Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(102)
Raspunsuri - Pagina 9
ursuleata spune:
quote:
Originally posted by ali76
Am nevoie de un sfat de la voi. Sa merg la camera de garda sa il caut sau ce sa fac?
Va multumesc si astept sfaturile voastre!
ALI 76+ 33
Cel mai bine te duci la camera de garda si il cauti.
Nu ai ce sa pierzi , decat sa mergi la un dr de care nu stii mai nimic.
Alina
30+
Vlad Alexandruhttp://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
elara spune:
Ursuleata, si mie mi-a placut mult dormitorul cu norisori...Super frumos.
Ce mi-ar placea sa am si eu o camera special pt bobocica mea... Deocamdata insa ma multumesc sa ii fac un coltisor la noi in dormitor. Cred ca o sa iau si eu stikere cu Princess. Alea cu Barbie nu-mi plac...Ma deranjeaza "modelul" acesta de frumusetze snoaba si slabanoaga...ma deranjeaza conceptul in sine..nush cum sa explic
Desi..saracii nu cred ca a reiesit cumva din produsele lor ca Barbie ar fi snoaba... dar ... intelegeti voi, nu?
Adik...nu tr obligatoriu sa fiu slaba, perfecta, cu masian si piscina si cu Mr. Ken (si el super-perfect) langa mine ..ca sa fiu fericita. La urma urmei perfectiunea e chiar urata... ![]()
Hai ca am deviat...
Raaaaaaaaaaauuuuu de tot 
Elara
34+
vine
Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
kitzy spune:
Imi spuneti va rog si mie cum sa pun la semnatura AMR colorat? Ca-s cam pe dinafara.
30+ cu
Diana
ali76 spune:
Va multumesc Naty si Ursuleata. Sunteti dragute ca mi-ati raspuns.
Multa sanatate si toate cele bune!
ali76 +33
adriuta spune:
Buna dragele mele,
V-am citit cum spuneati voi ...pe diagonala ... si vreau sa va spun ca va multumesc pentru grija si va iubesc multttt... Noaptea a trecut cu bine(aici este 7 dimineata acum). M-a luat incet cu contractii care devenisera cam regulate (cam la 25 min) si pe la 12 noaptea s-a potolit copchilu'.Nu am sangerari de nici un fel... numai asa crampe. Am luat 2 linguri de tylenol si am adormit. M-a trezit tata socru la 4 dimineata, nu stiu ce naiba se intampla de suna tot la orele astea si am adormit cu greu la loc.
Despre depresie vreau sa va spun ca este COMUNA si fiecare o sa vedeti cat de nelinistite o sa fiti cu cat se apropie mai mult data X. Este ceva normal si trece. Toate fetele cu care am vorbit au zis acelasi lucru. Acum depinde si de temperament, dar tot ceva schimbari se resimt.
Dilatatia eu cel mai bine o simt (am inteles ca este un semn cam comun) pe senzatia de voma. Mereu am senzatii usoaree...ff usoare de a vomita.Deci daca aveti contracti si senzatii... s-ar putea sa va dilatati...
Inainte de ziua X cica te apuca un somnnnnn apoi energie de a-i muta si Everestul. Si iti este foame in continu a-i baga la ghizdan.
Sa ii raspund la Honey nu te speria pentru ca nu se aplica regulile din Europa datorita politei companiilor de insurance. Eu am avut eco la 8, 20, 30 saptamani. Acum imi face una chiar nainte de a incepe (atunci cand esti in labor. Problema asta am avut-o si eu si sa stii ca nu se dau atatea teste ca si in alte parti. Daca ai HMO asgurare e mai slaba dar PPO e mai buna. Noi avem PPO cu Blue Cross. Depinde cica si de asgurare... nu stiu ...sunt vorbe.Noi am luat PPO ca nu trebuie sa depindem de dr-ii din reteaua lor. Chestia mai este ca sa nu uiti niciodata ca aici un dr. nu risca si daca el crede ca ai vre-o problema te trimite si-n panzele albe. Daca dr. tau a fost relaxat cu privire la tine si la bebe inseamna ca totul merge bine. Acum despre eco...si alte teste depinde si de dr.(pe langa insurance) ca eu de ex. am primit TOT ce am cerut. I WANT ...asa ii spun. Sunt altii am vb. cu alte fete spun nu ai nevoie...al meu mi-a dat. Cam atat de-ocamdata, nu te ingrijora copilul este bine, eu sunt profesionisti si stiu meserie chiar daca nu stau la povesti lungi cu tine cum se obisnuieste in alte parti. BIne??? Te pup si sa ai grija.
Azi sotul meu are cursuri si este cam departe de unde stam noi si de spital facultatea lui, deci o sa merg sa stau cu cineva azi si sa fim aproape in caz ca am probleme. O sa mi iau laptopul cu mine si ne mai convorbim. Este mai bine si ma simt mai in siguranta. Daca prinde aglomeratie dureaza pana peste o ora...poate mai mult pana ajunge acasa, plus drumul pana la sital.
Diana nu ne-a zis nimic si eu personal sunt foarte ingrijorata de bebelul ei (Bogdanel, parca)daca ese bine, daca i-au facut Cezariana...
In rest Marina...Butucica... ne-ati abandonat????
Noroc cu Simo si Naty ca ne mai sustin moralul cu cate o pozica.
Hai ca ma duc sa ma imbrac ca plecam .
Doamne ajuta si.... TINETI APROAPE vorba lui ...Tatulici...parca 
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
AMR 2 SAPTAMANI!!!... sau cat vrea
ADRIAN
ursuleata spune:
Aly, 
Sa vii sa ne zici ce ai facut la dr.
Alina
30+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
elara spune:
Kitzy,
- scrii un mesaj normal,
- scrii AMR-UL,
- il colorezi
- apoi selectezi cu tot cu ce apare langa ce ai scris tu (adika acele paranteze patreate si cuvintele "red" sau "blue")
- dai comanda CUT
- si apoi trimiti mesajul (sau renunti la el daca nu l-ai folosit ca sa scrii si altceva decat AMR-ul)
- intri la profilul personal
- te duci la castetutza cu semnatura ta
- dai acolo comnada PASTE
- salvezi modificarile de la profilul personal
- SI GATA! ![]()
Apoi trebuie doar sa il actualzezi (zilnic sau saptamanal..depinde ce AMR alegi).
Elara
34+
vine
Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
rox_dox spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Imi spuneti va rog si mie cum sa pun la semnatura AMR colorat? Ca-s cam pe dinafara.30+ cu
Diana
intri la profil unde ai intrat si ti-ai facut si semnatura...
si dedesubt semnatura scrii AMR-ul..si apoi selectezi tot ce ai scris la amr..si te duci sus, deasupra textului unde ai butoane..si alegi culoarea pe care o preferi..
_
34+ cu
RADUAMR 6 saptamani!!!
Pozele mele!
elara spune:
Aaaaalllooooo!!!
M-am laudat si eu ca am pus poze noi. Nu vede nimeni? 
Naty, deci pana la urma stiam bine...
Ma bucur ca m-am lamurit, ca asta era argumentul meu forte la sotz
ca sa iau pompitza acum si nu "mai tarziu" ..cand o fi nevoie...
Elara
34+
vine
Maria Roxana
pucca spune:
Fetelor multumesc pentru galerie!
Am venit si eu de la bebe-control, foarte obosita. Si cu ceva contractii nedureroase, dar aveam senzatia ca o sa fac pipi pe mine rau. Noi eram prinsi in trafic cu masina, pe splaiul Dambovitei unde am stat 1 ora in coloana de masini
. Si eu cu senzatia ca fac pe mine in masina,burta se intarise, offfffff
. In fine, cum am venit am sarit in pat, ca sa ma linistesc, fiind ca simteam o obosealaaaaa. Acu mi-e mult mai bine, desi burta se mai intareste un pic.
Acum sa va spun cum a fost la bebe-control: bebelina are 2.150 kg, forte bine dezvoltata, are in avans 1 saptamana fata de data UM
. Vioaie. Lichidul amniotic a mai crescut. Si surpriza: si-a dat jos cordonul din jurul gatului, deci nu mai avem circulara
. IR-urile foarte bune, 146 bpm.
Am fost si la dr mea cu reultatul de la eco. Era foarte multumita si mi-a spus sa stau cumintica in continuare in pat, ca mai am doar 2 saptamani de stress
, atat.
+33,
Bianca Maria