Fulguleti de nov-dec 2006 (154)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Am o RUGAMINTE la FETELE CARORA LI S/A PROVOCAT NASTEREA: sora mea se interneaza dimineata, la spital, sa nasca...nu are dureri, nu s/a rupt apa...dpn e 25 febr, dar doctorul e de garda, asa ca ii provoaca. AR TREBUI SA STIE CEVA IN MOD DEOSEBIT? CEVA SFATURI?

Flore Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

flore contractiile incep brusc, puternice, lungi si la 2 minute

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Sara buna,
Intrat pe mare fuga...vazut vestile despre Mihaita! Asteptam pe Lavinia sa ne zica mai multe.
Citit multe chestii la care am intrebari dar nu-i timp...
Rares e spre bine, febra a scazut, nu de tot dar este un infinit progres. E vesel, alearga prin casa, de tusit inca mai tuseste, diareea de la antibiotic ne chinuie pe toti, funduletzul e rosu de la atata kaki, e pe regim, dar multumesc lui DD azi a mancat binisor. Chiar si oribilitatea aia de mucilagiu. I-am luat iar lapte HN, am o mare emotie daca o sa-l vrea! Pivalone ala chiar si-a facut efectul bine, nasucul e desfundat!
Donia, Adinazot, Dianarus, trimis PM!
Va pup pe toate si va multumesc inca odata ca existati!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by dianocica

si ieri si azi mi-a facut una tare la baitza. nu mai e fun sa bei apa din caracatita sau din remorca camionului..noo..direct din cada se apleaca, baga gurita si..serveste..mor de dragul lui..

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

exact..la noi nu e fun sa bea apa direct din cada daca nu e plina de sampon si bulburuci!si apoi ii cad baloane din gura...cum naiba sa-l opresc?

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Flore mie mi-au provocat-o dar am rupt apa,pe hartia de la spital au vrut sa scrie superprovocata, ca mi-au tot bagat vreo 3 sticle d'alea mari de oxitocina. Provocata e mai dureros...cica...dar,traiasca epidurala!

Dayanara, trimite-mi pm cu detalii. sa inteleg ca Ivanelului i-au priit meleaguri romanesti? Dani a stat cu maicamea;e aici de 4 saptamani

Deci, la poarta urgentei la maternitate mai aparu o romanca cu aceleasi simptome ca mine, dar cu sangerare mai mare. Sa fi vazut voi fericire pe ea cand i s-a spus ca a avortat. Mi-a spus ca tocmai a economisit 500€, cat ii un avort la privat. Am si avut apoi camere alaturate, si m-a incurajat destul de mult: mi-a dat toate detaliile cu ce va urma ca ea a mai facut si la stat si la privat, cand nu-si putea provoca singura avortul ajungea la privat, dar ea incerca prima data cu vin rosu fiert, foarte cald....apoi a venit sotul ei s-o vada..umbla in zig zag de beat ce era, si cica pe fetita lor de 13 lui o lasase cu el... a lasat-o in vecini...ca domnu a trebuit sa mearga la birt sa sarbatoreasca..ca doar a castigat 500€, nu?

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

si ca tot a venit primavara (la noi) azi am vrut sa renunt la strampi. pantalonii sunt dublati cu din ala moale, gros si bun, nu stiu cum ii zice, dar parca n-am avut curaj. dar am mai dat jos un strat de hainute, azi a fost in tricou, hanorac subtirel si geaca. fara caciula. a fost super bine, cand l-am dezbracat in casa era cald peste tot bine inteles ca in scara ne-am intalnit cu o vecina cu o fetita un pic mai mare care era cu caciula, gluga si fular...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Am citi din urma mai am fro 3 pagini...
dayanara cat ai dat pi carutz? l-ai luat din Ro? e fainutz, dar pare scump...eu mi-am luat unul pt Romania, micut, paragua, 40€ la Carrefour...si era si mai etin, dar am zis sa nu intrec masurasa ma tzina totusi vreo luna...

Dandusa, vreau sa ma inscriu pe lista pediatrei respective...hihi..nici n-ar fi nevoie sa merg la consultatie...daca tot ne ceteshte baba pi forum...si cum stia nick-ul tau?

Multa sanatate fulguletilor bolnavi si un pupic special pt Lavinia

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

www.flickr.com/photos/9154068@N07/sets/72157603954989138/" target="_blank">intr-o frumoasa zi de februarie...

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by marani

www.flickr.com/photos/9154068@N07/sets/72157603954989138/" target="_blank">intr-o frumoasa zi de februarie...

Ajutati-o pe Sonia

mamica de bubamara (02.12.2006)

ce ma bucur ca am reusit sa va mai vad

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by marani

Ajutati-o pe Sonia

mamica de bubamara (02.12.2006)

Superba de tot Bubamara!!!ce ochi are...frumoasa foc!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput