Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(102)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Stelutule, un motiv in plus pentru tine sa ciocnesti un pahar cu apa si pentru noile sarbatorite de pe 25 !

Bubu, nu fii necajita! Si Luny il are, sufera cu antibioticul ala, dar...trebuie biruit, ce sa faci?!?

Am pus pozici cu incaltzarile caprei, cu fluffy-bunny-feet luate de pe sarma si necalcate ( sunt muuuuuuuuult mai haioase decat arata in poze, sunt supoer pufoase ) si cu jucariile ce vor atarna in carusel:

http://www.flickr.com/photos/olguselu/sets/72157603057075774/

Apropos, Kya, in cat timp ti-a venit caruciorul de la Quelle?

Olga 37+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Hai Ioana!!!

Zoze - uite ce la fac eu la contractii

NOAPTE BUNA STOL!

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol30+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bafta multa maine, Ioana! Da-ne si noua un semn de ce si cum s-a hotarat! Oricum, iti tin pumnii!

Olga 37+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mamaa,bubule,ce burta!!A mea e mititik tare pe langa a ta!
Olgutzik,cinstesc si eu cu bebeii nou veniti,ce sa fac,dc am ajuns ca ei..
Am vazut niste pozici dragalase...m-am topit dupa ghetutzele albe!
Fetelor,nu mi-a raspuns nicio randunik in leg cu bibele,si as face o comanda babana dar sunt in dilema.
Nici de pompa mica para de la chicco nu a zis careva ca merge vreun pic!
Ia,ca eu tot vb singura in continuare:
-cine ma indruma spre o cadita buna?
-produsele de la chicco sunt mai ieftine in magazinul lor decat pe site-urile unde se comanda:bebelusul,buburuza?Aveti idee?

Stela 30+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stelutza, ti-am raspuns la PM cu un PM!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna dragele mele!

iar am visat urat... si am o stare de kko.. asta e..

Honey ce putin mai ai... sa ai o nastere usoara!
mamaaa Adriutza si tu esti gata gata... si sa ma anunti si pe mine pls, cand e momentul!!
ariel bine ai revenit pe crengutza! si spor la ceteala!
Cami bv de bebe grasunel!
Ali esti o mamica fericita ca poti dormi
sefa de santier Nicol
da Mami.p ieri nu imi venea cuvantul in minte
Cristina f frumoase pozicile!
Delphin ce urata experienta la ORL.. bietul Seb.. uff... dar ce bine aratati pe partie! super!!
Ursuleata f dragutza camera!
Stela oofff ce peripetii ai avut si tu si bine ca bebe e bine!
Clau ce bine!! vesti de la Giani!! vine acasa in sfarsit!
Elara ce de chestiute ai si tu acolo pt bebelina!
pucca bravo pt bebe fara esarfa!
Olgutza ce veste ne-ai dat!! mai vine un puiutz pe lume luni!! yuppy!!
Naty super reportajul special din Giulesti!! ce ma bucur sa aud de Roxana! chiar ca nastere de vis, numai 3 impingeri si gata!
si ai tinut-o in brate pe Iulia.. ce nebunie! ce ma bucur pt tine! Doamne ajuta!

Bububv pt rezultatele de la eco!! si streptococul trebuie biruit! declar razboi streptococului!!
Olgutz ce dragutze sunt fluffy mici si ghetutzele...si toate de fapt

inchei aici, dar nu fara:

HAI IOANAA!!! sa ai parte de o nastere de vis!!

Diana Doamne ajuta!

Mihaela 35+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Azi am avut sonograma si l-am vazut pe prichindel! E un scump, tot cu caputul in jos sta si cu fundul in buricul meu, tot deschidea gurita si plimba manutele peste fatzuca. Si am ramas masca vazandu-l cum exerseaza respiratia!!! Habar nu aveam ca ei "respira" si in uter! Ma rog..nu aer, dar au aceleasi miscari ritmice ale sternului de parca ar respira! Am fost uluita, ce sa mai. Greutatea estimata este de 2,900 kg si ramane acelasi dpn: 16 martie.

Honey, Eu l-am vazut la 9 saptamani si 13 saptamani la cabinetul medicului, dar alea nu se pun la socoteala, au folosit un aparat in miniatura, inutil in cazul sarcinilor mai mari. Apoi am avut eco la 14 si la 19 saptamani, am avut Doppler la 29 saptamani ca sa verifice bine inimioara si fluxul sangelui si ultima a fost azi, la 36 saptamani. In total: 4 ecografii. Nu cred ca o sa mai am pana nasc, poate doar acolo la spital, cand ma internez.

Edit: Mihutza, , ce ne-am coordonat!

Vio 36+ Sean
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Stela..eu ti-as raspunde...dar chiar ca nu pot sa te ajut cu site-urile mai ieftine...caditza eu am luat de la Ikea...pompitza zic fetele ca de la primii pasi nu-i rea deloc...nici ca pretz....Iar la biberoane...eu sunt in cautare de bibe marca dodie cu valva anticolici si tot caut sa gasesc pretzul cel mai bun...solutia de sterilizat e defapt o pastilutza...cel putin asa e la mine...asa am luat eu. si nu mai fii supa.

BAFTA IOANA! Sa dea Domnu' sa fie bine si sa recuperezi repede!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Naty drag inca o data apasat!!
delph.

Stela 30+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Naty, multumim pentru vesti! Si felicitari pentru privilegiul pe care ti l-au acordat de a-ti tine odorul in brate! Ca maine o vei avea acasa... Tin'te tare, mami, ca mai ai putin!!

Bubu, ce frumos povestesti tu acolo de bebe! Pacat ca ai asteptat atat... Si eu cand am fost am stat 2 ore. Mi se pare inuman sa trebuiasca sa asteptam atat... Macar de ne-ar suna sa venim mai tarziu.

Olgutz, da stiu ca v-ati incaltat copila!! Mari frumuseti de lucrusoare!

Stela, eu la shopping lucrusoare de bb sunt paralela! Inca n-am luat nimic...

sovi 30+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput