Fulguleti de nov-dec 2006 (154)
Raspunsuri - Pagina 16
flore26 spune:
Am o RUGAMINTE la FETELE CARORA LI S/A PROVOCAT NASTEREA: sora mea se interneaza dimineata, la spital, sa nasca...nu are dureri, nu s/a rupt apa...dpn e 25 febr, dar doctorul e de garda, asa ca ii provoaca. AR TREBUI SA STIE CEVA IN MOD DEOSEBIT? CEVA SFATURI?
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
mamaana spune:
flore contractiile incep brusc, puternice, lungi si la 2 minute
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
danutz spune:
Sara buna,
Intrat pe mare fuga...vazut vestile despre Mihaita! Asteptam pe Lavinia sa ne zica mai multe.
Citit multe chestii la care am intrebari dar nu-i timp...
Rares e spre bine, febra a scazut, nu de tot dar este un infinit progres. E vesel, alearga prin casa, de tusit inca mai tuseste, diareea de la antibiotic ne chinuie pe toti, funduletzul e rosu de la atata kaki, e pe regim, dar multumesc lui DD azi a mancat binisor. Chiar si oribilitatea aia de mucilagiu. I-am luat iar lapte HN, am o mare emotie daca o sa-l vrea! Pivalone ala chiar si-a facut efectul bine, nasucul e desfundat!
Donia, Adinazot, Dianarus, trimis PM!
Va pup pe toate si va multumesc inca odata ca existati!!!
desiree spune:
quote:
Originally posted by dianocica
si ieri si azi mi-a facut una tare la baitza. nu mai e fun sa bei apa din caracatita sau din remorca camionului..noo..direct din cada se apleaca, baga gurita si..serveste..mor de dragul lui..
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
exact..la noi nu e fun sa bea apa direct din cada daca nu e plina de sampon si bulburuci!si apoi ii cad baloane din gura...cum naiba sa-l opresc?
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Dbunny spune:
Flore mie mi-au provocat-o dar am rupt apa,pe hartia de la spital au vrut sa scrie superprovocata, ca mi-au tot bagat vreo 3 sticle d'alea mari de oxitocina. Provocata e mai dureros...cica...dar,traiasca epidurala!
Dayanara, trimite-mi pm cu detalii. sa inteleg ca Ivanelului i-au priit meleaguri romanesti? Dani a stat cu maicamea;e aici de 4 saptamani
Deci, la poarta urgentei la maternitate mai aparu o romanca cu aceleasi simptome ca mine, dar cu sangerare mai mare. Sa fi vazut voi fericire pe ea cand i s-a spus ca a avortat. Mi-a spus ca tocmai a economisit 500€, cat ii un avort la privat. Am si avut apoi camere alaturate, si m-a incurajat destul de mult: mi-a dat toate detaliile cu ce va urma ca ea a mai facut si la stat si la privat, cand nu-si putea provoca singura avortul ajungea la privat, dar ea incerca prima data cu vin rosu fiert, foarte cald....apoi a venit sotul ei s-o vada..umbla in zig zag de beat ce era, si cica pe fetita lor de 13 lui o lasase cu el... a lasat-o in vecini...ca domnu a trebuit sa mearga la birt sa sarbatoreasca..ca doar a castigat 500€, nu?
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
dianocica spune:
si ca tot a venit primavara (la noi) azi am vrut sa renunt la strampi. pantalonii sunt dublati cu din ala moale, gros si bun, nu stiu cum ii zice, dar parca n-am avut curaj. dar am mai dat jos un strat de hainute, azi a fost in tricou, hanorac subtirel si geaca. fara caciula. a fost super bine, cand l-am dezbracat in casa era cald peste tot bine inteles ca in scara ne-am intalnit cu o vecina cu o fetita un pic mai mare care era cu caciula, gluga si fular...
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
Dbunny spune:
Am citi din urma mai am fro 3 pagini...
dayanara cat ai dat pi carutz? l-ai luat din Ro? e fainutz, dar pare scump...eu mi-am luat unul pt Romania, micut, paragua, 40€ la Carrefour...si era si mai etin, dar am zis sa nu intrec masurasa ma tzina totusi vreo luna...
Dandusa, vreau sa ma inscriu pe lista pediatrei respective...hihi..nici n-ar fi nevoie sa merg la consultatie...daca tot ne ceteshte baba pi forum...si cum stia nick-ul tau?
Multa sanatate fulguletilor bolnavi si un pupic special pt Lavinia
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
marani spune:
www.flickr.com/photos/9154068@N07/sets/72157603954989138/" target="_blank">intr-o frumoasa zi de februarie...
Ajutati-o pe Sonia
mamaana spune:
quote:
Originally posted by marani
www.flickr.com/photos/9154068@N07/sets/72157603954989138/" target="_blank">intr-o frumoasa zi de februarie...
Ajutati-o pe Sonia
mamica de bubamara (02.12.2006)
ce ma bucur ca am reusit sa va mai vad
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
adinazot spune:
quote:
Originally posted by marani
Ajutati-o pe Sonia
mamica de bubamara (02.12.2006)
Superba de tot Bubamara!!!ce ochi are...frumoasa foc!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"