Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(102)
Raspunsuri - Pagina 12
nicol_conte spune:
Ooooo....poate ne spui si noua pe unde ai umblat Olgutik?
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol
30+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
elara spune:
Eu o cumpar pentru urmatoarele posibile situatii:
- daca nu imi pot desfunda canalele
- daca trebuie musai sa plec si sa las laptic pentru bebelina
- daca (Doamne, Fereste) fac vreun tratament care nu-mi permite sa alaptez o perioada
- si daca(Doamne, Fereste) simt ca se inflameaza sanii si trebuie sa ii golesc si bebe e satul
Eu cam astea am auzit ca ar fi situatiile posibile care sa necesite sa ne mulgem. Se poate face si fara pompitza dar eu cred ca e mult mai usor cu.
Elara
34+
vine
Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
nicol_conte spune:
Mussara eu iti dau voie sa schimbi semnatura....Poate vrea bebe sa iasa de te doare burtik...
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol
30+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
Olgutzika spune:
Iertare pentru absenta de ieri, am lasat Radul la aparate
! Si astazi am fost la control, am venit acum o ora, si de atunci incerc sa ma pun la curent cu ce ati mai facut. Ma bucur ca sunteti bine sanatoase!!! Zoze, sunt alaturi de tine, stai cumintica la patut, la mine s-au vazut roadele, sa stii! La fel Stela, Pucca, Sovi...rabdare!
Deci: LUNI, 25 FEBRUARIE, NASC!!! Deci cine mestereste listuta, sa ma treaca si pe mine langa Clau
, ca tot au fetele noastre cercei din aur alb
!
Pap, si revin!
Va pup pe toate!!!
Olga
37+ cu
Ioana-Sofia
mami_papatot spune:
asadar, din citite si aduceri aminte...
ciorica delphinas ... matale te laudai cu flacaii vizibili sau cu camaruta lui bebe invizibil... (so far)...ca baietii sportivi i-am vazut si placut, doar ca ma asteptam sa fii si tu in ton cu laudatul...cu camarutza...ce-mi place ciorica, asa o alint pe sora-mea ca se bornzeaza la foc automat, nu tu inrosit, nu tu nimic...
elara, m-a topit costumasul cu baloane...le-am vazut eu pe toate si sunt mumosite, dar asta e mortal...
pucca, felicitari pentru controleala si bebe sanatos...
olgutza, strangem pumnii pentru luni...se pare ca nu ramane doar clau singurica...
naty, probabil ca nu vom mai sporovai la fel de mult (cel putin pe mine ma asteapta o perioada de cosmar peste vara si sunt constienta)...dar tot vom mai intra la povestioare...pompita de la primii pasi nu mi se patre scumpa la 1 mil...e ok...eu ma uitasem de cea de la nuk care era 3 mil...
ursuleat-o, parca tu erai cu capul in norisori pufosi, sau fac incurcaleli? fain tavan va avea bebe...
ma duc acus sa mai trebaluiesc, ciorbitza e pe foc, florinel e in cora, eu nu ma mai bag ca mi-e greu sa sad in picere...si vreau sa mai fac si o lecutza de ordinica...aoleu, am uitat de piure...fug!
Doar 8 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
mami_papatot
+32 Honey Bunny
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
hagiyannis spune:
Fetelor, randunoiu meu a luat-o pe ulei de tot.. mi-a dat 3 telefoane cum k ar trebui sa luam si noi carucior de acum.. cu landou.. cu nu stiu ce.. k el nu vrea sa cumpere atunci cu soru-mea sau cu altcineva.. k sa ma uit pe net.. k sa va intreb pe voi.. k.. a inebunit!!!

De cand i-a zis doctora k pot sa nasc oricand.. nu pot sa mai scot nici un oftat.. gata.. k face apoplexie !!! saracu'!
Deci, ce carucior ma sfatuiti sa iau.. Am vazut intr-un magazin in vremurile mele bune de prin septembrie cand umblam k o albinuta peste tot.. un carucior care avea si un landou pe care il scoteam si puteam sa duc bb in casa k un cos.. si care se putea modificaa mai taarziu sa se faca sport si sa stea bb si mai mare in fundulet... Nu mai stiu insa unde si de la cine era.
Exista nu..? k sa nu i-au 10 carucioare in fct de varsta.. 0luni..5 luni..2 ani
Aceeasi problema si cu scaunul pt masina.. exista sa poata fi modificat incat sa nu cumperi mai multe.. ?
Sfaturi..!! sfaturi!!
Mary 34s si 2zile (Doamne Ajuta sa stea bb cat mai mult in burtik!!!)
RalucasS spune:
Buna seara, buna seara
Am ratat cafeluta de dimineata pe crenguta, din cauza ca dimineata a intrat sotul la calculator si apoi ne-au luat curentul pana dupa amiaza, apoi am dormit un pic...si de abia acum reusesc sa stau un pic la calculator. Profit de faptul ca e sotul plecat cu catelul afara, ca altfel nu am loc de el.
Vreau sa ii urez si eu 

Bun venit pe lume Robert !!!

Fug sa citesc din urma si sper sa revin mai pe seara. Va pup!!
36+
Lucas
kitzy spune:
Pai sunt carucioare intre 0-3ani, se poate modifica spatarul in 3 sau 4 pozitii, de la complet culcat la sezand, dar din pacate is cam grele. Si eu caut asa ceva, dar pana in 8 kg, nu mai mult si am si gasit ceva la baby care, dar inca nu-s hotarata la el. Cred ca mai mergem weekendul asta in Polus sa ne mai uitam, ca am fost data trecuta, dar am venit acasa cu patut, acuma sper sa venim cu carucior.
30+ cu
Diana
AMR 10 saptamani!!!
clauclau spune:
Oauuuu Olgutz, nastem amandoua luni!!!!!! M-a luat cu emotii!!!!
POZE
CLAU
38 + cu
Rebecca
AMR 6 ZILE!!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

IULIAN