Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
Ank83 spune:
imi pare rau ca a trebuit sa il las pe Raul cu caciula aia in cap ...ca era cam rece si curent in sala si caciulita lui de la costum nu ii acoperea urechiutele... Nu a mai aratat atat de "trendy" ... l-am facut sa arate mai mult din ceata lui Becali
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
pussi spune:
va rog sa-mi trimiteti si mie adresa si parola pt. albumul comun, as vrea pe PM, ca sa nu le pierd. Mersi frumos
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
adinag spune:
scrisesem ditamai mesajul si am uitat sa scriunume utilizator si parola, si aminchis. browserul dupa "trimrtetres2 care n-a functionat, acuma-i dus mesajul... si eu m-am suparat, deci ma duc la culcare.
Vasari spune:
Ank, am vazut pozele. Foarte frumosi amandoi, iar Raulito mare smecheras! Casa de piatra si multa fericire!!
Adina, imi pare rau, sa stii ca si eu mai patesc la fel.
Pussi, cred ca e foarte frumos. Maria e indragostita de ea. Cand o pun in fata oglinzii e cea mai fericita. Ma gandesc ca Elena si Ana sunt asa mereu.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
mihuta spune:
Pussi, exact asa ma gandeam si eu, ca Vasari, ce bucurie pe ele ca se vad una pe alta ! Sophia rade la poze cu bebelusi, cand e un copil in zona n-o mai intereseaza nimic, este fascinata ! Eu zic ca au luat foarte bine in greutate !
mami de Sophia
mihuta spune:
Ank-ule, ce poze frumoase aveti ! Ce dragut ca Raul are suzeta si caciula asortate !
mami de Sophia
oana_r spune:
Victo,am o prietena are 3 copii,e super,mi-ar mai place o fetita apropiata varstei aniei dar nu se poate pentru ca am a doua cezariana.si in toamna termin casa si are 4 dormitoare,e pacat sa ramana unul gol.
mihuta, fusta e pentru 6 luni,se pare ca-i vine acum.
pussi,fetele tale vor creste mari,frumoase si sanatoase,chiar daca nu mananca cat scrie pe cutie.
Anya-Dumitra si Matei
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania
pussi spune:
vasari, mihuta... multumim
oanar e cam greu sa pape cat scrie pe cutie, si stomacelele lor sunt mai mici desi uneori ma panichez.
O sa pun poze noi la semnatura.
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
creem spune:
Neata!
De data asta dau eu cafeaua...numai ca eu beau decofeinizata!
Inca nu v-ati trezit?
Pupicei la bebei!
fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9
Roxxy80 spune:
Neata!
Noi deja suntem satui de joaca de la 8 dimineata . Din pacate eu sunt putin cam racita. Sper sa nu raceasca iar Matei ca de abia s-a facut bine. Eu nu am mai racit de 2 ani. Sper sa-mi treaca rapid. Azi iesim si noi afara dupa 4 zile de stat in casa. O sa-l tin doar o ora. Maine mergem sa ne cantarim si sa ne masuram. Sunt tare curioasa cat a ai luat in greutate.
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!