Fulguleti de nov-dec 2006 (154)
Raspunsuri - Pagina 14
daphna spune:
buna fetele!
in primul rand,DANDUSA,felicitari,sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!
Noi suntem baricadate in casa,veni furtuna de nisip!!!!!oauhhh...sinistru!
Noutati despre noi...raspunde si ea la cum te cheama cu un SA...,mananca pestele de ma sparge,merge ca un cetatean turmentat...nu are directie sau mai bine zis ar vrea s-o ia peste tot,ne-a mai iesit o masea...per total la cat am chinuit-o ...e bine!ah,era sa uit....uraste shoppinguiala...uraste magazinele,e chin.
DIA,rosia cand o amesteci cu oul i-o dai cruda ?
va pup.
Yagmur spune:
Am intrat sa va salut, sa va pupicesc si plec nu inainte sa i tin pumnii lui Mihaitza si sa anunt ca am terminat si cu Priorix si Prevenar facute astazi in lipsa mea... Luca a fost tare cuminte, nu a plans decat un pic la intepatura din picior....acum sper sa nu fara febra etc.....
De sambata ma mut in noul birou dar sper sa gasesc timp sa intru sa va salut...
Pupici din Savadisla, judetul Cluj....
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
flore26 spune:
Daca tot doarme, m/am gandit sa va spun de concediul nostru...
O sa mergem in Croatia, undeva intre 5 si 15 septembrie. Mergem cu masina, vom pleca seara, sa doarma Alessia pe drum, si sa fei mai putin stresant drumul. Am gasit foarte multe oferte...o prietena buna lucreaza la o agentie...trebuie doar sa ne hotaram unde exact. Preturile sunt foarte bune: de ex un apartament pt 3 persoane ( eu, Nicu, mama mea), cu dormitor, living, bucatarie utilata, baie, terasa, tv, la 30m de plaja, e undeva la 280 euro. Mi se pare super ok.Am renuntat la Antalya din motive de distanta mai mare si nu as vrea totusi sa merg cu Alessia cu avionul, avionul costa mai mult decat daca mergem cu masina pers, iar la firma asta existau plecari doar din 4 sau 11 septembrie, si nu puteam sub nici o forma, de fapt mama, si ea e f importanta.Asa ca sunt foarte fericita ca o sa mergem. Saptamana viitoare merg la firma, sa vedem ce si cum, si sa dam un acont.YAGMUR tinem pumnii sa nu faca febra. Luca cel curajosFlore Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
shoshika spune:
Salutare!
M-am apucat de Pilates. Ieri. Am febra, dar nu m-am lasat. Am facut si azi. Acum astept sa se trezeasca Tudor, sa manance si sa mergem afara... Suntem singurei acasa pana maine seara.
Dianocica, felicitari pt somnul fara pampers. Super tare! Ce baiat mare!
Desiree, ce tare e Octavian! Mi-a placut la nebunie, dar am stat cu o frica cand il vedeam cum se misca pe scaun!!!
Danutz, multa sanatate lui Rares!
Lavinia, multa putere si sanatate!
Dianarus, ce mananci mai exact la Monti? Ca am frunzarit netul pt diete, dar nu m-am hotarat ce fac mai departe. Mai incerc cu Pilates, mai bag o bicicleta (acuma nu prea mai pot ca ma dor toti muschii...). Sa vedem ce-o iesi...
Donia, chiar cred ca vine primavara. Azi sunt 12 grade in Bucuresti. Cred. Oricum, e foarte cald si frumos fata de gerul pe care l-am indurat. Ieri am iesit de 2 ori afara si nu ne mai saturam de alergat.
Sotul mi-a luat ghiocei. Deci vine primavara ca n-are incotro!
A-deju, sper sa mai gasesti junior. Mama din Billa l-a luat. Care Billa habar n-am. Felicitari pentru mersul biped al motanului!
Porumbita, multumesc pentru sfat. Asa am facut. Comprese cu rivanol si deja e mai bine... Doar ca nu ma lasa deloc sa umblu acolo...
Va pup ca s-a trezit. O dupa-amiaza de primavara placuta!
shoshika spune:
Teutz, am uitat sa o felicit pe Alexia ca-si anunta mama dupa ce face caca si cand vrea Mitzuka sa iasa din baie. Tudor nu face din astea. Eventual s-ar duce sa-i tina de urat lui Sophie in baie...
lizzy spune:
Lavinia a plecat spre iasi. deja. pana la urma nu s-au inetrnat pt ca se pare ca febra de azi-noapte e de la o infectie, posibil urinara. si in cazul asta nu au facut investigatii la inimioara asa amanuntite cum era vorba. totusi, au facut analize de sange si ceva raze, am inteles ca dr a opinat ca nu trebuie intervenit urgent la inimioara lui mihai si sa revina peste 6 luni. va povesti ea mai multe cand revine. pe mihai nu am mai apucat sa-l dragalesc ca a ajuns la noi adormit, fusese un pic sedat pt radiografii. asa dulce dormea dragul de el... in timp ce marc se speriase de musafiri si plangea... m-a facut de rusine, saracul nu prea socializeaza
tuturor pt gandurile bune.
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
asiza spune:
Multumesc pentru raspunsurile legate de micul dejun...Sunteti fete faine, zau asa
Mamaana, felicitari pentru primul dintisor...la cat mai multi si fara maraieli
Bambo, Denis se ma uita la desene din cand in cand. Il las, limitat.
Dianocica, wwooww, ce tare, renuntat la pampers de noapte...eu il gasesc de vreo 2 kile dimineata cand il schimb, asa ca no way...Bravo voua!...cat de spre concentrare, am observat, asa cum spunea si Desiree ca sta concentart mai mult, 15/30 min., la activitatile dinamice (minge, cucu-bau, prinselea etc), la astea statice sta max. 5 min. (puzzle, lego, cuburi in forme)...de asemenea isi pastreaza concentrarea vreme mai indelungata la cantecele din ciclul "vaca lola", cate 15/20 min.
Desiree, e un scump Octavian!
Irinabr, vazut si pozele cu Matei bolndinul !
Daphna, scuze, stiu ca ai mai spus, da' am uitat: unde sunteti voi? Si cand va intoarceti?
Dianarus, sar'mana de vestile despre Mihaita! ...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
asiza spune:
Aaaa, ca mi-am amintit...ce-aveti, mai, cu muffins-urile din comert???? Ca mie mi se par delicioase...daca n-as sti cate prostii contin, zau ca i-as da si lui Denis si nu m-as mai complica cu atata bucatareala...da' asa...
quote:
Originally posted by Donia
Bre, asiza te intrebase de partea engleza, nu de idei pentru depresiune.
Da, da...ca idei "depresionante" am io destule
Chinico, Doamne ajuta sa nu aiba Bea psoriazis!!!...intrebai care e micul dejun? la noi treaba sta cam asa: intre 5.30-8.30 a.m. bea laptele din biberon, depinde cand se trezeste pentru asta, apoi pe la 9.30 micul dejun (cerele + iaurt sau fromage frais sau iaurt blenduit cu fructe: banana, avocado, ananas, mar, para si biscuiti); intre micul dejun si pranz (care e pe la 2.30/3.00) mai ia cate un biscuite, un iaurt de fructe, un borcanel de fructe, depinde...uneori nu ia nimic...na, te-am lamurit beton cred ...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Ktrinel spune:
Donia, ok, eu am inceput lista ...deja sunt la pagina 2 :))
Dianarus, multumim ca ne tii la curent despre Mihaita. ii dorim multa sanatate!
dianocica, eu stiam ca renuntarea la pampersul de noapte e ultima etapa in procesul asta...bafta
yagmur, un expresso dublu iti ofer azi!
Irinabr spune:
Aziza ; baiatul tae e tare dragalas, dar nu am vazul poze mai recente, oricum seamana cu tata, are fruntea lui... sa va traiasca.
Cu privire la hrana:
- mancam dorada, un peste de Mediterana, foatrte gustos si fara multe oase ( il pregatesc la gratar sau in aburi)
- mananca destul de bine ficat de pasare (in apa clocotita il 2-3 minute sa fiarba si apoi il pun in tigaie cu ulei incins si ff putin in dam pe o parte si pe alta, mai mult ca sa capete gust)
- la indicatia unui medic din Bucuresti ( de fapt directorul spitalului Grigore Alexandrescu) nu ii dam ulei de masline ci ulei de germeni de porumb, presat la rece ( are miros de floricele si mancare este mai dulce).. de atunci ii place mult
- oul il punem in ulei incins pana ajunge la consistenta sa de ou prajit, fara crusta si mananca in general galbenusul
- branza de vaci facem in casa, fermentata ( nu mai am incredere sa iau de la piata( nu stim ce se pune in ea(aud de aracet si...) o mananca cu painica finen.
BB un an si doua luni - Matei Cristian si baietel de 9 ani Mihnea Constantin
Matei la un an si doua luni