Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(102)
Raspunsuri - Pagina 16
delphin spune:
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/transport-carucioare-c-50_51.html
pozici
bb2
burticutza
numeioana spune:
Olgutz, trebuie, trebuie!!!
Baga poze!
Ioana
39+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mstela spune:
HIHI..traiasca micul Robert!
i corespondentului postului "Randunici"la Giulesti!!
Yupii..deja Iulia nu mai poate dupa mamica ei si zice in sinea ei:"Gata cu joaca.Ia,sa incerc eu sa mananc bine sa plec repede acasa,sa simta mami si tati ca au acum 3 guri in casa..sa scap o data de astia din spital!"
Bubule,felicitari pt grasan!
Natycule,ms pt insusirile de la Pestoaice!!Asa e bre!!
Olgutzikvezi ca se naste si de ziua mea!!

![]()
Si Naty,am 3 surori,dar,degeaba ca numai de alergat prin magazine n-au ele chef si timp!Asa ca...nu insist.
Vezi ca dau un PM.
Si: HAI IOANA!!!!!!!

Stela
30+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
hagiyannis spune:
Tot la capitolul carucior..
Le-am vazut pe cele de la Graco pentru 0-3 ani care se preteaza la nou nascuti cu pozitie orizontala.. intrebare: TREBUIE SA IAU SI COSULET/LANDOU SEPARAT? Nu are cum sa stea bb acolo fara landou???
merge orice landou la orice carucior daca sunt marci diferite adica?
k sa stiu daca iau unul care are deja sau le cumpar separat.. sau care e faza?
Mary 34s si 2zile (Doamne Ajuta sa stea bb cat mai mult in burtik!!!)
bubu05 spune:
Clausi Olgutz, multumesc! Am uitat sa zic ca cica e dezvoltat cu o saptamana in avans
, DPN 20 aprilie
, deoamdata. Mai, fix si exact UM-ul !!! ce chestie!
Sunt cam morcovita din cauza streptococului, Tutu facea misto de mine, "ee, e un crocodil, ce sa fie!
", insa a zis sa scapam de el sa nu rupa membranele.
Naty, ce frumos ca ai tinut iubita in brate! Cred ca nu mai puteai de dragul ei!
Am si eu o surpriza
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
clauclau spune:
Naty, iertare mamica scumpa 
! Sigur ca vestile sunt pentru toata crenguta noastra inimoasa!
Bubu, lasa ca omorati voi streptococul ala, nu-ti fa atatea griji din cauza lui. 

POZE
CLAU
38 + cu
Rebecca
AMR 6 ZILE!!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
Simo27 spune:

IOANA
,NASTERE USOARA!
Simo,mamica lui DAVID,
,
38+ cu SAMUEL
AMR 13 ZILE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
lyvy spune:
Naty, cred ca a fost super senzatia cand ai tinut-o pe Iulia in brate, sigur a simtit ca e mama.
Ce bine ca am aflat vesti de la Roxana, ce norocoasa a fost cu nasterea, Doamne ajuta sa ne fie si noua la fel!!!
Oana, am vazut poza noua cu burtica, frumoasa este!!
Ma duc sa ma lupt cu luna plina!!!!Mai vorbim maine!!

HAI, IOANA,NASTERE USOARA, BEBE SANATOS, HAI IOANA!!!!

Livi
+38
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
ccris_ccris spune:
randunici, da' unde ati fugit, ce facem, ajungem pe pagina 2?
Citesc din urma si revin.
Cristina
30+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community
Olgutzika spune:
Mary, eu nu am luat landou. E util in primele 6 luni, dar poate fi suplinit cu usurinta ca cosul de masina, care de asemenea poate fi utilizat de la 0 luni. Prefer sa scot copilul din casa/masina cu tot cu scaunel, mai ales daca doarme, si sa il montez peste carucior. Sistemul astea carut + scoica se numeste travel system ( poti da cautare pe google dupa de ex. "Graco travel system", daca vrei sa renunti la landou ).
Insa, daca vei gasi ceva ok la pret, care sa le includa pe toate trei ( Kya a cumparat ceva ce mi s-a parut misto, cu toate cele, inclusiv gentuta, incluse, la un pret foarte bun ), nu vad de ce nu ai lua si landou. Dar repet, nu te agata de el, eu zic ca e suficient carucior+scoica!
Pun pozele
!
Olga
37+ cu
Ioana-Sofia