Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(102)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Acum m-am gandit diseara sa ma apuc sa mut niste mobila prin casa, sa fiu sigura ca nasc maine Ce ziceti??

Neata (la mine) randunici. Acum m-am trezit, dupa 2 ore de somn .

IOANA.... parca ai fi...eu...la faza cu mutatul mobilei. Peste weekend, am tot mutat, ba una, la alta...incat, asa cred ca am ajuns sa scrutez si eu afurisitul de col si sa il fac sa se deschida un pic.
Ieri il intrebam pe sot daca mai avem ceva mobila de mutat...ca nah, poate merge.
In alta ordine de idei,
NASTERE USOARA maine, refacere rapida , un bebe sanatos, voios si papacios. Laptci pe saturate si... te-asteptam cu pozici.

Multumim frumos de aprecieri referitoare la camera lui bebe. Ieri am luat si 2 rafturi, sa le puna tati pe perete, pentru carticele si mutzunachi.... si am mai luat doua... chestii de colt.. mai sprijin cate ceva pe ele.

L-am rugat pe tati maine sa-si ia liber de la munca. Sa petrecem ziua impreuna. Sa inchidem/evitam calculatoarele, si sa ne facem un program, ceva impreuna... pana vine timpul de mers la spital.
Va fi ultima zi ...cand vom fi doar noi doi... ca familie. De Joi, cu voia lui Doamne-Doamne si profesionalismul medicilor, familia noastra se va mari.

Va pupic si... mai recuperez cu cititul... caci aveti tastarnita.... dar tare mult imi place.

bebe de Honey
Pozici de tot felu'

40+ sapt Andrew - John

Vali

AMR : Pana Joi,21 Februarie 2008 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Randunici dragi,va multumesc pt cuvintele voastre.Un pt fiecare in parte.Raportez niste urate de contractii,ca deh,era de asteptat dupa ce am trecut prin peripetii,stau cumintzik cu medicamentele si astept sa treaca.Sper sa ma fure intre timp Ene pe cal alb sa ies putin din .
Intr-adevar,important e ca bb e bine,dar am vrut sa va spun ce grozavii poti intalni in drumul tau si peste ce oameni dai cateodata,care mai sunt si femei,si te lasa sa mori in drum,neintinzandu-ti o mana..asta e.C'est la Roumanie.
Am uitat sa va zic -referitor la ceea ce discutam noi ieri-am intrebat dr de statul pe dreapta sau stg.Pe el nu-l intereseaza asta,nu recomanda pe spate,dc stau pe dreap cum pot eu,nu e probl.
teo,surioara de Vlad,tare draguta esti,ce cuvinte!
mamicule...m-ai spart cu lucrusoarele astea alese cu atata gust...
Chiar cred ca-i excelenta poezia ca imn al randunicilor ca ne reprezinta, chiar dc-i trista.
Naty,ma bucur tare pt tatal tau.Sanatate multa in continuare!
Ma bucur tare si pt tine ca te-ai mai recuperat si ai inceput si sa faci cumparaturi.
Naty,cum e treaba asta cu sol sterilizatoare?In ce se pune pt sterilizat?Si chiar nu necesita clatire?Despre asta vb? http://www. reclamamascata. ro/products/314-incalzitoare_si_sterilizatoare/389-chicco_solutie_de_sterilizat_biberoane_tetine.mbs ?
Ce cadita ai comandat?
Ariel,bine ai revenit "conectata".
Zozebaga medicament si tine-te tare!
Dana,dc dr ti-a cerut Dopler,Dopler sa fie doar.Dc vroia tot,cerea tot.Probabil vrea sa vada coeficientii aia de pe artere.
tot stolul si sa auzim doar de bine.

Stela 30+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hagiyannis, nu ne pui si noua niste poze cu dormitorul cel sexos?
Vreau si eu niste idei...

POZE

CLAU 38 + cu Rebecca

AMR 6 ZILE!!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Edit la solutia sterilizatoare: http://www. c hic b ebe. ro/products/314-incalzitoare_si_sterilizatoare/389-chicco_solutie_de_sterilizat_biberoane_tetine.mbs

Am vazut si o camera fantastica de ursuleatza si un vladutz haios si dragut in cos.

Stela 30+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali76 spune:

Buna mamici si burticute! Imi pare rau ca nu am mai intrat sa vorbim, dar sunt tare prinsa cu serviciul,cu scoala, in fine. Nu stiu daca ma mai tine-tI minte. Sunt in saptamana 33 si la eco mi s-a spus ca am prezentatie pelviana, adica bebeul sta cu funduletul la iesire. Nasol pt ca va trebui cezariana. Doctora mea, nu ma poate ajuta la nastere si m-a plasat la un doctor no name din Sp.Giulesti, pe nume MITRAN MIHAI. Eu nu am auzit de el, si tare mi-e frica sa nu pik pe mana nu stiu cui. Am citi si auzit despre un doctor f bun, CIPRIAN CRISTESCU, dar nu stiu daca ma primeste sau daca e de acord sa imi faca cezariana. Doctora mea are cabinet particular si colaboreaza cu Giulesti-ul. Am nevoie de un sfat de la voi. Sa merg la camera de garda sa il caut sau ce sa fac?
Va multumesc si astept sfaturile voastre!

Pup

ALI 76 + 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

M-am mai tolanit si eu ca se cerea (deci Cris, nu sunt asa viteaza)... Oricum, vitelul meu care tre sa se faca ciorba, cred ca are vo 100 de ani!

Delfinutz, m-a mirat sa aud asa o poveste cu orelist, venind din vestul civilizat. Mai ales ca stiu ca nici tu nu esti vo overprotective cu copilul tau si a reusit sa te oripileze si pe tine...

Stela, ce provocare si la tine sa beneficiezi de un control! Bine ca esti bine, pana la urma. Ce i-as trage una asistentei cotoroante

Varuna, asa, asa, ne aliniem frumos si stam la rand sa nastem, nu ne bagam in fata :) Pup si la Matei cel mumos!

Clau, sar'na pt vesti de Giani! Auzi la ea ce i-a trecut prin cap, ca am uitat-o!! Butu, te asteptam sa iti vedem odorul si sa ne pove cum a fost!

Ioana, mie cele 3 mamici proaspete de baietei pe care le stiu eu, mi-au zis ca pe piata noastra p*mpersul e cel mai bun deocamdata.

Mary, http://tv.vanelus.com/romanesti.htm. Se da click pe hbo si se vizioneaza. Merge bine si fullscreen. Prima data tre sa instalezi ce iti zic ei, sopcastul. Exista si dati cand nu merge hbo.
Ce tare ai fost cu povestea dormitorului :))

Aoleo, Mami... respira adanc si linisteste-te. Lu don'buric, zi-i si tu ombilic, poate suporti mai bine :)

Subscriu la ce a scris Elara despre pompa Avent, pt cine vrea sa isi ia. Asa am auzit si eu.

Mussara, viatza lunga la comp! te asteptam la ciripit! Sa ne zici cand putem sa incepem galeria :))

Fete care v-ati luat sutiene de la Quelle, ziceti ca se potrivesc marimile cu ce zic ei??

sovi 30+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ursuleata... am vazut si eu pozicile cu camera lui bebe. Foarte frumoasa. Initial ma gandeam si eu la norisori (caci copil fiind, intotdeauna mi-am dorit, dar nu s-a intamplat).... dar lui tati i-a fost teama sa nu iasa ceva oitze.... in loc de nori. Suntem un pic anti-talent la desen.
Si mi-a mai placut cum ati imbinat culorile... chiar la jumatatea aceluiasi perete. Super ideea si...efectul.

In legatura cu pompa de muls,unele fete zuze.... si-au luat manuala, de la Primii Pasi. Spuneau ca, e ieftina..cam 250 mii lei, si... isi face treaba. Eu mi-am luat electrica, cu 2 sticle si pompite,nu e mare brand...dar a fost mai ieftina, cate una pentru fiecare ugerino.... nu de alta, dar daca tot voi fi o Milka, macar sa fiu asa cum trebuie.

Ariel am vazut ca ai intrebat de ..dunga... de despartire a culorilor. Aici exista ... banda de lipit speciala. O aplici drept pe perete, unde vrei sa delimitezi si vopsesti. O dai jos... si ..lipesti alta bucata pe jumatatea/coltul pe care l-ai vopsit deja.Altfel, daca treci de...linia de delimitare... dai peste banda respectiva... un fel de.. scotch... si .. nu murdaresti peretele vopsit. Oare m-oi fi facut inteleasa?

Trimit ce-am scris pana acum si...revin.

bebe de Honey
Pozici de tot felu'

40+ sapt Andrew - John

Vali

AMR : Pana Joi,21 Februarie 2008 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali76 spune:

Oricum, va multumesc mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Vaaaaii, Clau , cum sa ma supar?
Pentru ce?
Zic si eu ce am auzit de la altii care au copii....Oricum eu sunt decisa sa imi cumpar. Daca mi-o trebui la desfundat..bine..daca nu...e buna pt alte situatii.

Inca un pont: daca decideti sa nu va luati pompita si vreodata aveti nevoie sa va mulgeti si o faceti sigurele, sa tineti minte ca sanul se mulge incepand de langa mamelon, acolo sunt canalele care colecteaza lapticul, si NU MAI SUS, ca acolo e glanda mamara (fabricutza de laptic) si riscati ca daca strangeti de acolo sa pocneasca ceva si apoi sa iasa vreo infectie grava.

Am pus poze noi la "pentru bebelina".

Elara34+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Clau, si io-s la primul copil (si nici macar nu-i inca acasa...) dar imi permit sa te contrazic si eu la randul meu, Elara are dreptate. Asta pt ca am vorbit cum mjulte mamici si asistente la spital. TU ai avut noroc de un copil care sa suga zdravan la tzitzi dar n-ai idee cat de puturosi sunt unii...si atunci numai cu pompa o rezolvi. Si vad ca voturile merg majoritar spre Avent (daca vorbim de cele manuale)
Stela, ce sa mai spun...cunosc cum bine zici personajul din acel pavilion in care, sa fim serioase, cam INTOTDEAUNA exista un pat liber, rulajul e mare. N-a vrut si pace, de rea.Las sa fii tu bine, doar asta conteaza.
Giani, cum sa te uitam, sa vezi tu cat s-au mai intrebat randunicile de tine...Eu te-am sms-uit, stii bine, plus ca acum dupa nastere nu mai sunt ingrijorata de o intarziere de la spital . Fetelor, nu exista un standard de dat drumul acasa, nici intre spitale, nici natural-cezariana. Conteaza sa ai scaun, eventual lapte, operatia sau epizio ok, bebe sa fie bine si sa nu fi facut o forma mai urata de icter, ca atunci il pune la lampa si te mai amana.
Ali76, dr Cristescu e super. Stiu ca e ff bun la nasterile naturale si am vazut asta cu ochii mei in orele in care am stat la monitorizare in sala de nasteri, inaintea cezarienei; vorbea superfrumos si nu se desprindea de cele 2 paciente pe care le avea.Dar evident ca face si cezariene daca e cazul. Cauta-l cu incredere. Vag am auzit si de Mitran dar...prea vag.

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput