Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(102)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Clau, ai avut dreptate, nici mie nu-mi vine sa cred ca m-am relaxat si sunt nerabdatoare sa imi cunosc minunea!!

Mary, sa nu iei carucior Baby care!! Sunt destul de scumpe pt calitatea pe care o au. Nu merita! Sunt grele si se rup foarte usor!! Plus ca nu sunt atat de usor de manevrat!!

Ioana
39+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Elara, iar suntem pe aceeasi lungime de unda... Si eu am un ghimpe impotriva lu Barbie

Elara, cat de bine pari a ti le aranja toate inainte de nastere. Mie asa imi da impresia. Super lucrusoarele de bb. Si iti sade bine asa rotunjica...

Pucca, de-a dreptul excelente vestile cu care ai venit de la bb control! Brava, tine-o tot asa!

Adriuta, ce de lucruri utile ne inveti tu

AliBia, cred ca s-a strecurat undeva o eroare cu kilele!

Hai Ioana!! tine-o tot asa cu moralul, si sa dea domnul sa ne vestesti si tu o nastere de vis!

Delfinuta mancai-ar mama de skiori!! uite asa vreau si eu sa ii vad pe randunoiu si Sasha!
Despre pompa... cred ca n-a zis nimeni ca vrea musai sa o foloseasca. Dar exista mari sanse sa fie utila in cateva cazuri. Eu daca nu primeam, cred ca tot imi luam una ieftina si buna, sa fie acolo, sa nu alergam dupa ea.

Mussara, felicitari de 38 sapt. Nu stiu daca sa iti urez "la mai multe"... Mai bine iti urez pace interioara si nastere usoara.

Olgutz si Clau, va doresc un 25 Februarie ca la carte, bebei sanatosi, si sa va refaceti repede!!

Naty, si eu cred ca se vor rari mesajele cand vom fi cu bebeii in brate. Ma apuca deja nostalgia!

Apropos de contractii si alte atacuri de panica si depresii, mai subliniez odata ca e luna plina, cu efect cam pana maine! Si asta influenteaza.

sovi 30+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

si pe toate.
Ali,nici eu nu am auzit de dr no name la care te-a trimis dr ta,dar,parerea mea e sa mergi la el avand recomandarea din partea ei,pt ca in general toti medicii din Giul sunt f buni,dar dc vrei,poti incerca la dr Cristescu,dar sigur e plin de paciente din ce-l stiu eu,insa nu te costa sa-l intrebi.Eventual spui ca ti-a fost recomandat de dr ta.Mai zic sa mergi fugutza sa-i cauti si sa intri in evidenta unuia din ei, sa fie timp sa te bage putin la cap,fiindca altfel sunt tratate fetele care ajung pt nastere si au un dr al lor si altfel necunoscutele.
Natycule,apasat.Si de-aceea am insistat cu marea problema de azi care putea sa ma coste,ca sa arat rautatea enorma ce poate exista,vazand doar ca erau paturi libere.Si nu eram vreo necunoscuta pe acolo venita tam-nesam.Plus ca,odata,am fost si draguta cu ea si ma stia prea bine..De invatat!Mdea..asta e..si FII BARBATA CA ESTI PE CALEA BUNA!!
Giani,te asteptam cu drag sa ne pove amintirile tale..
olgutziksa fie intr-un ceas bun!!
Puca,felicitari pt vestile bune!Felicitari mussara

Stela 30+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ioana, o sa incep si eu galeria acum pentru tine ca deja e seara, nu mai e mult pana maine. Sa ai o nastere super usoara si sa ne dai repede vesti, nu ne lasa prea mult cu ochii in soare! Moralul e bun asa ca nu-mi fac griji in privinta ta!

HAI IOANA, HAI IOANA

Sovi, multumesc tare mult!

Delphin, foarte frumosi randunoii tai pe partie! Le sta tare bine impreuna!

POZE

CLAU 38 + cu Rebecca

AMR 6 ZILE!!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Fetelor,eu am o intrebare vis a vis de biberoane.As vrea sa iau si de sticla de la Chicco si de la Nuk de plastic cu tetina din silicon.Problema este ca in poza pe net,eu le vad negradate si stiu ca treb neaparat gradate.Oare nu se vede gradatia in poze sau chiar nu sunt gradate?Cine ma ajuta?Va arat:
http://www. beb elusul tau. ro/detalii.php?cod=CH619
http://www. beb elusul tau. ro/detalii.php?cod=NU238

Ma,fetelor,tot aud pareri pro-contra despre pompitza.Pe mine ma bate gandul urmator:sa fiu pregatita la spital cu pompita http://www. beb elusul tau. ro/detalii.php?cod=CH172 care banuiesc ca actioneaza putin si e f ieftina si dc e nevoie dupa,probl ceva,sa o iau pe cea electrica indicata de Naty,ca stie ea ce zice.Nu ar avea sens sa dau milioane pe un asa produs,ca dau pe altele destul.Ideea e sa fie ceva de ajutat intr-un caz,nu?Si nu mai zic,ca sormea a nascut dupa Revolutie cand nema pe piata produse gen pompa,sterilizator,si-i facuse randunoiul ei un mecanism improvizat de mulgere ca avea probl.Si dc ea a reusit cu un mecanism improvizat,eu de ce n-as reusi cu o pompa ieftina de pe piata,nefiind necesar sa arunc bani pe firme maretze??
Spuneti si voi ce parere aveti,pls..

Stela 30+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hagiyannis spune:

Ok, Ioana, no baby care!

Atunci ce ma sfatuiesti.. ma uitai si io pe net si vad tot felul.. mi se pare dificil sa-l cumpar fara sa vad io.. sa pun io mana.
De la 0 la 3 sni.. in regula.. vreau ceva de calitate.. sa nu ma rupa de bani da nici de shele!!!

Of of mai mai.. vine randunoiu acas'.. si ma gaseste fara teme facute..!!! randunoi care a mai dat 3 telefoane si i-a sunat pe unii de pe niste site-uri k nu intelegea dimensiunile.. sa vada daca incape in masina etc.. ii capiaza pe toti.. help

Mary 34s si 2zile (Doamne Ajuta sa stea bb cat mai mult in burtik!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Sovi, aste era mai, de data asta nu mi-am dat seama, E LUNA PLINA!!!!Intotdeauna ma da peste cap, luna asta m-a luat pe nepregatite, macar acuma stiu care-i treaba!!!

Elara, si eu am vazut toate pozicile inca o data, imi plac hainutele, si vad ca am luat aceeasi Carte a bebelusului!!!

Mussara, si eu imi schimb semnatura in seara asta, wow, ce putin mai este.Ai grija de tine!!!

Olgutz, ai data???????????????????WOW!!!!!Cum asa de repede????Nu ne povestesti??

Livi +37Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

MI-AM SCHIMBAT SEMNATURA,DAAAA???????

Livi +38Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ehei papacico...Ma laud si eu cu ce am...camera special bb nu am, caci nu are rost sa ma apuc de amenajat aici si acum...va avea in Africa.
Zisei ca amenajez "apartamentele" mama si copilul in camera de oaspeti...adica am pus cosuletul acolo si o saltelutza de infasat, plus un dulapior pe rotile cu toate cosmeticalele bb + o comoda special hainutze bb. In camera se mai afla un pat dublu, pe mijloc si 2 noptiere caci la origine era camera de oaspeti, nu? Voila...cand termin de aranjat tot, trantesc si eu o poza.... Eu nici bagajul de spital nu l-am facut..rad prietenele de mine...am timp...zic IO!

Olgutico...m-ai luat! Curaj maica pt. 25! Uf!

'Teles acu' de ge va trebe voua pompita...
toate fetele care mi-au laudat flacaii!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mersi, mersi de incurajari!! O sa va tin la curent pas cu pas... cand pot sa trimit mesaje.

Mary, eu te sfatuiesc sa iei un carucior care se strange tip umbrela si se lasa pe spate aproape complet... O sa-l folosesti cu brio... Eu una am optat pt un carut cu 3 roti gonflabile (e in albumul meu), dar nu stiu daca am facut f bine, pt ca roata din fata e fixa. O sa vedem cum ma descurc. Am vazut prin oras si mamicile par multumite... Ce sa fac daca mi s-a pus pata pe el??!! Oricum, daca nu-l luat pe-asta luam un Chicco CT 04 la 500 RON. Sunt f bune. www.bebeplanet.ro/index.php?page=shop.product_details&flypage=&product_id=969&option_com=virtuemart&Itemid=26&vmcchk=1" target="_blank">uite
Simo parca a luat CT 02 cu cosulet la 870 RON. Cele de la Graco sunt f bune, dar parca sunt si mai scumpe...

Ioana
39+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput