Fulguleti de nov-dec 2006 (154)
Raspunsuri - Pagina 18
adinazot spune:
Neata fetele mele!
VA invit pe toate,la o cafeluta aburinda aici cu mine!!!Azi am o stare fff ciudata,am dormit ca betonul,de la tratamentul asta pt tiroida,sunt tot ametita,si ma simt ciudat,na,nu stiu cum sa explic,ma simt singura ,imi vine sa-mi plang de mila,na ..mai am si eu momente.Bine ca sunteti voi!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by adinazot
Neata fetele mele!
VA invit pe toate,la o cafeluta aburinda aici cu mine!!!Azi am o stare fff ciudata,am dormit ca betonul,de la tratamentul asta pt tiroida,sunt tot ametita,si ma simt ciudat,na,nu stiu cum sa explic,ma simt singura ,imi vine sa-mi plang de mila,na ..mai am si eu momente.Bine ca sunteti voi!!!
Adina, multam de .
Cat despre acele trairi, cred ca stiu ce spui.. si mie-mi vine asa cateodata.. sa ma jelesc.. poate fara musai un motiv concret sau direct palpabil. Cred ca fiecare le avem.
si-un brat de
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
adinazot spune:
RUXANDRA
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
dayanara spune:
asiza - tari pozele si cum mananca el briosa cu amandoua mainle
adina - ce tratament ei pt tiroida? tot levotiroxina ce gramaj?
cica simptome de depresie, nervi si altele tot de la tiroida vin , in boala asta
ruxandra - e bine ca poti sa pleci si cand revii sa nu te enervezi :)
eu nu pot, bine ca eu nu tin la tara deloc, poate din cauza asta n.am vazut nimic schimbat, asta e nu m.a pus nimeni sa ma duc, mi.am facut.o cu mana mea
ivan si dayanara
acs spune:
Asiza, Victor papa si oul fiert asa cum e, dar ii place foarte tare daca i-l dau amestecat cu branza Almette.
Irina, frumos foc Matei!
Laura, la noi trec mai repede crizele daca ii atrag atentia de la ce l-a suparat si-i dau ceva de facut (ce stiu ca-i place).
Felicitari dianocica! Ai baiat mare!
Dianarus, stiu cum e cu urcatul pe scari :(. Stam cu ochii pe Victor ca pe butelie. Noi avem vreo 18 trepte si frecvent urca jumatate. Nu mi-e frica de urcus, cu toate ca scara e destul de periculoasa (cu spatii intre trepte si la balustrade), dar mi-e teama sa n-o ia inapoi. Te cred ca ti-a stat inima-n loc.
Teutz, felicitari Alexiei cea curatica! Lapte folosesc din cel UHT si nu-l fierb.
Danutz, da, am incercat Pivalone. Este apa de mare (adica un fel de ser fiziologic) din cate stiu. Uneori a fost de folos, alteori nu. Tin pumnii!
Bursucii mei sunt bolnaviori. A racit Ioana, apoi eu, iar acum sunt si Ioana si Victor bolnavi. Victorila a facut febra mare (aproape 40) si e marait :(. Azi e ziua cea mai grea, cel putin asa a fost la mine. Febra, frisoane, moleseala. Mama isi facea procese de constiinta ca i-a scos afara ieri si alaltaieri :(. De 3 ani incoace, cum se face putin mai cald afara, cum incepe Ioana sa tuseasca si face febra. Anul trecut cel putin, a fost groaznic. Sper sa nu mai trecem prin acest fel de experienta (timp de aproape 3 luni am tras cu boala, cu toti 3). Tineti-ne pumnii, sa se insanatoseasca prichindeii mei cat mai repede!
Am sunat acasa: Victor 39,2 temperatura, dupa ce acum o ora si-a luat doza de nurofen, iar de dimineata i-am pus si o jumatate de novocalmin.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Irinabr spune:
Imi cer scuze... de cand sunt la servici sunt mai grabita si nu am rabdare nici sa scriu....
Medicul de la Grigore Alexandrescu spunea ca uleiul de masline forteaza digestia la bebelusi si copiii mici ( si fierea) si de aceea nu il recomanda..
Uleiul de germeni de porumb l-am iubit cu totii... em facut mancaruri mai gustoase si parfumate( este rosietic si miroase a floricele cel pe care il luam noi, de fapt singurul din supermarket, se spune ca nu este deloc prelucrat la cald...)
Stiu ca si uleiul de samburi de struguri este bun..... in general , nu stiu la bb.
Lapte de vaca a mancat dar nu l-am indopat prea mult cu el pentru ca are proteine si grasimi multe si ii afecteaza zice-se rinichii.
I-am mai facut, dar rar, gris cu lapte....
In schimb am descoperit ca ii plac cerealele lui frate-su.... orice ii dau sa poata rontai ca il mananca gingiile...
In general am vazut ca ii place un gust nou... de ex i-am dat putin mujdei cu mamaliguta si peste... m-a tragea de mana sa ii mai dau... sau ardei copt...
BB un an si doua luni - Matei Cristian si baietel de 9 ani Mihnea Constantin
Matei la un an si doua luni
madaluta spune:
quote:
Dandusa, vreau sa ma inscriu pe lista pediatrei respective...hihi..nici n-ar fi nevoie sa merg la consultatie...daca tot ne ceteshte baba pi forum...si cum stia nick-ul tau?
Dbunny::eu sunt cu doctorita forumista...nu dandusa..
Cred k totusi e o pseudoforumista si k doar si-a cautat numele pe google si a ajuns la postarea mea.Apoi din poze si orasul de provenienta nu e greu sa descoperi pacientul, chiar si cu cata minte are ea...
Madalina27
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Laura13 spune:
buuuun, v-am citit cat mi-am servit pranzul, acum va scriu.
deci.....
salutari mamici!
am citit raspunsurile voastre. si va multumesc ca mi-ati raspuns. bineinteles, in stilul caracteristic (de om incapatanat ), mai vreau niste completari.
scandalul cu dani a fost pe tema mersului la baie si jucatului la robinet. are el o chestia cu robinetul de la baie. buuun. l-am lasat la cada, o data, s-a udat tot, a urlat cand l-am luat dupa vreo 20 min si l-am schimbat. totusi in acele 20 de min a reusit sa raceasca. asa ca nu il mai las la cada, il iau in barte si il tin la chiuveta. buuun. in ziua cu pricina am fost afara, am venit in casa si ne-am dus la spalat pe maini. l-am luat in brate, a stat cca 20 min si s-a jucat la robinet, dupa care incepusera sa imi tremure mainile (si de la greutate, dar mai ales de la poziti super aiurea in care il tineam ca sa ajunga la robinet). asa ca am zis gata, hai sa mergem, sa ne stergem pe maini, sa facem balonase (singura chestie care ii place cat de cat la fel de mult). fiind la mine in brate, dupa ce i-am povestit toate astea, am iesit din baie. si a inceput scandalul. si l-am luat in brate sa ii explic altele (era sa il scap......cred ca e a doua sau a treia oara cand o patesc.....de la cat se zbate), l-am lasat pe jos si s-a dus la usa si a inceput sa planga. credeti-ma ca am incercat tot ce mi-a trecut prin cap: masinute, bile, carti, reclame, dus la geam, suzeta......nu a vrut nimic. buuun. atunci ne-am certat.
sa ne integem: nu va povestesc sa ma scuz.....nuuuu, ce e facut e bun facut. va scriu ca sa imi dati idei de cum as putea sa stau calma. pentru ca el, atunci, nu vroia si nu accepta nimic de distragere a atentiei. iar eu fizic nu mai puteam (probabil ca dupa 5 min as fi putut sa il mai iau o tura in brate, dar eu sunt pe principiul ca daca am zis o data gata, atunci e gata chiar daca plangi.......gresit principiu????). asa ca, vreau sa stiu si eu cum pot sa impac si capra si varza? pentru ca, sincer, am si eu problemele mele de spate, solduri, etc, care chiar nu imi permit sa stau cu el cate 1h in brate sa il las sa se joace la robinet.
stiu ca e stupid sa ma cert cu el. e absolut stupid. stiu ca s-a intamplat de careva ori sa il tratez ca pe un om mare si sa uit ca e copil mic....care vrea si el lucruri si care, poate, nu intelege anumite chestii. acu' nu ca sa ma laud, dar cei care ma cunosc de f multi ani sunt surprinsi de cat de mult si de tare ma stapanesc sa nu rabufnesc la niste chestii si sa am fff multa rabdare cu dani. bine.....ca nervii oricum se fac si apoi, din prostie, se revarsa in alte directii, adica asupra lui florin, ca ne intelegm din ce in ce mai naspa, ca nu mai stim ce e ala sex si jdemii de alte chestii.....astea nu se mai discuta. dar deviez. ideea era ca ma controlez f mult, ma abtin f tare, dar din cand in cand mai am scapari. asa ca as vrea sfaturi cum sa fac sa nu mai am deloc scapari.
a....puteti sa scoateti linistite biciul, da?
tre' sa fug la treaba, nu pot sa recitesc ce am scris, dar as vrea sa o luati exact asa.....adica nici nu ma scuz, nici nu ma deranjeaza ca imi spuneti si imi atrageti atentia.
pupici
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Yagmur spune:
Citit si eu ultimele 2 pagini
Deci:
Ruxandra, strang si iarasi strang.. de luni ma duc in al meu hangar... deci intre 10 foste birouri cu cate 3-4 persoane se sparg peretii.... ce rezulta? Un hangar cu vreo 40 de persoane.. ; cred ca voi sta cat mai mult pe teren... o sa am o multime de curiosi care se vor uita la mine in PC
Dayanara, ai dreptate cu tiroida.. eu nu mai avem mult si dadeam in depresie cronica... bine ca am scapat.. acum ma mai apuca dar nu ma tine mult
Asiza, trebuie sa caut pozele cu frumosul Denis si briose.... va pupam cu drag
Adina, multam de cafea.. lasa ca trece si starea asta
Acs, sa se face repede bine cei mici..
Irina, poate apuc sa ma uit si eu dupa acest ulei din germeni porumb
Fug pe teren cu noul sef desi mai aveam de scris....
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Irinabr spune:
Madaluta ma ajuti si pe mine cu niste sfaturi legate de avccinari?
Uite intrebarile:
- De la care firma de medicamente sa cumpar vaccin ROR? Pe site gasesc tot felul de pareri cum ca vaccinul anti rujeola poate influenta,genera, favoriza autismul si copiii care au autism au avut primele semne de boala dupa acest vaccin in proportie de 53%. vaccinul de la stat este unul romanesc, testat la noi sau unul luat de MS pe criteriul cel mai ieftin produs? Amgasit si pareri ca aceste noi vaccinuri nu sunt suficient testate si ca ar fi facute din celule tumorale; Rezultatele unui vaccin se spune ca se vad dupa cel putin 10 ani...
-daca un copil a facut vaccinurile de la stat poate face infanrix de la 6 luni? Nu este afectata decat schema vaccinului suplimentar adus de aceasta firma?
Daca ar fi sa ma iau dupa ce citesc nu as mai opta pentru vaccinare ROR iar dupa opinia medicului nostru, un batranel sceptic, ar trebui sa izbucneasca oricand o pandenie de boala ... pentru ca nici ale noastre vaccinuri de pana acum nu au fost chiar grozave...
stie cineva daca infanrix se face si in alte state, se stie de reactiile adverse?
sunt in mare dilema si l-am mai tras dupa mine si pe colegul meu , tatal unei bebeluse de 6 luni
BB un an si doua luni - Matei Cristian si baietel de 9 ani Mihnea Constantin
Matei la un an si doua luni