Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(102)
Raspunsuri - Pagina 10
ursuleata spune:
Am vazut eu Elara...foarte frumose 
Alina
30+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 10 SAPTAMANI!!!
numeioana spune:
Ali, nu te supara, fetele care nu ti-au raspuns nu stiu nimic despre cei 2 doctori de care ai intrebat... Sper sa iei cea mai buna decizie! Ai grija de bebe!
Adriuta, daca astea sunt simptomele ca se apropie momentul X, atunci inseamna ca nasc maine
. Ca azi am bagat la greu pe sub mustati si am fost ametita/adormita dupa care mi-am revenit ca prin minune... Si ma doare si mijlocul...
Yupyyyyyyyyy!!!!![]()
Butucico, Marina, haideti, fetelor!!
Ioana
39+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Ali_bia spune:
Elara si eu am vazut incepand de la dvd-uri..imi place carticica pt bebe..vreau si eu dar nu stiu de unde sa o iau de aici de la mine
Pucca ma bucur ca bebelina ta e bine si nu mai are circulara
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
32+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-8 Saptamani pana la 
clauclau spune:
Pucca, felicitari pentru rezultatele bune de la eco! Bravo bebelinei dezvoltate frumos si mamicii ca are mare grija de ea. Acum stai cumintica in patuc!
Adriuta, tinem pumnii strans, strans! 

Ioana, imi place starea ta de spirit! Ai vazut ca ai scapat de teama???? Cred ca nu ma credeai saptamana treuta cand iti ziceam!
POZE
CLAU
38 + cu
Rebecca
AMR 6 ZILE!!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
kitzy spune:
Off, cand ma gandesc ce putin mai este.....deja ma ia cu niste emotii....ce-o sa ma fac atunci? N-o sa stiu nici cum ma cheama ![]()
30+ cu
Diana
AMR 10 saptamani!!!
Ali_bia spune:
Asa da AMR Kitzi![]()

_
2
Alina
32+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-8 Saptamani pana la 
natynic spune:
Elara, am vazut pozicile mumoase! ![]()
Fetelor, am o ingrijorare: oare dupa ce ne aducem bebeii acasa o sa ne mai scriem?? Ca tot vad ca va intrebati cand mai am timp de forum. Pai...ar cam trebui sa ma mai opresc, dar cu voi mai umplu golul imens care ma roade...Nu va uitati ca par vesela si optimista; ma LUPT sa fiu asa...dar ce crunt e inauntru numai eu stiu...
Gata, plec la Giulesti.
n-am realizat ca daca Roxana nu are tel lasat pe mailul comun n-am cum sa o contactez la spital. Bubule, nici tu nu esti aici...nu prea vad cum dau de ea...si tare as fi vrut sa va aduc stiri proaspete. Asta e!
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Ali_bia spune:

fetele....oare mai iau in greutate???de acum incolo???
Deja am luat 16 kg. am 66kg, pe 31 cand am fost la dr aveam 60.3kg.....am luat 6 kg in 20 zile???

_
2
Alina
32+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-8 Saptamani pana la 
ramo_cata spune:
elara-frumoase pozicile...
pucca-felicitari pt bebelina sanatoasa...
naty-pupici multi iuliei...
rami26
+
32 sapt
http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp
bebicul_meu