Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(102)
Raspunsuri - Pagina 7
doinita_g spune:
Stela, bravo pentru rezultatul de la eco
si sa nu mai ai parte de incercari ca cea de azi...
Giani
sa vii cat mai repede acasa 
Doinita
35+
Teodora-Stefania
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
hagiyannis spune:
Fete dragi, ce ati mai ciripit voi de aseara!!!
Sovi, daca te lasa mana.. da si mie link ala mocca
.. suna asa bine odisee si tv intr-un pachet unic culcata pe partea stanga.. :)
Simonette, nu te lasa doborata la sfarsit cu epiziotomia aia.. nu e de gluma.. orice defectiune in zona iti poate afecta mult confortul dupa.. un perineu afectat poate sa-ti dea de furca.. si aici ma refer la "gimnastica ritmica" "bucurii maxime"..
.. da si la shushela.. stiu k nu-ti arde de astea acum insa trebe mamicuto!
Ursuleatza, super camera.. imi plac culorile linistitoare.. eu am visat sa-i pictez camera copilasului meu si n-am putut acum dp ce ne-am mutat k eram deja in conced medical.. insa imediat cum ma pun pe picioare ii pun gogoasa in brate randunoiului si ma pun pe treaba..
Ariel, intreaba pe mine mama k's experta in renovari k apt asta l-am luat chel.. exista un scotch special pt asta.. e din hartie k sa se poata rupe treptat.. Dai culoarea dechisa pana la nivelul respectiv - lipesti scotch peste unde trebe dupa ce se usuca - dai culoarea cealalta.
Iti zic sa iei scotch de cum dai pt k vopseaua tinde sa intre putin pe margine si atunci nu ramane dunga perfecta si te chinui dupa sa retusezi la pensula.. unu da cu trafaletu' unu dezlipeste pe unde a trecut alalalt. E munca de echipa!!!
Folosind metoda de mai sus eu mi-am tras un dormitor sexsos cu alb vanilie si rosu de taiat venele.. taman bun pt mine si randunoi sa ne uitam unul la celalalt si sa salivam..
k n-a mai vazut randunoiu' ping-pong din noiembrie.. 

Mama facea misto de mine k rosul ala e prea excitant si k o sa facem copii pe banda in felul asta!!!
D'asta nici nu i-am pus televizor cum visa el in dormitor.. k sa nu-l distraga nimic...
E terminat!!!
Mary 34s si 2zile (Doamne Ajuta sa stea bb cat mai mult in burtik!!!)
Kya spune:
Lyvy uite stickere:
http://www. bebelusultau .ro/detalii.php?cod=EK134
sau tot felul aici: http://www.crazytoys.ro/jucarii/Mobilier-si-Decor-1123/Glow-King-1149/
Kya
32+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 8[/b]
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mami_papatot spune:
fetele, eu am o stare de nervi cat mine de mare...am pierdut toata dimineata cautand diverse pt bebe si ba nu au suport , ba nu au cadita, ba nu au pe naiba sa-i ia...ufffffffffffff...si trebuie sa fac si mancare, si vine si flo si nu sunt gata sa mancam si noi ca oamenii...si ma mananca si toate alea, inclusiv in
dar vazut din fatza , daca intelegeti ce vreau sa spun, si ma mananca si buricul (scarbos cuvant
) si ma mananca si 
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff...gata, plec ....
Doar 8 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
mami_papatot
+32 Honey Bunny
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
elara spune:
Felicitari, Roxana!!! 

BINE AI VENIT PE LUME, ROBERT!!!
Sa fii sanatos, norocos si iubit.
Sa traiesti ani multi si fericiti! 

quote:
Originally posted by mami_papatot
so, bottom line...de desfundat ma bazez pe bebe si pt strans laptic la borcanas, iau una manuala...adica fara investitie f mare...si acum intrebarea fireasca, dar de care?
Cerasela, de la kinetoterapie, ne-a sfatuit ca cea mai buna e cea de la Avent (Isis..nush mai cum; oricum e un sg manuala la Avent). Cica spre deosebire de orice alta pompita de muls, fie ea manuala sau electrica, aceasta are ceva de silicon care face un usor masaj la mamelon ca sa goleasca canalele. Adica nu e doar efectul de vid.
Si cea electrica e buna dar e mult mai scumpa. Cea manuala costa in Cora 190 ron iar in farmacii costa cam 230-250 ron.
Iar pt desfundat canalele eu nu m-as baza atat de mult pe bebe, ca unii sunt mai lenesi si vazand ca nu curge mai mult plang si se enerveaza. Tot pompitza aceea e buna. Asa ca o iau cu mine la spital.
MARE GRIJA: sa nu sterilizati acele componente de plastic la sterilizator cu abor ca se deformeaza. La fel cu orice e din silicon (suzete sau aspiratorul nazal/batista bebelusului).
Elara
34+vine
Maria Roxana"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
ariel_7000 spune:
am revenit. am fost putin prin parc cu alexutza si tare bine ma simt acum. m-am dezumflat, cred ca-si face ceaiul efectul, ca au inceput drumurile lungi si umede:)) si parca mi-a revenit zambetul pe buze. o raza de soare e tot ce-mi doresc, e suficienta pt a-mi incarca bateriile. acumm-am apucat sa caut muzica veche italiana, ca mi s-a facut pofta.
merci pt sfaturile referitoare la zugraveala....am incercat cu scotch si am "smuls" vopseaua de pe perete:))) apoi am incercat varianta cu banda de hartie adeziva, care cred ca ar fi mers, dar deja eram satula de pensulit:)) si am dezlipit-o inainte sa se usuce vopseaua si uite asa...am mai facut un defect care va trebui sa-l retusez. cred ca tot varianta asta o voi incerca data viitoare, numai ca voi avea rabdare si voi astepta sa se usuce.
hagy, m-ai distrat tare cu sexi-decorarea :)) si noi tot cu roshu sexos ne-am ales pana la urma, alaturi de un portocaliu luminos, mie imi da senzatia de Haway:))) si mai stii ceva, nici noi nu avem TV, asa ca se te tzii "dansuri hawayene":)))
stelutele fosforescente le-am luat extrem de ieftin de la cora si de la magazine gen "39 de mii"...am mai luat si niste litere, fluturasi, pestisori....dar acum 5 ani, cand pregateam cuibul pt alexoi. pana la urma, celelalte au devenit obiecte de joaca, numai stelele de pe tavan au scapat :)).
alexutza 4 ani + si
32 +
Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
nicol_conte spune:
Ariel scociul de care ti-au spus fetele exact asa se numeste - scoci de hartie- si iti garantez ca nu ti se va mai dezlipi vopseaua. Si se gaseste in librarii, papetarii sau chiar in magazine cu materiale de constructii . Bafta!
Stela imi pare rau ca a trebuit sa te enervezi azi asa din cauza de asistente nesimtite,dar lasa, important este ca bebe e ok. Felicitari!
Pidana mi-ai adus aminte ca-mi propusesem si eu sa sun doctora sa o intreb daca mai trebuie vreo eco ceva ca sa stiu sa ma programez. Sarumana!
Chiar acum o sun.
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol
30+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
numeioana spune:
Si noi avem stelute in dormitorul matrimonial
![]()
Sunt f dragute. Le-am luat de la Carrefour... dar am vazut si la Diverta...
Ioana
39+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mussara2000 spune:
Saluatre Randunici.
In sfarsit mi-a venit calculatorul asa ca deacum voi fi mereu cu voi.
Vad ca am mult de citit din urma, dar ne staruim sa fim la curent cu tot ce ati povestit.
Eu de vineri seara am niste dureri groaznice ca si de ciclu in partea de jos a abdomenului, aseara de la 2 n-am mai dormit nimic, cred ca si noi suntem pe aici, gata sa plecam.
Mergem sa va citim din urma.
va pupacim pe toate

37 SAPTAMANI
CE PUTIN PANA LA INTALNIREA CU
IULIAN
clauclau spune:
Lyvy, eu am stat 5 zile la cezariana in urma cu 6 ani , iar acum stau 3 zile. Si Simonette parca a stat 3 zile acum, nu? ( sau ma insel?) . Eu una asa stiu, ca la nastere naturala te tin 3 zile in spital, dar poate depinde de la spital la spital.
Elara, ce haioasa ai fost cand ai zis ca nu te-ai baza pe bebe sa desfunde tzitzi..., parca ai fi la al patrulea copil cel putin!!!! Nu te supara pe mine te rog, dar e singurul lucru pe care stie bebe sa-l faca din instinct atunci cand se naste, sa suga zdravan din tzitzi! Cam putin probabil sa fie lenesi la san, poate daca li se da imediat cu biberonul se puturosesc ei,...normal, e mai simplu decat sa traga tare din san! 

sa nu te superi pe mine! Oricum, e buna si pompa , trebuie sa o avem luata pentru orice eventualitate, nu strica sa fie acolo!
POZE
CLAU
38 + cu
Rebecca
AMR 6 ZILE!!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!