Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Sheri, ai cerut totusi si parerea unui alt pediatru ? Poate asa e ritmul de crestere al Alessiei. Sunt niste grafice de crestere pe internet, daca ramane in aceeasi percentila (adica daca are un ritm constant de crestere de la o luna la alta) chiar daca mananca mai putin ca altii, poate asa e felul ei.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

quote:
Originally posted by Sheritra

quote:
Originally posted by softurela

Cum incalzesti lapticul de san ? La ibric ? In contact direct cu focul isi pierde din proprietati.

offf acu imi spui?

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

[/quote]

Vezi pe Alaptatul HelpLine , la ultimele postari gasesti informatii despre cum se pastreaza si cum se incalzeste.
Stai linistita , nu e asa grav...tot laptic de la tine este. Dar e bine ca de acum inainte sa procedezi corect. Oricum tu il incalzeai putin nu il fierbeai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

salutare... am intrat si eu scurt sa va zic ca am poze la semnatura... si sper ca v-a fost dor de mine cat nu am activat pe aici ...
Raul s-a comportat exemplar la nunta... i-a lasat pe mami si pe tati sa tzopaie toata nunta si a dormit pana dimineata.A primit o mie si o suta de dedicatii .... a fost super ok
Nu am sortat pozele de la semnatura...daca gasiti si cu ochii inchisi sau tremurate sa nu va speriati.Am sa intru cand termin cu toata nebunia ce a ramas in casa... Va pupacesc pe toate

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

quote:
Originally posted by Jasmin012

Neata fetele...
Vad ca ieri s-a tot vorbit de vaccinul de 2 luni... Mi se pare atat de ciudat sa trebuiasca sa dai 250 lei pt un vaccin... Stiu ca daca as fi fost acolo as fi fost si eu nevoita sa dau banii astia. Dar mi se pare atat de anormal ca puiutzii sa nu poata beneficia de la Stat de un vaccin bun... Aici la 2 luni se fac 3 vaccinuri (in picioruse, in pulpite), inclusiv cel contra meningitei... si nu dai nici un ban, nici macar spaga asistentei care ii face vaccinul lui bebe...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

jasmin noi il facem pe ala de stat, si este foarte bun!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

ai drepaptate, noi l-am facut pe cel cu 2,5 mil si am avut reactii adverse... dar la noi era obligatoriu cel cumparat din acuza convulsiilor.

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Cami, multumesc. E suportabil deranjul cat timp e Maria cuminte. Si ideea mi-a venit dupa ce au trebuit sa inlocuiasca o conducta la baie si mi-au spart peretii de sus pana jos (baia mea arata super, facuta doar cu un an inainte). Am zis ca daca tot suntem asa, putem sa si zugravim repede in sufragerie si bucatarie. Asta inseamna ca am avut de facut curatenie generala in fiecare seara, cu un copil mic nu-mi vine sa stau asa de pe o zi pe alta, iar azi Maria a fost cam agitata, nu reusea sa adoarma si a vrut numai in brate si papa, normal. Nici eu nu stiu cum am terminat tot, se mira si sotul meu ca am rezistat. Sunt chiar ok acum.
Mihuta, vreau sa fac peretii albi. M-am plictisit de culori, desi nu am avut nuante tari nici pana acum.

Eu cred ca o sa caut un joc sa ma distrez putin. Somn usor.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sheritra

quote:
Originally posted by popbianca

Buna ziua !Nu de mult timp a plecat dr.pediatra de la noi care a constatat ca Ana mea e fff bine(5380 gr de la 2800) ,ca doarme de la 23-24 pana la 08-09 fara masa si asta e de vis (ca reusesc sa dorm toata noaptea)singura problema e ca ea mai are doar 4 mese pe zi(la 09, la 13,18,si pe la 22-23 dupa baita);acum trebuie sa incerc sa bag si a-5-a daca reusesc ,daca nu ,asta e!Precizez ca ea maninca doar la sticluta ,mixt.?

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)

Bianca, ce inseamna doar la sticluta mixt? Amesteci si tu lapticii de san cu praf?

Adinag, pai mancam asa: la 7 o iau din patut si-i bag bibe in gura, papa fix 70 ml, apoi nu mai trage, il impinge cu limba, daca-l bag cu forta sta cu el in gura si doarme. Ii dau completare apa: imediat trage cu multa satisfactie, deci se poate.
La 11 papa fix 40 ml dar cu cantec (plus apa de rigoare pt ca-i dau lapte praf cu lapte de-al meu la toate mesele), strange buzele, nu accepta, daca trage ii da drumul pe langa coltul buzelor, il strange cu gingiile, joaca capul in toate directiile.
La 3-4 e urmatoarea masa, dupa ce venim de afara si se trezeste din somn, papa fara mofturi 70ml plus apa, apoi la 9 dupa baita 100 ml. Daca am noroc pe la 11 mai catadicseste 30ml, dar nu garantam nimic.
Asa ca i le fac si eu mai satioase si mai concentrate, apoi diluam cu apa ca sa pape si copilul meu ceva, nu inteleg de ce papa asa putin, altminteri e tare vioaie si vesela! Cu forta nu merge, cu joaca nicidecum, nici cu gadilici, tras de urechi, tot eu ma enervez si arunc cu sticluta de pereti de frustrare, mai ales cand vad ca se face seara si poate uneori n-a mancat pana atunci nici 100 ml.... ma gandesc cu groaza cand vom incepe diversificarea ca nu va manca mai nimic si voi alerga cu lingura dupa ea, si ca mancarea pe pereti se ia mai greu decat laptele!
Oricum, de cand ii dau mix am ajuns si noi la 5.950 gr si aici stam de ceva zile, nu vrea sa ajunga la 6 si pace!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

am probleme cu Elena, nu ca tine, dar am si m-am enervat ca de 3 sapt. Ana baga la greu si ea nu, Ana a depasit-o in greutate... o doctorita mi-a recomandat POLIVITAL 10 picaturi/ 2ori/zi. De joi am inceput si se vede. Daca pana acum manacam cam 360ml/zi.. acum mancam fara probleme 450, duminica cand am insistat a bagat 505 ml. Daca vrei poti sa incerci.

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana_r

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Amy nu ii mai dau Novalac de 3 zile.Tot putin papa,500-600 ml pe zi.Am zis sa i-l schimb iara...Acum ii dau Topfer.Papa de 3 zile.Am observat ca dupa fiecare masa face caca.E normal oare???Ieri a papat 600.
Azi a papat la 7,150 ml,iar la 11,165 ml...uau,de cand nu a mai papat atata la un bibe...
Ceea ce ma ingrijoreaza e ca aseara si azi dimineata am vazut pe scutec,putin caca,asa parca imbibat in scutec...oare o fi diaree???Dar numai putin.Pana acuma a facut 2 caki.Al doilea mi s-a parut putin mai moale...oare cum e diareea????Tre sa fie mai dese,nu???Daca va face diaree,tre sa-i schimb laptele din nou????Sau ce sa fac???

Sheri tu nu i-ai schimbat laptele???Vai,parca o vad pe Bea,din ceea ce povestesti...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

ramonella, fa ce crezi tu ca e mai bine,dar,parerea mea, nu-i mai schimba laptele ,din cate am citit ,cred ca esti la al 3 lea tip de formula.
nu se schimba asa des laptele. eu aniei i-am schimbat la ptele la 2 luni ca nu prea manca si de fapt avea anemie. 600 mil mi se pare bine.matei nu a mancat niciodata cat scrie pe cutie si lua mai bine in greutate ca ania,iar ania rareori manaca cat scrie pe cutie.cu kk asa este pana incepi diversificarea.

multa sanatate

Anya-Dumitra si Matei

oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania

oana, sunt de acord cu tine, ale mele nici vorba sa manance cat scrie pe cutie si au luat foarte bine in greutate... desi suntem tot micute

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

quote:
Originally posted by Ank83

salutare... am intrat si eu scurt sa va zic ca am poze la semnatura... si sper ca v-a fost dor de mine cat nu am activat pe aici ...
Raul s-a comportat exemplar la nunta... i-a lasat pe mami si pe tati sa tzopaie toata nunta si a dormit pana dimineata.A primit o mie si o suta de dedicatii .... a fost super ok
Nu am sortat pozele de la semnatura...daca gasiti si cu ochii inchisi sau tremurate sa nu va speriati.Am sa intru cand termin cu toata nebunia ce a ramas in casa... Va pupacesc pe toate

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

am vazut si eu pozele acum...
Ai fost o mireasa foarte frumoasa! Sincere Felicitari!
RAUL

POZE

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

noi azi am facut 3 luni! Ana a crescut de la 2.000 gr. la nastere la 4.750 gr. acum si Elena de la 2.200 gr. la 4.720. E adevarat ca Ana papa mult mai bine de 3 sapt. Pot sa va zic ca e minunat sa vezi cum cele 2 Tuste s-au descoperit, cum se privesc, isi ganguresc, se urmresc cu privirea. Elena mi-a facut o dermatita, dar vad ca trece. In rest sunt foarte cuminti, ma descurc bine cu ele si singura, le place mult afara, stam cam 2 ore/zi.
Despre mine, ne tenteaza ca de Pasti si 1 mai sa plec cu tati 1 sapt. intr-un scurt concediu, in Grecia, Turcia, doar noi 2. Asta daca reusesc sa ma rup de fete, oricum sunt constienta ca mi-ar prinde bine dupa sarcina super grea si dupa primele luni cu fetele.

ankule! casa de piatra! sa fie intr-un ceas bun! Frumoasa miresuta!

va pupacim pe toti!

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Am mai facut un album cu poze de la botez. Sper sa fiti de acord!

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Mergi la inceput