*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (147)*
Raspunsuri - Pagina 8
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
zuzici ..
io-s asa suparata .. n-am caldura, n-am apa calda .. cred ca e o avarie pe undeva .. si nu stiu daca sa-i fac baita lui bitzi ..trebuie sa incalzesc apa si sa pun aeroterma la ea in camera ..
astazi a fost suparata rau bitzi .. a plans mult, nu prea a vrut sa pape, plangea cu tzitzi in gura, tragea partzuri la greu .. si a dormit mai mult ca de obicei .. dr meu nu e in tara si nu stiu ce sa fac .. sa ma ingrijorez?? i*am luat temperatura si nu are .. ce sa fac ..???
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Noi ar trebui sa ne luam de mana . Si Andrei s-a marait/ plans ieri toata ziulica, nimic nu i-a convenit iar azi nu am eu caldura si apa calda pana seara la 8 cica automatizeaza sistemul ...in mijlocul iernii . E minunat ...
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
honey79 spune:
ALEXIA!!!! GO ALEXIA!!!! GO ALEXIA,GO!!!!!!!
TRAVALIU SCURT, NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS ITI DORESC!!!!!
Poate dai de veste pana la ora la care merg si eu la Spital.
Da-ne Doamne putere sa tecem cu bine peste aceste momente si la sfarsit sa ne tinem bebeii sanatosi in brate.
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
40+ sapt Andrew - John
Vali
AMR : Pana Joi,21 Februarie 2008 !!!
Ven spune:
Mitsu, de la cap. trecut am tot vrut sa-ti raspund, dar deh, neuronu'
Eu zic ca e menstruatie dupa ce descrii acolo. Lohiile, normal, nu e voie sa devina din sero-sangvinolente si apoi seroase, in sangvinolente again. Eu stiu ca asa e regula.
Iar legat de alaptat si protectie contra sarcinii. Mai fetelor (Monica-doc, daca te pricepi mai bine, corecteaza-ma, dar cred 99% ca am dreptate) - eu stiu asa de la lectiile de anatomie: intai se produce ovulatia, adica vine ovulul din ovar, se aseaza bine mersi in uter si asteapta sa fie.....foxat . Si sta el cat sta acolo, nu e foxat de nime', si atunci afara cu el. Adica menstruatia. Se dezlipeste ala de acolo si se lasa cu 'varsare de sange'.
Noh, in conditiile astea, clar poti ramane gravida fara sa ai CM. Pt. ca inainte de CM ai ovulatia.
Am I right or what?
Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Ven
Mitsu, de la cap. trecut am tot vrut sa-ti raspund, dar deh, neuronu'
Eu zic ca e menstruatie dupa ce descrii acolo. Lohiile, normal, nu e voie sa devina din sero-sangvinolente si apoi seroase, in sangvinolente again. Eu stiu ca asa e regula.
Iar legat de alaptat si protectie contra sarcinii. Mai fetelor (Monica-doc, daca te pricepi mai bine, corecteaza-ma, dar cred 99% ca am dreptate) - eu stiu asa de la lectiile de anatomie: intai se produce ovulatia, adica vine ovulul din ovar, se aseaza bine mersi in uter si asteapta sa fie.....foxat . Si sta el cat sta acolo, nu e foxat de nime', si atunci afara cu el. Adica menstruatia. Se dezlipeste ala de acolo si se lasa cu 'varsare de sange'.
Noh, in conditiile astea, clar poti ramane gravida fara sa ai CM. Pt. ca inainte de CM ai ovulatia.
Am I right or what?
Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)
Markus e baiat mare!
Ai dreptate
In primele 3 luni dupa nastere insa in conditiile in care alaptarea se face de minim 5 ori/ zi se inhiba ovulatia. Dupa 3 luni alaptatul nu mai prezinta aceasta " putere" astfel incat nu mai poate fi considerat masura contraceptiva .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ven spune:
Laura-D, e minunata scumpa de Eleni!Iar fratiorul ei o sa rapeasca multe inimi cu genele alea, basca sangele romano-grecesc Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si cuminti, ca frumosi foc sunt!
Shose, Doamne, eu demult n-am vazut bebelus mic mic asa de frumos si expresiv, mai! Dar la ce mumoasa e mami a ei, era clar! Mai vrem poze cu minunea!
Adina, flacaul tau chiar se incapataneaza sa te lase singura pe aici By the way, cum il va chema? Isidora e un nume tare frumos si special!
Kristina, Pupi e tot mai frumos, iar tu arati tare bine cu nuanta aia de vopsea. Si eu mi-am facut niste suvite, pe un fond tot asa, ciocolatiu spre nuanta mierii, dragut, zic eu, dar nici macar atata vreme n-am avut sa-mi trag 2-3 poze sa va arat. Poate imi fac acuma timp, ca a plecat tanti care ma ajuta in Spania, si am ramas sg. cu copiii pt. 3-4 sapt. Fac haz de necaz, ca altfel ma cam sperie perspectiva, in conditiile in care Markus n-are voie la gradi, si nici pe afar' daca e sub 0 grade, deci stat in casa si innebunit scrie pe noi, daca nu se face mai cald afara. Si fetele care mai au un copil stiu ce inseamna sa tii un baiat de 4 ani in casa!
Markus e baiat mare!
Ven spune:
Ellenuta, noi facem baita la 2 zile. Si te asigur ca Mathias e curat La fel am facut si la Markus.
Gina, ma bucur ca ai scapat, si David are in continuare laptic. pt. tine, si multa putere! AH, si ma intrebam citindu-te, chiar trebuie sa faci 3 feluri de mancare, si acum, operata si cu bebe mic? Cred ca exagerezi si ceri prea mult de la tine insati! Las-o mai moale, sunt sigura ca nu cele 3 feluri de papa in fiecare zi ii face fericiti pe ai tai, cei dragi....zic si eu, nu dau cu paru', da' mi-e mila de tine. Eu nici asa, sanatoasa si numa cu 2 copii nu sunt asa o gospodina desavarsita
Iulia, frumoasa foc Iris, moama, are niste ochi!
Alexia, nastere usoara! Bebe sanatos si laptic mult!
Markus e baiat mare!
remiclea spune:
neata fetelor. am tot sta si am privit la poze....toate aveti niste puiuti extraordinari. dar sunt putin suparata. la pozele noastre nu se uita chiar nimeni?sau vi se pare asa de uratica printesa mea?
mami de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
www.flickr.com/photos/23559686@N03/" target="_blank">poze Ada
Ven spune:
Asaaaaa, si mesajul nr. 4, pana nu se trezesc flacaii mei, c-apoi adio forum
Mathias papa de 2 zile la 2 ore ziua. Basca, la unele mese plange cand se termina si tre' sa-i ma fac completare. Noaptea e ok, slava Domnului, papa pe la 23:00, apoi la 4 dimineata si apoi iar pe la 7-8, depinde. Dar ziua zici ca a dat foametea peste el
Are 8 sapt. fix azi. E vreun palier din ala? Nu ma deranjeaza, Doamne fereste, ma bucur ca am si eu un copil mancacios (ca Markus a fost exact opusul), dar intreb pe mamicile care au bebei mai mari, de vreo 2 lunisoare, au patit asa ceva? Si pe Miri o intreb, of course!
Markus e baiat mare!
Ven spune:
Remiclea, be serious Sincer, eu n-am vazut mesajul in care anuntai ca aveti poze, ca sunt maaaaaaaaaaaare amatoare de vizionat bebei frumosi. Mai, printesa ta e superba. FInuta si delicata, in stilul fetitei Irlandezei, niste scumpe amandoua! Cea mai dulce e in poza asta: http://www.flickr.com/photos/23559686@N03/2273250479/
Markus e baiat mare!
remiclea spune:
VENmultumim de apreciere. mie imi place foarte, foarte mult poza asta http://family.webshots.com/photo/2920568150101386639MHDdrJ unde sunt cei doi flacai
mami de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
www.flickr.com/photos/23559686@N03/" target="_blank">poze Ada