*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (147)*
Raspunsuri - Pagina 16
roli25 spune:
Isidora Doamne fereste sa fie adevarat ce spun unii si altii, insa s-a dovedit ceva sigur? Si cum putem sa fim asa convinsi ca vaccinul romanesc e cel mai bun. Eu nu spun ca Infanrixul e cel mai bun, fireste nu am cum sa stiu asta, nici macar nu sunt medic, daaaar sunt sigura ca nu poate fi cel romanesc cel mai bun. Deocamdata in Romania asta avem de ales, nu? Eu cel putin nu stiu altele.
Cat despre medicii intr-adevar buni care sa recomande medicamente cu simt de raspundere si sa diagnosticheze corect, sunt de acord cu tine, prea putini. Dar si aia buni au de ales intre 2 variante de vaccin, nu? Si atat timp cat nimic nu e dovedit?
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
roli25 spune:
Poze la 1 luna http://www.flickr.com/photos/14037522@N04/2278971233/in/set-72157603790736786/
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
AngeliquedeS spune:
Fetelor care sunteti contabile, ma ajutati cu ceva? sora mea tine contabilitatea la un hotel si sefa ei i-a spus ca nu are voie sa anuleze o factura gresita ci doar sa o storneze. E adevarat?
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
isidora spune:
Irynouka ,mama,dar Rares nu-l contrazice deloc pe Palugel...auzi la el 6 cm si 1.300 parca ziceai?E super ,felicitari mami!A meritat tot efortul! SI DA poate nu procedezi bine ,desi asa ar tb. ca sotii iubitoare ce suntem sa ne protejam sotii,pt. simplu fapt ca daca nu-l implici tu, foarte dar foarte putini se sesizeaza si uite asa iau totul for granted...
Si nu vb. din experienta mea-ca sotul meu vine dupa 5 saptamani plecate ,5 acasa si sunt nevoita sa-l mai ocrotesc ,dar sa nu-ti inchipui ca o fac -ci din cea a prietenei mele cu 3 copii.Ea il implica pe sotul ei in toate ,si noaptea ii mai tine locul cand e prea obosita ea-ca si ea scrie niste carti,sta toata ziua cu ei acasa ,e franta noaptea,peste saptamana cu ei la medici pe el il trimite,in parc mai merg impreuna dar merge si singur,nu-l pune sa spele si sa fac mancare dar in rest ,cumparaturi ,citit la copii, lectii,joaca iesit cu ei si ce ti-am enumerat la greu.Si n-are un job chiar usor ,face un master+ doctorat in acelasi timp deci ar putea fi mai pasuit saracul dar nu se poate ca mami nu i-a facut singura ,NU? Si e una din cele mai intelepte femei pe care le cunosc si sunt mandra ca e prietena mea-sper sa se prinda ceva si de mine-deci stie ea ce face...Ah,are 35 de ani si sunt casatoriti de 15.
Adryana ,eu pot sa pun pariu daca ajungi la Dumbrava ca n-o sa-ti dea antibiotic pt. atata lucru....Si daca o fi nu e un capat de lume....O sa fie bine ai sa vezi!Sanatae multa! GRASUNICA SI FRUMOASA DE BIANCA!
STANCUTZA ,eu sper din suflet sa nu ai nici un motiv de ingrijorare;mie mi se pare Sofia absolut perfecta! Nu toti sunt pe acelasi calapod...Atat timp cat e in grafic sau pe acolo de ce s a-ti faci griji inutile? Te rog mult incearca sa te linisteti ca ii transmiti toata starea ta Sofiei si n-are cum sa fie bine...
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (39sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1202646267017&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank"> Poze cu noi
isidora spune:
Of,Rolli ,cum as da-o nu reusesc sa ma fac inteleasa...O fi ca sunt blonda si mai am un singur neuron si nici ala hermafrodit..N-am spus ca vaccinul romanesc e cel mai bun ci ca cele romanesti sunt deocamdata cel mai putin nocive...asta pana cand dragutii vor introduce ca si gratuite pe cele private ,ca astea sunt discutiile in ultima perioada....Ah si nu cele romanesti ,toate care se fac acum ci cele romanesti care se faceau pana in 1990.Am vazut poze cu Andrei...daca iti spun ca seamana cu Isidora cand era mica?Are ochii albastru inchis?E un scump .Sanatos sa fie ,sa va traiasca!
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (39sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1202646267017&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank"> Poze cu noi
roli25 spune:
Da Isi are ochi albastru inchis dar asa i-a avut si Marc si acum sunt verzi-caprui. Merci
kalosalina spune:
Buna fetele!
Nu am mai intrat de ceva vreme...nu prea mai am timp de nimic...trece ziua fara sa mai simt. Cand doarme fata mai apuc sa fac si eu ceva curatenie si mancare iar cand e treaza nu pot sa plec de langa ea - trebuie ori sa-i bag tzatzica in gura, ori sa stam de vorba .
Felicitari noilor mamici, sa fie sanatosi copilasii si mancaciosi!
Printzesica este bine, creste, saptamana trecuta a luat in greutate aproape 400 g.
Eu sunt suparata si tot am fost in dubii - sa va povestesc si voua sau nu? Nu vroiam sa va supar si pe voi, dar pana la urma m-am gandit ca poate totusi avem ceva de invatat...Am o ruda care are o fetitza de 3 luni jumate. Duminica seara i s-a facut rau fetei, a inceput sa faca spume la guritza si sa se invineteasca. Au mers repede la spital unde a fost conectata la aparate - dc mai intarzia 15 min. o pierdeau. A fost diagnosticata cu insuficienta cardiaca acuta. Deasemenea, are afectati si plamanii si rinichii (urina cu sange). Si, unde vroiam sa ajung de fapt, toate astea se intampla deoarece i s-a facut vaccinul de 2 luni doar la 3 zile de la terminarea tratamentului pt o raceala, cand organismul era slabit si imunitatea scazuta. Doctorii nu-i dau sanse, le-au spus ca doar o minune o poate salva... Nu-mi vine sa cred prin ce pot trece parintii, am plans si eu...dar incerc totusi sa ma mai linistesc ca sa nu o agit pe Daria, sau sa pierd laptele...Vreau sa zic, ca acum sunt asa de stresata ca nu cumva sa-mi raceasca fata...Doamne ajut-o pe Raisa (asa o cheama pe feitza) sa se faca bine si toti copilasii nostrii sa fie sanatosi!
Poze
Poze Daria
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
nemary spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
felicitari nicole! si iti netezim cararea spre clubul colicilor:) sa fiti sanatoase si fericite si mancacioase!
fetelo, la mine e bal de dimineata buna. sacha doarme o ora, vrea papa (asta e primul prag ce-l trecem) se miorlaie, adoarme, la o ora, dupa o tura d epartsuri zdravene... iar papa. si iar se mai fatsaie un pic sa adoarma o ora. asta dupa ce-l laudam ca mananca la 3 ore...
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
offf, Miri, si la tine? doar ca tu ai rabdare cu carul, mai da si altora, pls
Mari de Daria Maria
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
honey79 spune:
Zuzici....in cateva ore...plecam la Spital.
Sa ne tineti pumnii si sa va rugati si pentru noi.
Eu am o stare ciudata...adica zici ca merg la cumparaturi, nu la Spital. Nu prea sunt emotii....acum. Probabil ma vor cotropi mai tarziu sau la noapte, cand voi fi in patul din salon, cu gandurile mele.
Va pup si... tinem legatura.
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
40+ sapt Andrew - John
Vali
AMR : Pana Joi,21 Februarie 2008 !!!