Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(102)
Raspunsuri - Pagina 15
natynic spune:
Olgutzika, felicitari pentru data! Sa-ti dea Dumnezeu o peshtoaica frumoasa, desteapta si descurcareata in viata (asa-s Pestii mai ales femei).
La Ikea (eu nu fusesem niciodata) multe chestii practice, n-am cumparat nimic ca ma gandesc ca trebuie sa iau si randunoiul, ca ii place sau nu, dar sa nu zica dupa aia ca am facut de capul meu. Patuturi-slaba miscare, nu mi-a placut nimic in mod special, cred ca ramanem la patul oferit de colega mea; lenjerii in schimb sunt superbe (Stela, apropo, dar nu iti poti trimite vreo sora in loc de randunoi la cumparaturi?
). In plus ma obseda sa caut ceva de depozitat fleacurile din baie care zac peste tot si, normal, se vor inmulti exponential cand vine Iulia si am gasit o chestie ingusta si inalta (dulap adica) f misto si potrivit la baita mea minuscula.
De pe net tot ce am comandat, vorba lui Mami parca, degeaba, n-au nimic pe stoc, etc. Cred ca randunicile (si inaintea lor Zuzele) au epuizat toate stocurile si io acu nu mai gasesc nimic
. Ei, dar timp mai e din pacate/fericire.
Nu sunt pesimista, fetelor, nu cred ca-i transmit Iuliei ceva rau. Dar...va puteti pune o clipa in locul meu?...Roxana mi-a vazut ochii, a inteles. ma tin tare nu de ochii lumii ci de ochii...mei proprii. ca ce altceva pot face?!
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
ancadragoman spune:
Zoze ce ai mama?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
Olgutzika spune:
I'm back
!
Saru'manushitzele dumneavoastra, tuturor, pentru cuvintele frumoase! Deci: pe 25 as avea dupa UM 38s si 4 zile, iar dupa dezvoltarea copilei 39s si 3 zile...asa ca nu provocam norocul si ma intalnesc cu fii-mea luni la ora 10:00, se pare. Asta este iegzplicatia pentru care nu stau la rand ( Iertare, Delph! Iertare, Livi ). Nu credeam cand citeam ca te apuca seninatatea in preajma nasterii, dar sunt atat de "serenity now"
!
Vaz discutii de pompe si carucioare: eu am luat de la Baby Expo tot ce tine de biberonarie, pompa, sterilizator, de la Avent. Nu mai stiu cat am dat pe fiecare in parte ( am scris la un moment dat cat... ), dar am facut la fiecare in parte economii substantiale. Dat fiind ca BE se amana anul asta, nu stiu care mai e afacerea...Luat-am Avent tot la recomandarea mamicilor din jurul meu ( Elara, si eu stiam argumentul dat de tine ), dar si pe principiul ca-s "prea saraca sa imi iau lucruri ieftine". Nu contest functionalitatea altor marci, ca habar nu o am pe a Aventului, dar mizez pe el si pe pretul care sper sa imi justifice calitatea
.
Carucior: eu sunt MARE fan Graco! Mary, vezi si aici: http://www.clip-trade.ro/store/index.php?action=ViewGroups&grp=401&brid=2 . Sunt si scumpe, si mai ieftine, mai grele sau mai usoare, depinde mult de ce va doriti...E o varianta f buna la pret si acel Chicco CT02- caruciorul cu scaunel! Sfatul meu: cititi cat de multe caracteristici puteti, la diverse marci, faceti o listuta cu ce va doriti sa aiba caruciorul vostru, o plaja de preturi, si incepeti cercetarea!
Ioana, incepem galeria sau nu?
Olga
37+ cu
Ioana-Sofia
clauclau spune:
Bubule, bravo pentru rezultatele frumoase de la eco!
Ma bucur tare! 

Sigur o sa dam repede mesaje ca avem rahi anestezie si nu dormim! Si stim de randunelele care asteapta vesti de la noi, nu putem sa va lasam sa asteptati prea mult!!! Doar sunteti insarcinate, nu va putem supara cu nimic, n-avem voie! ![]()
![]()
Hai, odihneste-te putin acum, cred ca ai avut o zi obositoare!
Nicol, 

POZE
CLAU
38 + cu
Rebecca
AMR 6 ZILE!!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
numeioana spune:
Nu, Zoze, roata mea e fixa. Stiu ce spui tu...dar nu e asa...
Uite aici carutul frumos pt fetite firecracker http://www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4010027&brid=2 E cel cu roz.
Olgutz, mai stai pana maine!![]()
Naty, ma bucur ca ai tinut-o pe Iulia in brate!! Suupeeer!!
Ioana
39+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Olgutzika spune:
Bubule, sa traiasca bebe
! Cum fu intalnirea dupa 6 saptamani? La fel de emotionanta? Cumplit de aglomerat la Tutu, stiu...
Naty, a trecut la meniuri alese Domnita Iulia
! Si uite asa, progres dupa progres, timpul trece, ea creste, si te trezesti cum cari carutul pe scari
. Pup Iulia papacioasa si mami curajoasa
!
Mai copii, mesaje dam, o stresam pe Zoze, ca tot e consemnata la pat
. Eu anunt mai multe randunici, pentru orice eventualitate, si am si antrenat tatal copilului in privinta postarii pe forum
! E pregatit, am toata increderea
!
Nu mai stiu ce cui mai vroiam sa raspunz....Nicol
!
Olga
37+ cu
Ioana-Sofia
natynic spune:
Clau, sa stii ca nu numai insarcinatele, dar si lauzele au dreptul sa capete vesti repede!! 
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Olgutzika spune:
Naty, eu de la Ikea am luat salteaua, doua lenjerii si cearsafuri de frotir asortate ( sunt doua la pachet ), saltelutza de infasat ( numai buna de pus peste masa mea de infasat ), un soi de aleza...si trei paturici, doua prosoape cu caciula
si parca atat...Spalate toate, culorile intacte, materialele ca noi!!! Deci pret-calitate BETON!!!!
Radu: si de botoshei si de alea-alea ai zis
? Raspuns: nu, ca suntem la capitolul IKEA
!
Deci va trebui sa fac poze dupa bocancii si sosetele "fluffy-bunny-feet" cumparati de el de la frantuji pentru fii-sa
, ca nu se mai poate!
Olga
37+ cu
Ioana-Sofia
zozela spune:
Maai ce stres?!!
De cand cu Butucica-nici la wc numai merg fara telefon!!
Ela..
in 35+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos-Camera mogaldetei
numeioana spune:
Olgutz, trebuie, trebuie!!!
Baga poze!
Ioana
39+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.