Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(102)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Alina
Pucca felicitari pt grasunica, ma bucur ca si-a dat jos cordonul de la gat, s-o fi gandit ea ca nu-i trebuie asa esarfa
Naty mi-ar placea sa te stiu si pe dinauntru un pic mai optimista, nu doar de ochii lumii, in fond si la urma urmei, ce ai in suflet simte si Iulia si daca tu nu te simti optimista, atunci nici ea nu te simte asa. Incearca sa fii un pic mai vesela, cred ca ce-a fost mai greu a trecut nu?

Si eu ma gandesc ca o perioada dupa ce o sa avem bb-ii n-o sa prea intram pe forum, dar macar asa cand avem o fereastra libera, sa mai facem schimb de impresii.

30+ cu Diana

AMR 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Pucca felicitari pentru bebe grasunel! Mai stai un pic cumintica cum ti-a spus doctora si o sa fie ok!

Ioana ai nota 20 pentru moralul ridicat de care dai dovada!Asa te vrem! Poate se ia si la alte randunici care sunt mai cu frica-n san...

Ali cam mult 2kg/sapt , dar lasa ca le dai tu jos! Eu nu m-am mai urcat pe cantar si nici nu indraznesc. Se pun kilele astea asa fara sa ne dam seama. Oricum , ma bucur ca, fata de prima sarcina la care am luat 22kg, acum am vreo 8-9 in plus. Refuz categoric sa cred ca mai iau 13kg in 2 luni...in nici un caz!

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol30+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Eu deja am ajuns la 65,5 kg!!! Un kg in plus fata de saptamana trecuta. Cred ca imediat ajung si eu la etapa cand nu o sa ma mai cantaresc.

30+ cu Diana

AMR 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

HA-HA.. V-am capiat....
M-am smiorcait ca un copil si gata reactziile.
Nu era musai sa va si placa ce am luat eu, dar ma miram..credeam ca nu a vazut nimeni ca am noutatzi.
Va pup.. Gata, acu' ma simt mai bine...ca m-ati bagat si ep mine in "zeama"

Kitzy, cu placere. Ma bucur ac te-am putut ajuta. M-am temi\ut ca poate nu am explicat chiar ok, dar nu stiam altfel...

Si eu sper ce la urmatoarea sarcina sa fiu mai intzeleapta ca acum am luta deja 20 kg... Din fericire nu m-am umflat la fatza si la maini..dar am pus pe burtica (asta e ok, ca-s tare mandra de ea ) fund si pe coapse..oho....(am pus si o poza mai recenta la "vine bebe"; e facuta vineri dimineatza).

Elara34+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Zoze cum te mai simti???
Mai fetelor da' unde sunte-ti???
Hai ca eu am mai venit cu o portie de papa langa mine parca nu ma pot abtine..
maaaamaaaa ma uit acum pe geam si plouaaaaaa tareee parca ar fi o furtuna de ploaie...si un vantttt.... se intampla ceva cu vremea asta...

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina32+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-8 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

of, fetelor, kg astea...nu am nimic incurajator sa va spun...doar ca de aici in colo va fii si mai rau....nu vreau sa va demoralizez, dar de acum in colo bb creste cu adevarat...adica ia in greutate cu adevarat...lasati ca se pierd ele cu noptile nedormite de apoi... si-mi pare rau daca v-am dat cu firma in cap...eu aveam 13kg luate ultima data la dr...tot inainte...D-zeu cu mila!

Naty, nu cred ca trebuie sa-ti mai zic si eu ca Iulia simte fiecare traire sufleteasca a ta. Macar pt. ea fii optimista...chiar daca nu ai chef de altele...

Pidana...eco morfologica intre 32 si 34 sapt. e importanta, nu doar dopler. La aceasta eco se vede cel mai bine daca bb creste bine in burtica.

Si fetelor care se ingrijoreaza..nici eu nu l-am mai vazut pe bb meu de la eco de 32...mi-e tare dor sa-i vad mutritza, noroc ca e miscacios tare si-l simt bineee de tot. Sper ca inainte de cezariana sa faca o eco...sa vada unde e, cum e asezat...etc.

Sunt bucuroasa ca am reusit sa ma fac la fofo singura si fara oglinda. Mama ce realizare!

Acu' ca tot v-am vizionat camerele care de care mai frumoase, cu norisori, culori calde...superbe, ce mai?!...hainutze, copilasi si etc...trebe sa ma laud si eu, ca si eu sunt cioara...convinsa:
http://good-times.webshots.com/album/562543274eiYvAc

Zozelici, stela si celelalte fete consemnate la pat din cauza de contractii uracioase

Mai vin! Si de ciuda!

PS. Vroiam sa va intreb fetelor, dar voi de ce vreti sa va mulgeti cu pompa? In afara de faptul ca vreti sa aveti ce sa-i dati la bb cand trebuie sa plecati de acasa...asta am inteles...i-mi explica si mie cineva, ca IO nu intzeleg!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Kitzy, tu ai acum 65,5 kg???
Eu am plecat de la 64 si acum am 84...

Elara34+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bine ati venit pe lume, pui dragi Vladut si Robert!!! Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata lina si senina! Si mamicile voastre sa se refaca repejor si sa aiba muuult mult laptic!!!

Olga 37+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Elara acuma depinde si de inaltime.

30+ cu Diana

AMR 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

Fetelor, nu stiu ce sa cred dar am dureri in partea de jos si nici sa stau intr-un loc nu am stare daca ma plimb e mai bine.Sper sa o apuc ori la stanga ori la dreapta ca deacum e cam mult deja de 5 zile aceleas dureri, umblu si eu prin casa si topai de una singura.
va pupacim si daca ne dati voie ne schimbam de azi semnatura in 38 saptamani CE FERICITI SUNTEM.

37 SAPTAMANI CE PUTIN PANA LA INTALNIREA CU IULIAN

Mergi la inceput