Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(102)
Raspunsuri - Pagina 14
gudinde spune:
Naty
,
Cred ca iti e tare greu sa faci naveta la spital dar TREBUIE sa fi tare: pt Iulia. Dar in acelasi timp trebuie sa ai grija si de tine. Cum mai stai cu tensiunea?
Sa sti ca atunci cand esti trista poti sa vi sa si urli, sa-ti versi amarul. In fond a fi un punct de sprijin si un umar pe care se poate plange este la fel de important ca si impartirea vestilor bune si a bucuriilor. Si cu siguranta toate randunicile de pe aici reprezinta un umar foarte solid.
Numeioana
Relaaaaaaax. Ti-am mai spus: doctorita ta este un medic cu putere in Elias. Va avea grija de tine si va asigura pacientelor ei tot ce trebuie.
natynic spune:
FANTOMITZA DIN GIULESTI, REPORTER SPECIAL, TRANSMITE IN EXCLUSIVITATE PENTRU RANDUNICI:
AM VAZUT-O PE ROXANA!
A avut intr-adevar o nastere super-usoara chiar daca travaliul a fost lung, numai ca pana la dilatatie 5 cand a primit epidurala n-a durut-o rau, apoi n-a mai simtit nimic si deodata, ca sa o citez exact, a simtit ca iese din ea un "baton de ciocolata", i-a zis moasei care a confirmat ca e copilul si din 3 impingeri...a iesit Robert!! O durea rau epiziotomia acum, desi luase saraca 3 Diclofenac si era f obosita caci nu putuse dormi (si cum bine va amintiti, ea era insomniaca-sefa si inainte) plus ca azi primise o mie de vizite. bebe Robert era bine, a papat si...maine ii da drumul acasa!! Una peste alta, cu toata oboseala era multumita si nu se plangea, e o fata tare curajoasa si puternica.
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
nicol_conte spune:
Olkgutik - da stiu ca ti-ai motivat bre absenta....ai venit cu data concreta, ce mai...doar nu era s-o lasi singura pe Clau...bafta si nastere usoara iti doresc de pe acum!
Ioana bagajul tau e gata? La ce ora pleci maine spre capitala?
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol
30+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
numeioana spune:
Multumim Naty, corespondent special la Giulesti!!
Bravo, Roxa!!!!!!! Supeeeer! Imi doresc o nastere ca a ta!!![]()
Nicol, pe la 6.30 cred ca plecam. Bagajul e pregatit de 2 saptamani
, dar abia de cateva zile ma simt si eu pregatita...
Andreea, sunt relaxata... E f important si ce spui tu...dar si ca doctorita mea e un medic excelent si un om f bun!! Nu??![]()
Ioana
39+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Ali_bia spune:
NATY multumim pentru vesti..,ce ne-am face fara tine
, ma bucur ca a avut o nastere usoara si imi pare rau ca o doare epiziotomia....de asta mi-e frica mie

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
32+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-8 Saptamani pana la 
natynic spune:
Asaa...in al doilea rand: printesa mea cu nume imperial fusese mutata in alt incubator, fiindca, deh...acum e mai bine, nu-i mai trebuia ala sofisticat...Papa si Prenan care e mai bogat caloric si se asteapta acum sa ia un pic mai repede in greutate-dar eu pana sambata nu mai intreb cat are! Siii...yupiii...m-am rugat frumos de asistenta si mi-a dat-o in brate vreo 2 minute. In brate nu m-a bagat ea prea tare in seama dar, desigur, dupa ce mi-a pus-o la loc ma cauta cu ochisorii mari, foarte nedumerita cum de am lasat-o...cochetarii de dama de pe acum! se lasa greu...![]()
Mary, cu caruciorul am si eu aceeasi veche si inca nerezolvata problema...noroc ca eu n-o voi putea scoate prea curnad pe Iulia afara...dar cand va veni acasa nici sa bantui n-o sa mai pot! Ieri in Carrefour am pus mana pe absolut toate carucioarele, toate tipurile si...m-am ingrozit imaginandu-ma cu oricare pe scari 2 etaje...serios, nu stiu ce ma fac! O invat sa mearga pe scari! ![]()
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
nicol_conte spune:
Naty -reporterul nostru special la fata locului- multumim pentru vesti!
Roxana felicitari inca o data pt nasterea usoara pe care ai avut-o! Te asteptam pe crenguta sa ne povestesti mai multe! Si neaparat poze cu bebe Robert! 
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol
30+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
bubu05 spune:
Am ajuns si eu in sfarsit acasa...am stat sa citesc ce-ati scris mai intai!
Bebe e un scumpic, are 1700g, 148 bpm, sta cu capul in jos si cu fundul pe ficatul meu
Se juca cu cordonul ombilical, i-am vazut falcutele si barbita pufoasa! Celelalte masuratori sunt bune, nu mi-a mai detaliat, dr. a zis doar ca e totul bine, si placenta si col. Acum, faza nasoala e ca am un streptococ, mama lui...si mi-a dat ampicilina 7 zile
Anemie a zis ca n-am, valorile putin mai mici ale calciului si fierului cica asa ar fi in sarcina, mai mici, si mi-a zis sa iau Materna in continuare.
Am asteptat tare mult...2 ore jumate...am papat in masina, s-a dus sotul sa cumpere niste senvisuri ca lesinam...
M-a obosit drumul asta, bebica s-a ghemuit acum pe dreapta si ma "strange" tare.
Naty, ma bucur mult ca ai fost la Roxana, n-am mai apucat sa-i trimit azi nici un sms...
Ursulica, am vazut pozele cu camera, e f. frumoasa!
Clau si Olgutza, abia astept galeria de luni! Sa-i puneti pe randunoi sa o sms-uiasca pe Zozelina, ca voi o sa va poate va reveniti mai greu din anestezie.
Ioana, iti tin pumnii pt. maine!
Delphin, am vazut pozici frumoase de la munte! Si ce experienta nasoala cu dr. ala tembel! sa chinuie baiatul...
Elara, am vazut si eu burticuta!
Steluta, nasoala faza cu asteptarea...stai cumintica sa treaca afurisitele de contractii.
Nu mai stiu cui vroiam sa mai raspund...sunt cheauna...
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
clauclau spune:
Naty, ce frumos ca ai tinut-o pe Iulia in brate, cred ca ai fost tare emotionata!!!! Normal ca nu i-a convenit sa o lasi din brate apoi..., le place asa de mult la mami in siguranta! De-acum o sa o tii in fiecare zi asa si probabil din ce in ce mai mult!
Bravo mamico, e o mare realizare! 

Si multumim pentru vesti bune de Roxana! Ma bucur pentru nasterea ei usoara ca tare s-a chinuit spre sfarsitul sarcinii..., o dureau toate ! Si-a scos parleala cu o nastere usoara! 

POZE
CLAU
38 + cu
Rebecca
AMR 6 ZILE!!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
zozela spune:

Off..Ce rau imi pare ca n-am putut sta si eu cu voi la ciripit!
Am citit repede,repede-dar nu pot sta sa fac si eu scrisorele..
Pupici tuturor celor care isi fac griji pentru noi!!
Am vazut si eu pozici frumoase
,am trecut-o in listuta pe Olgutza
,am vazut ca vb. de carut-Ioana-noi am luat Hauck-ul cu 3 roti si roata din fata e mobila,dar se poate si-fixa..La tine nu-i la fel?!Al nostru are deasupra rotii-un fel de capsula pe care o rotesti..Stai ca-i fac o pozica sa vezi..Poate aveti si voi la fel
O s-o pun pe ultima pagina a albumului cu camera lui BB.
Va pupacesc pe toate si..fug in pat ca am burta piatra deja!
Hai Ioana!!
Ela..
in 35+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos-Camera mogaldetei