Fulguleti de nov-dec 2006 (154)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

asa cum mi-am promis azi am fost la spatiul de joaca la auchan sa interactionam cu copii, abia dupa o ora se dezghetase ( a se citi de-stresase) complet si se simtea in elementul lui! nu prea accepta alti copii pe langa el,e cam speriat, trebuie sa lucram la treaba asta neaparat!erau si mult mai mari decat el, ce e drept, tipau urlau se tranteau.. dar o sa mergem regulat si o sa socializam!bine.... era si un handibell care il speria constant ca sarea in fund chiar langa el si o facea intentionat si apoi a si batut din picior la el sa-l sperie si asta a inceput sa planga, nu i-am zis aluia nimic, eram preocupata sa imi linistesc propria odrasla, dar i-as fi atins fundul handibelului un pic cu varful piciorului meu! ...

avem si poze de la locul de joaca aici

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DESIREE,pup frumosul blond!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

DANITA felicitari pt.facutul la olita(al meu cand o vrea,ca urla zici ca-l arde)
BAMBOLETTA la desene nu se uita,dar e innebunit dupa reclame,cum le aude lasa orice activitate,se intoarce si din mijlocul casei si se uita hipnotizat...si il las atat cat tin reclamele,numai atat ste intr-un loc
DIANARUS uau,cred ca ti-a stat inima in loc,eu m-am speriat cand l-am vazut ca-mi deschide usa,cand eu il lasasem in mijlocul patului.
TEUTZ bravo piticei tale ca spune cand face caca atat ea cat si pisica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

ktrinel, Donia va rog eu nu mai ponegriti dragutele de muffins care imi pica asa bine dimineta la cafea.

tema: concentrarea pe o anumita activitate

nicole sta la filmele ei "baby einstain" chiar si 2 ore nemiscata. cat e de grav? cand vede calculatorul sau tv fata i se lumineaza si plange pana ii punem un film. in fiecare zi intinde mana si plange sa o ducem in camera cu tv, adica in basement. ce sa fac? cum sa o dezvat? seara se uita in carti mai bine de jumate de ora. le ia la rand si le rasfoieste. cand se plicti de una o ia pe cealalta.

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

DESIREE reaoscump rau blondinul,eu stau langa auchan si nu am indraznit inca sa-l las acolo,am privit de pe tusa
LAVINIA sper ca totul sa se termine cu bine!
Cat despre dezbracat/imbracat azi i-am dat doar body maieu si o bluzita super subtire+geaca,la strampi si caciula nu am avut curaj sa renunt..si da, statea mititelul pe langa copii cu fulare, caciuli,gluga pe cap si chiar manusi in maini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

desiree ce e handibell suna tare de tot; pozele sunt super

marani - frumoasa aia mica, stiam, dar acu vad ca e leita mamica, doar culorile sunt de la tata, caroseria e a ta

dbunny - l.am luat de pe net cauti britax verve tienda online, e 200 de euro, l.am luat precum carucior sport, asta mare inca mai merge

donia te intreb ca tu esti pe hipo, am citit pagina de incredere, si multe altele despre boala asta, ma sperie rau de tot, sa.ti spun sincer, la inceput cand mi.a dat tratament a fost bine, ca si cum n.as avea nimic, acum vad ca apar alte simptome din cele mai rele, sunt foarte suparata, cum te simti? ce stii tu despre boala? daca urmam tratament ne mai ingrasam?

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Eu azi am avut program de bucatareala...am inceput cu un pilaf si pui pane pentru noi, apoi o mancarica de orez cu legume si piept de pui pt. Denis si am continuat cu ciuperci umplute absolut delicioase si briose cu banane dupa reteta Dianocicai, dar m-a mancat undeva si nuam respectat intocmai instructiunile, drept urmare nu au prea crescut, dar au fost extrem de gustoase...Denis a fost incantat de cina si baga cu amandoua mainile ...deci mai fac...

Desiree, e un scumpic Octavian, dar desigur nimic nou nu-ti spun eu acuma ...handibell tare demult n-am mai auzit cuvantul...ce m-am mai distrat...
Vazut si printesa bubamara cu mami si cu tati intr-o zi frumoasa de februarie...Minunat!

Aaaaa, sa va zic : eu pot comunica deja fooooarteee usor cu Denis...am impresia ca intelege aproape tot si imi si raspunde...s-a prins el ca daca da din cap de sus in jos e "da", iar de la dreapta la stanga e "nu"...si il intreb: "mai vrei papa?" si-mi raspunde la fix...cand e infomatat "da", cand s-a saturat "nu" ce filozofie...aproape orice intreb, el raspunde dupa propriile-i doleante...asa ca ne e mult mai usor sa comunicam...imi vine sa-l rod tot cand il vad ce dulce e si cu cata hotarare da el din capsor ca sa ma convinga

Donia, wwooww, chiar??? Voi luati micul dejun dimineata??? Esti tare...aaa, ia de-aici un brat de pentru ce i-ai scris Laurei pe care-o pup ca tare bine le mai zici din condei

Va pup. Noapte buna!

Edit ca uitai sa va-ntreb ceva: le dati ciuperci?

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

neata!
reusi sa citesc si eu din urma.ieri n-am apucat sa deschid laptopul,iar seara am cazut lata...am avut niste zile superbe!soare si zapada multa!se putea face chiar plaja.am urcat cu telescaunul cu teodora in ambele zile.era o caldura,senin,soare,si o privelise de-ti taia rasuflarea....zilele astea am stat mai mlt cu ea,am vrut sa incerc sa compensez faptul ca atunci cand e la gradi petrec ff putin timp cu ea ca vine tarziu acasa.ii place la ski,e inebunita dupa monitoare...
seba se plimba cu tata,a dormit mereu la aer...in fine el recupereaza noapte,chiar nu stiu cei cu el ca de vreo 4 nopti se scoala din ora in orasi nu se calmeaza decat daca suge.ma dor sani dimineatadatorita faptului ca suge non stop eu il schim peste noapte,iar dimineata trebuie sa repet operatiunea imediat ca altfel explodeaza pampersul
ce surpriza mi-a facut sefan))))AVENIT MAI DEVREME!tocmai ce a intrat pe usa...
va pup dulce pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by dianocica

si ca tot a venit primavara (la noi) azi am vrut sa renunt la strampi. pantalonii sunt dublati cu din ala moale, gros si bun, nu stiu cum ii zice, dar parca n-am avut curaj. dar am mai dat jos un strat de hainute, azi a fost in tricou, hanorac subtirel si geaca. fara caciula. a fost super bine, cand l-am dezbracat in casa era cald peste tot bine inteles ca in scara ne-am intalnit cu o vecina cu o fetita un pic mai mare care era cu caciula, gluga si fular...

Alaltaieri in parc, ora 13-14 un soare turbat de abia mijeam ochii fara ochelari de soare. Copiii de mame nebune , fara caciula pe capatzana: Maya, Grigore si inca 2 surioare.

.. restul.. cu caciula, fular.. ba am vazut si cu gluga peste.

Mama Mayei si je ne scosesem si jaka.. era asa o caldura la soare si nu se simtea nici o adiere in acel loc.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ieri conu a reusit sa traga o veioza peste el.. ea s-a spart; bine ca el n-a patit nimic. Era foarte incantat de el.. pan ce s-a speriat de reactia mea cand am vazut toate cioburile alea.

edit: ca uitai sa ma laud cu Frumoasa adormita. Cine-i acea printesa frumoasa si suava?? Pai cum, cine-i?! Crinuta care dormea ca un ingeras in timp ce noi am tras o barfa mica in mijlocul drumului, ce gazda desavarsita mai is si eu.

Dianarus, mamaaa ce sperietura ai tras. Uff. Da ce barbatel curajos e Marc.

Dayanara ai dreptate ca se pierde mult timp in trafic si ca se conduce ca la nebuni in Bucuresti, ca nu exista locuri de schimbat bb in prea multe locuri, ca preturile sunt -de multe ori- exagerat de mari, ca.. si ca... Dar.. nu se poate schimba totul peste noapte.. si sa nu uitam de la ce am plecat si, mai ales, cu cine am plecat. Si, dupa parerea mea, am progresat mult.. asa catinel, mai poticnit, mai opintit.. dar am progresat. Eu de abia astept sa ma intorc acasa, nu am nici o senzatie cand vin de-afara.. si am vazut destule locuri. Nu am ochelari de cal.. da asa bine cum mai enerveaza n lucruri in Romania, ma enerveaza alte m in Germania, sau in.. sau in..

Dbunny, ma bucur ca ai trecut cu bine peste asta, off.

Asiza, acu incepi si tu??!! Super-bine arata bucatele, felicitari. Auzi, vreau sa te intreb sheva: cand se facu Denis asa un frumos? Ciuperci inca n-a servit, dar cu proxima ocazie o va face, macar asa.. de gust.

Marani, multumim de pozele cu bubamara. Da cu gondola cand va plimbati?

Eri_ka uau, distractie placuta la ski. La intoarcere te astept cu tolba de povesti.. noi inca n-am ajuns la ski in Austria, asa c-o sa fiu numa ochi si urechi. Cat despre pauza.. depinde cat de maiastra esti in ale skiului.. in mod normal 2 ani nu este o pauza mare. Prima zi si, mai ales, prima coborare poate va fi mai ciudatica.. da te descurci tu.

Desiree sunteti niste curajoasi de va jucati laolalta cu ai mari.

Laura, si eu zic ca si Donia. Si baietii mei mai fac asa.. mai ales al mic.. cand e obosit pot sa stau si-n cap..

Apropo Donia, vad c-ati progresat la soldatei dimineata. Si Cristinel ce-a zis?

Flore, ce bine suna vacanta voastra. De abia astept sa ne povestesti si sa ne minunezi cu poze de la Adriatica.

Shoshika tot inainte cu Pilates. Faci dupa dvd?

Mamaana, felicitari pt primul coltisor la Stephanie.

Teutz, tare Alexia cu caca. Ce cresc copilasii nostri.

Danutz, sanatate multa lui Rares. Si-un la poponetul bulit.

Madaluta.. .. ma gandesc ca e posibil sa-i fi spus altcineva.. si probabil dupa ce-ai ramas si s-a lamurit ca de voi este vorba. In rest.. valeleu, valeu.

Raluca unde plecati voi in concediu?? Ce mai face Adinuta?

Lavinia, . Un mare, mare pt Mihaita si mamica&taticul lui. Dianarus .

Yagmur, cum mai sunteti?

Anateo, ce frumos povestesti despre vacanta voastra. Super! Ma bucur mult ca lui Teo ii place la ski. Si vreau si eu mai multe date despre minunata dna Lili.

tema cu laptele fiert:
- inca nu servim, dar cand va fi nu-l voi fierbe pe acela din comert

tema cu desenele animate:
- nu, nu se uita. Uitati aici o discutie despre televizor/calculator, mai bine zis lipsa lui

tema cu cadourile:
- nu, nu luam cadouri pt amandoi; noi facem economie . In schimb multi din cei care aduc cadouri, ii aduc si ne-sarbatoritului. Eu zic ca aceea e numa ziua lui X si incet, incet invata si Y sa-si astepte ziua personala, sa aiva rabdare, etc. Dar oricum ei se joaca mult si la comun cu jucariile.. vorba vine..

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput