, neamestecat cu ceva cremos...problema la noi e textura. Mananca bucatele chiar bine, dar musai sa fie intr-un sos...Idei??? Ca as vrea sa mai diversific micul dejun...

Noapte buna sa aveti.

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

cu paine si cu sucul de la o rosie mare.. altfel e prea sec, prea consistent si nu-i place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

http://www.rif.org/ un site f fain

Mergi la inceput